6762
-
#4797 Emlékszel a Windows XP legendás háttérképére? Újra a fotósáról beszél a világ -
móni76 #4796 Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni! Régebbi Fujitsu Siemens számítógépem van!Windows 10 fut rajta!Szoktak bekapcsolásnál problémák lenni mert többször kell újraindítani lefagy!Sajnos ma reggel meg hirtelen széthúzott a képernyő és nagyobb is minden az ikonoktól kezdve a betűk stb!Akárhogy állítgatom ugyanolyan és nem áll vissza!Internetnél ugyanez!Többször próbáltam újraindítani és áramtalanítani de semmi...! Szerintetek mi lehet a probléma?Köszönöm előre is a válaszokat! -
#4795 Köszi!
Akkor sokáig fog ki/be kapcsolni. -
#4794 Igen, az az lesz - egy SSD-n olyan 10-15 perces elfoglaltság 2-5 újraindítással. -
#4793 Ha a Windows hirtelen érdeklődik az után, hogy mikor lesz alkalmas a frissítés, az azt jelenti, hogy lejött a Falls Creator Update? :)
Eddig ugyanis csak kikapcsoláskor molyolt, aztán alászógája -
#4792 hali köszi a help-t sárga ! jeles van de nem tudom ezek után mi a teendőm.
-
hgabi84 #4791 Üdv.!
Súlyos problémád lehet, ha az aláírásodban szereplő i7-es ssd-s gépen tapasztalod a lassú leállítási folyamatot. :) De ez részben a windows hibája is.
Ugyanis van nálam egy régi dual-core-os számítógép ssd nélkül, amelyen a Linux bármelyik alkalommal történő leállítása kb. 2-3 másodperc maximum. :)
Hogy segítsek is:
A Windows 10 be- és kikapcsolási késleltetésének rejtett okai -> http://phoenix_art.webmuvek.hu/node/1064
Sok sikert!
Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.11.16. 15:05:47 -
#4790 Nos meg oldottam mindent csak újra kellet húznom őket. Kivéve a lassú leállást az olyan mint régen amikor pentium 2-esem volt és írta hogy na most már ki kapcsolhatod a géped igaz itt szöveg nincs csak kb olyan hosszú a leállási idő de gondolom majd javítva lesz ha meg nem úgy is lassan esedékes egy Windows telepítés már több mint 1 éve nem raktam újra. -
#4789 Üdv!
A tegnapi frissítés óta a Windowsom a Logitech G25-öm egy Logitech Driving Force kormánynak látja.
Ebbe tudna valaki segíteni? Plusz még jó pár dolgot észre vettem pl. a VB-Audio VoiceMeeter Banana programom hangoknál egyedi logó jelzését leszedte és hagyományos lógót rakott oda, plusz lassabban áll le a rendszerem is.
A régebbi Windowsossal még a frissítés előtt kb 5 ms volt ezzel meg kb 15 ms mire ténylegesen le áll a gépem.
Habár az utóbbi nem nagyon zavar, inkább a kormány zavar.
Aki tud segíteni le írná nekem mit tegyek kormány ügyben hogy újra lássa?
Előre is köszönöm. -
#4788 Tudom, csak azért mondom, nehogy most ezzel is legyen bajom.
De eddig hálisten lassulás nincs. :) -
#4787 Ja a fall creator update, tegnap nem ez jelent meg. Hanem szokásos havi frissítések. -
#4786 Hát sok embernél, többekközt nálam is, volt valami frissítés, amit én pl a Forza 7 miatt próbáltam telepíteni.
Másoknál állítólag magától feltelepült.
És a játékokban egy bizonyos idő után, kb 10-15 perc alatt egész egyszerűen a játékok fps értéke hirtelen leesik kb az előtte lévő érték 10.-ére....vagyis 30-40fps-ről 3-4-re, és utána csak a gép újraindítás segített.
Most nemrég raktam újra teljesen a win10-et ez miatt...
lekopogom most már nincs ez a hiba.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.15. 23:06:30 -
#4785 Mire gondolsz? Mert semmi ilyennel nem találkoztam. -
pett3rson #4784 Annyira nem lehetett nagy mellű, ha közben SG-ztél... :DDD -
#4783 jol mehet a csajozas ha kozben sgzel:D -
#4782 Igen, látom be is tett jobbra allulra egy SZEMÉLYEK kis ikont, remélem megint lesz valami galiba, mint a Creators-al. :D -
KaBuTo666 #4781 Én meg épp buliban vedelek és csajozom jó egészséget! -
#4780 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
#4779 Igen! -
mardal #4778 Ha van egy laptop amihez járt windows 10 home,ha azt újratelepítem pendriveról(mert sajna olasz és hiába raktam fel a magyar nyelvet nem minden lett magyar)akkor ugyanúgy fog aktiválódni? -
#4777 ÜDV, létezik megoldás, arra, hogy egy win10-en csak és kizárólag a frissitéseket letörölni és újra telepíteni, a felhasználói adataim, beállításaim változtatása nélkül ?:D -
Bal0924 #4776 A Win10 vagy a realtek hangkártya drájvere a bűnös?
Fogja magát és csak úgy át állítja magát 5.1 beállításról 2.0-ra...
win10: pro, 64bit , 1709 (16299.19)
realtek: 6.0.1.8279, , ALC892 -
Trucker01 #4775 Hol lehet pl képeket, ha szerkesztésre akarom megnyitni, mivel nyissa?? Az igazi gondom igazából ezzel van... -
#4774 +1 -
Bal0924 #4773 Kipróbáltam a total commandert, amire én használom a fájlkezelőt, bőven elég az alap.... -
#4772 Nem, mert nincs jelölőnégyzetem. Ja meg Total Commandert használok. -
Bal0924 #4771 #4768
Bírom a vindózt.
Hozz létre valamit, hogy aztán le tudd tiltani. :D
Nektek is ekkora a rés/üresség a jelölőnégyzet és az ikon között?
-
#4770 Oh Yeah.
netplwiz -be berakta a pipát... Istenem Pedig néztem (az elején, akkor nem volt bepipálva.) Valami mókolással berakta.
Nah kiszedtem belőle. Alkalmaz ---> itt kéri egy jelszót. Adtam neki! ---> Ok.
És tádám! Nem kell nyomkodni a "Bejelentkezés" gombot.
Köszi!
-
#4769 Hoztam létre. Kiv. a "Soha".
Akkor is be kell írni a jelszót.
Töröltem a jelszót.
Most meg ugyanúgy meg kell nyomni a "Bejelentkezés" gombot.
Eddig tök jó volt, h nem volt.
Most ~2 hete újra tettem a win-t. Azóta állandóan nyomogassam a "Bejelentkezés" gombot. Istenem.... -
#4768 Hozz létre jelszót, és akkor kikapcsolhatod, hogy kérje :) -
#4767 Nekem ez van a hello fölött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4766 Én nagyon szeretem a Windows hello-t. Igaz asztali gépen, újlenyomat olvasom van, telefonon meg írsz felismerés. -
#4765 gépház - fiókok - bejelentkezési lehetőségek - ha nincs a gépnél mikor kérjen bejelentkezést - soha
(ott van pont a Hello fölött)
vagy: adminisztrátori parancssorba:
powercfg /SETDCVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_NONE CONSOLELOCK 0
powercfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_NONE CONSOLELOCK 0
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.03. 19:19:28 -
#4764 Hogy tudom kikapcsolni, hogy ne kelljen megnyomni a "Bejelentkezés" gombot, ha alvásból ébresztem a gépet!
Helyi fiók. Rendszergazda. Nincs jelszó.
netplwiz, gpedit.msc -s buherákkal nem tudtam eltüntetni.
Ötlet? Ez a buzi "Windows Hello" ez nagyon kellett. -
bcrics #4763 Hello, Windows 10 - build 16299 - verzió van fenn, és az a probléma hogy Cubase alatt a zeneszerkesztő szoftver egyes vezérlő elemeit ha megnyitom, benn ragadnak a tálcán, de csak a tálcán látszanak, rákattintva pedig eltűnik a megnyitott vezérlőelem.
A megoldás hogy ilyenkor a tálcát rejteni kell, amit mindig ki-be kapcsolgatni kell, ha elindtítom a programot.
Egyébként többeknél is létezik a probléma.
Kérdés hogy be lehet e állítani vhol, hogy meghatározott program indításakor a tálca rejtve legyen, a program bezárását követően pedig visszaálljon a tálca az eredeti fix állapotába?
Mert hibajavítás híján csak ezt a megoldást tudom alkalmazni. -
#4762 Az Edge böngésző ideiglenes mappáját, hogy tudom áthelyezni tetszőleges meghajtóra? -
Ironman2 #4761 Kösz! -
#4760 Ha már egyszer megtetted, akkor igen, és egy már upgrade-elt kódot továbbra is használhatsz. Az upgrade lehetősége szűnik meg (mind az accessibility, és talán a nem-igazán-leállított bármilyen 7-8 upgrade - bár erről nem írnak)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.31. 20:29:15 -
Ironman2 #4759 Vége az ingyenes WIN10 frissítéseknek!
Akkor én ha újrarakom a gyári win 8.1-t,már nem tudok többé win10-re upradgelni jövőre? (ingyen?)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.10.31. 20:25:50 -
#4758 Milyen driver? Ugyanis procihoz még nem láttam drivert.