6762
-
Borg #5878 Hol is láttad ezt, hogy brutális fék? -
suba53 #5877 Köszi. Kipróbálom. -
suba53 #5876 A "random" lehet hogy egy jól sikerült update eredménye. Tényleg nem kell illegális kulcsot megadni, ha feketén aktiválod.
Elég csak az aktivátor, az mindent elintéz. -
#5875 Amint érzékel bármilyen más vírusirtót, lekapcsol. Nem kell semmit "gyomlálni". -
suba53 #5874 Basszus. Csak a defendert használom. Ingyenes, folyamatosan frissül, de a tesztek alapján tényleg egy brutális fék.
Ki lehet valahogy úgy gyomlálni, hogy eltűnjön, és ne nyávogjon minden alkalommal hogy kapcsoljam vissza? -
piamania #5873 De nem is telepítettem újra most. Csak random előjött, és igen, nem legális -
kl24h #5872 Ez olyankor szokott előjönni, amikor nem legális kulcsal valamilyen aktívátorral aktíválod a W10. A W10 esetében az a legjobb, ha nem aktíválod egyáltalán, tehát nem írsz be semmilyen kulcsot és ekkor nincsenek ilyen gondok.
Tehát ha nincs legális kulcsod, akkor nem kell beírni semmit sem és úgy kell telepíteni.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2019.03.23. 19:27:37 -
piamania #5871 Hali!
Folyamatosan előjön,hogy a windows licence lejárt,aktiválja a gépházban. Na már most ott meg azt írja,hogy aktiválva van. Ötlet,hogy tüntethetném el végleg?Eléggé zavaró, van hogy percenként feljön. -
#5870 Cégnél nincs mit keverni, ESET van azt kell használom, pedig a menedzselése egy rémálom egy Symantec után. A Másik munkahelyemen már Symantec-et vetettem, az már jól bevált. Ahol nem akarnak költeni ott marad a beépített. Nekem nincs gondom vele. -
Borg #5869 Ja, és van 2% az első és utolsó helyezett között :)
Szerintem simán mérési hibának is betudható az egész teszt úgy ahogy van.
Én nemrég legyalultam az ESET-et (1. helyezett) a gépről, és a windowsét (utolsó helyzett) használom helyette. Zéró különbség van sebességben. -
#5868 független teszt alapján is az egyik legnagyobb fék a többihez képest -
Bal0924 #5867 Akkor válts pár napra másik vírusirtóra és mikor látod hogy gyorsabban reagál akkor észreveszed. (nálam így volt.)
A böngésző lassú volt. Mikor váltottam, egyből bejött minden. (és csak a defender-t váltottam le) -
#5866 Naponta többszőr is frissülhet a beépített program, magától is üzemel, gép teljesítmény problémát meg nem észleltem ahol használom. -
Bal0924 #5865 Win10 alap vírusirtója nektek is visszafogja a gép teljesítményét?
programok. PL. Böngésző (nem a gyári explorerre gondolok), mikor akar valamit nem lehet mást csinálni.
Ó és képtelen saját magát leellenőrizni.Mindig nekem kell víruskeresést csinálni.
Egyáltalán napi szinten frissíti az adatbázisát, vagy csak havonta a frissítésekkel jön? -
#5864 RAM vagy alaplaphiba. Mivel RAM-ot cseréltél, javaslok egy memtestet. :) -
#5863 A gépem az alábbi hibát hozta fel párszor az utóbbi időben:
Driver IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
A gépemben RAM-ot cseréltem.
Mi lehet a bibi? -
Borg #5862 Neked 95-re -
#5861 Remélem nem! ;) -
#5860 Tehát törölni fogják a Win 10-et és visszaáll Win 7-re? -
kl24h #5859 Windows 10 - törlődni fognak a rosszul sikerült frissítések -
#5858 https://www.howtogeek.com/309853/how-to-use-dolby-atmos-surround-sound-on-windows-10/ -
Ironman2 #5857 Beirom ide is,hátha többen tudnak segíteni,szóval:
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy megvettem ezt a Dolby Acces alkalmazást a Microsoft storeból,és ki is választottam a fejhallgatómra,mivel 5.1-es a fejhallgató.Be is jelöltem a windowsban alul a dolby atmost,és kipipáltam a fejhallgató beállitásainál a 7.1-es térbeli hangzást is.
Viszont az illesztőprogramnál,még mindig a C-media usb headfone set van hozzáillesztve a fejhallgatóhoz,és a tulajdonságoknál maradt a stereo beállítás,nincs is olyan hogy 5.1 lehetőség.
Szóval fel kell telepitenem a Home Theathert is,és az hozza az illesztőprogramot magával,vagy hol a fenébe találom meg a Dolby Acces illesztőprogramját,amit hozzá tudnék rendelni a fejhallgatómhoz? -
#5856 Jütt egy jókis update.... meh -
#5855 -
#5854 Az Amazonon is ekörül van, kupon nélkül. -
#5853 Windows 10 Professional 32/64 bit CD kulcs vásárlás
Na itt tudtam vásárolni cd-kulcsot és mükszik! Igaz 12.5 dollár volt ezzel a kuponnal: MgSPGSR18
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.06. 16:01:55 -
#5852 Akkor én vagyok a balfék... mindegy majd valami lesz... azért köszönöm. :) -
#5851 :D -
#5850 "Van több lové is rajta mindt ami kellene..." Nekem ilyen még semmilyen bankszámlámon nem volt, de még csak nem is hallottam ilyenről. Igazság szerint el sem bírom képzelni. -
#5849 Épp most vettem 1-et, gmail-es cím, szinte azonnal jött az email, mastercard fizetés.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.03.02. 13:33:56 -
#5848 Nincs szerencsém ezzel a HKR-el, először email nem jó, most nem küld email-re megerősítést, meg a paypal-t is ledobja, holott van több lové is rajta mindt ami kellene...pfffffffffffff -
#5847 Köszönöm neked is! -
#5846 Köszönöm! -
#5845 Csakis Retail. -
#5844 #5812 -
#5843 Sziasztok, jó lenne egy olcsó eredeti cdkulcs win10 pro-hoz...ezekből melyik jó? -
Bal0924 #5842 Egy frissítés után, újraindult, mikor még itt voltam.
Utána mentem el, megnyugodtam hogy túl vagyok a frissítésen.
Erre...
Utána találhatott még frissítést. (pedig ellenőriztem, nem volt) pofátlan 10...
Jó a win10, de pofátlanul szemét és nem stabil! (a mikro laggokat a mai napig nem javították.) -
#5841 Akkor kell helyette másik rendszergazda, aki mondjuk ért hozzá. -
#5840 Aki sokszor széttárja a karját... -
#5839 Lehetséges. Az ilyesmikre érdemes megkérni a rendszergazdát, az ő feladata az, hogy a rendszert karbantartsa, ő ért hozzá.