6762
-
#189 Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! -
#188 Vadonatúj jöngészőt kap a Windows 10 link -
#187 Csak észrevétel volt, nem felszólítás.
De, hogy ne csak offoljak:
Januárban lesz szó a Windows 10 játékosoknak szóló újításairól
A Microsoft hivatalos előadását Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője fogja tartani, és vélhetőleg a DirectX 12 lesz a téma.
A Microsoft január 21-én ejti meg a következő nagy bejelentéseit a Windows 10 operációs rendszerrel kapcsolatban, amelynek tesztverzióját már mi is kipróbáltuk.
Az említett napra vonatkozóan lényeges információ, hogy Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője is tart egy előadást, amelyről még egészen pontos adat nincs, de a szakember már jelezte, hogy a Windows 10 játékosoknak szóló újításait mutatja majd be. Valószínűleg a DirectX 12 lesz a fő téma, illetve a Microsoft átfogó stratégiája a PC-s játékosok számára. Phil Spencer személye egyébként ne tévesszen meg senkit. Bár valóban az Xbox divíziót vezeti, tehát látszólag nem felel a Windows operációs rendszerért, de a munkakörének része a PC-s játékpiac kutatása is, ezen belül is a lehető legjobb átjárhatóság kialakítása az Xbox és a PC-s platformok között.
Az alaphangot egyébként Brad Wardell, a Stardock elnök-vezérigazgatója már megadta. A számtalan PC-s stratégiai játék megszületéséért felelős szakember híresen imádja az alacsony szintű hardvereléréssel rendelkező API-kat, így a DirectX 12-t is. Elmondása szerint a PC egy olyan új érába lép, ahol a Jurassic Park vagy éppen a Star Wars I. rész: Baljós árnyak című filmekben alkalmazott számítógéppel generált grafika valós időben is megvalósíthatóvá válik.
Brad Wardell szerint erre jelenleg azért nincs lehetőség, mert a mai videojáték-motorok alapvetően az utófeldolgozással csinosítják az elkészült képkockát, de az új API-kkal ez megváltozik, és a valós idejű leképzés elvi működése is közelebb kerül a régebbi filmekben használt, számítógéppel generált grafikai megvalósításhoz. Utóbbira ráadásul gyakorlatban is működő példa az Oxide Games Nitrous technológiája, amelynek fejlesztésében Brad Wardell is szerepet vállalt. Ez az első olyan rendszer, amely ténylegesen modern elvek szerint működik, és ezt az ingyenesen letölthető, StarSwarm nevű technikai demonstrációban ki is lehet próbálni. Nem véletlen, hogy a Microsoft is ezzel demonstrálta először a DirectX 12-t, még idén márciusban.
Forrás: prohardver
Utoljára szerkesztette: bon, 2014.12.15. 22:37:41 -
#186 Windows topikban (de bármelyik másikban is) offnak flame-nek számít ha teljesen mást ajnározol éljenzel. Érthető a törlés.
-
Blum #185 Nem azzal van a gond hanem, hogy a "kollega" akkora irdatlan marhaságokat hordott itt össze, hogy az már-már művészet. -
#184 Ez így szokott lenni errefelé. -
#183 Észrevettem már többször, eléggé gyakran takarítjátok azokat a hozzászólásokat amik nem a Microsoft álláspontján vannak. -
#182 Yes boss! -
#181 Na itt se ártana egy kis hozzászolás takarítás... -
#172 Teljesen változó áron nyítottak. Windows 8-nál is volt akciózás (pl 5000 ft körül), Windows 10-nél rebesgetnek havidíjas előfizetéd. De volt már akár ingyenes hozzáférhetőségről is szó. Ajánlom a Microsoft online boltját -
#171 Az eddigi rendszerek milyen árakon nyitottak?Hol szokott a legolcsóbb lenni? -
#170 Ööö de hát informatikus vagy, nem beszélsz angolul? -
#169 Kár, hogy magyar nyelven nem fog tudni. :( -
#168 -
#167 Amelyik neked szimpatikus. Sok eltérés nincs a két nyelvezetben:) -
retroid #166 Windows 10 UK vagy US érdemes inkább telepíteni? -
KaBuTo666 #165 Szereted a magas vérnyomást. -
MauroN #164 Szeretem a kihívásokat :D -
#163 Ügy néz ki igen. -
#162 Őszintén miért akarna bárki is mindennapi használatra egy alfa/béta OS-t?:) Ennyire mazochisták lennének egyesek?:) -
#161 Mint írtam még a beta verziót se érte el, így nem csoda, a megjelenés még közel 1 év. -
#160 Hát akad még benne hiba bőven....
-
#159 Hát alapból lassabb mert fut a háttérben egy csomó telemetriai izé ami eszi a cpu-t. Nekem kis buherálással sikerült ezeket kikapcsolnom, így már egész használható. De a windows update nagyon agresszív azt nem lehet kiakapcsolni benne. Nálam önkényesen mindig felteszi a saját videocard driverét az enyémet meg leszedi... -
#158 Még beta-nak se nevezhető, majd a jövőre megjelenő vlátozatott. Mindennapi használatra nem ajánlott. -
#157 érdemes kipróbálni ezt az új Windowst? Mindennapi használatban nagyon érezhető,hogy még csak béta,vagy azért hozza a 8.1 szintjét? Játékok hogy muzsikálnak? -
#156 Új Windows 10 build érhető el: link Build 9879 -
#155 Valakik nem bírták elviselni,hogy igazam van. -
KaBuTo666 #154 thx
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2014.11.16. 12:10:29 -
#153 moderálási elvek - büntetőpont lista -
KaBuTo666 #152 Miért kaptad a 4 db büntetőpontot? -
#151 Az Asphalt game-ek win10 alatt is elérhetőek vagy only win8? -
#150 Rossz jelszóval be se engedne.
Utoljára szerkesztette: bon, 2014.10.25. 20:31:39 -
MauroN #149 Csak nekem nem működik a beépített skype? Nem tudok bejelentkezni. Lehet elírtam a jelszavam. Hol tudom törölni? -
#148 Sokat kell letölteni, és elég sokáig telepít, nekem sikerült szerencsére. -
#147 Próbáltam frissíteni a Build 9860 -ra de nekem hibát ír ki :(
Máshol azt írták elég sokat kell letöltenie (2,7 gb) és kb 45 percig tart a telepítése :O
Ha már úgy is ennyit kell letöltenie inkább leszedném ISO ban... -
#146 Elérhető a legújabb Preview változat frissítés formájában. Update and Recovery menü\Preview builds menüponton keresztül. -
#145 Visszatérhetnénk de amúgy is pangott a topik. -
#144 És most már nem csak a kormánynak ad át adatokat hanem gyűjt magának is mert megteheti ráadásul olyanokat aminek a teszteléshez semmi köze. -
#143 Szerintem térjünk vissza a témához. -
#142 mikor a kormány adatkiadásra kötelez egy céget az teljesen más, nem maga szolgáltatja az adatokat a kormánynak 'jópénzért'. Itthoni telekommunikációs cégek is adnak át adatokat felhasználókról....