6762
-
#270 Magyarul mindenkinek ingyenes lesz egy évig. Ez egy okos és szükséges politika, hogy váltson mindenki modernebb platformra. -
#269 "A lakossági ügyfeleinknek szóló, ingyenes Windows 10 frissítési ajánlat a műszakilag megfelelő, új és meglévő Windows 7, Windows 8.1 és Windows Phone 8.1 készülékekre érvényes. Bizonyos kiadásokra nem vonatkozik az ingyenes lakossági ajánlat, például a Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise és Windows RT/RT 8.1 kiadásokra. Mennyiségi licencszerződés keretében érvényes Software Assurance szolgáltatással rendelkező ügyfeleink a Windows 10 nagyvállalati kiadásaira való frissítésre jogosultak.
Mindig elkötelezettek voltunk amellett, hogy ügyfeleink számára a legjobb Windows-élményt adjuk. Habár a nem jogtiszta PC-k is frissíthetőek lesznek Windows 10-re, ezen licencek még nem változnak át jogtisztává a frissítés megtörténtével. A nem jogtiszta Windows rendszereket nem a Microsoft bocsátja ki. Nincsenek megfelelően licencelve, és nem támogatja sem a Microsoft, sem pedig minősített partnerei. Amennyiben egy eszköz a frissítés előtt nem jogtiszta vagy helytelenül van licencelve, az az eszköz a frissítést követően is nem jogtiszta vagy helytelenül licencelt marad. Iparági szakértők szerint, a kalóz szoftverek (így a nem jogtiszta Windows is) nagyobb kockázatnak vannak kitéve kártevőknek, csalásoknak (személyazonosság eltulajdonítása, bankkártya adatok eltulajdonítása stb.), személyes adatok publikálásának, illetve nagyobb eséllyel nyújtanak alacsonyabb teljesítmény vagy működnek hibásan.
Tóth András Mihály
Windows üzletágvezető" -
#268 Részletek majd kiderülnek. -
#267 "Habár a nem jogtiszta PC-k is frissíthetőek lesznek Windows 10-re, ezen licencek még nem változnak át jogtisztává a frissítés megtörténtével. A nem jogtiszta Windows rendszereket nem a Microsoft bocsátja ki. Nincsenek megfelelően licencelve, és nem támogatja sem a Microsoft, sem pedig minősített partnerei. Amennyiben egy eszköz a frissítés előtt nem jogtiszta vagy helytelenül van licencelve, az az eszköz a frissítést követően is nem jogtiszta vagy helytelenül licencelt marad." -
#266 Ez most pontosan mit jelent, hogy valaki teszem azt tört win 7-8-at használ és ingyen frissítheti majd 10-re és legális verziója lesz? Mi van ha újra kell raknia a rendszert stb? -
#265 A Windows 10 korábban érkezik, mint azt gondoltuk Mondjuk eddig is nyáron készültek el a Windows-ok, de most gondolom a nagyközönség számára is elérhetővé fog válni. -
#264 Nagyon helyes, de ha már a híreknél tartunk: A kalózverziót használók is ingyen frissíthetnek Windows 10-re -
DIESEL DOG #263 Tárhelydiétára fogja a Windows 10-et a Microsoft -
#262 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
#261 Megérkeztek az e havi frissítések, jó telepítést! -
#260 Milyen szörnyű hibákra gondolsz? Szerintem a 8.1-el már semmi komoly gond nincs. Nagyon is stabil gyors oprendszer. -
#259 Vagy aláírás nélkül kell felrakni, Audigy4 nekem pl így működik normálisan. -
#258 Tipikus driver problémának tűnik valamennyi gondod, nem rendszer hiba. Driver frissítés a megoldás. Ha nincs akkor meg nem kell erőltetni a nyomtató vagy gép/hangkártya használatátt.
Utoljára szerkesztette: bon, 2015.02.06. 16:05:54 -
#257 Én mostanában stúdiózok, van hogy 5-6 kölönböző hangkeltő van a gépre csatlakoztatva, de olyat még nem tapasztaltam, hogy ne legyen hang. -
#256 Ezért használ a többség Win 7-et:) -
#255 Pl amikor egy dobozból kiszedett HP laptopra fel akarok telepíteni egy HP officejet-et a hivatalos driverrel és a setup.exe hibával kilép és ennyi... Vagy amikor egy frissítés után elmegy a hang a win bekapcsolása után 10-15mp-el....csakmer, mer mé ne :)) De igaz, egy kis használat után tényleg elég sok hiba előjön a TechPrev-ben is, szal kicsit túloztam. De ettől függetlenül eléggé hulladék a win8-8.1 :) Szerintem. Reménykedem, hogy ez a 10-es verza jobb lesz. -
#254 -
#253 Nem tudom,de én súlyosabb hibákat találtam eddig a 10-ben. Windows 8-at meg minek használni ha van 8.1 ami kiforrotabb. -
#252 például? (érdekel, hogy mit tartasz hibának) -
#251 Nekem ez a Tech Prev jobban tetszik mint a 8 meg a 8.1. Olyan hibák vannak a 8-ban, hogy az egyszerűen szörnyű! -
#250 Nem tudom mikor lehet majd letölteni hozzá legalább egy tesztelhető Windows 10-et, jó lenne tudni.
Én magyarországi vásárláson gondolkodom.
Utoljára szerkesztette: bon, 2015.02.04. 21:44:17 -
#249 Azt hiszem veszek is egyet, £30 (£5-15 hozza a keszulekhaz). Vagy kettot, apamnak siman jo netezos gepnek, a linux (speciel Ubuntu) kicsit idegen volt szamara de most hogy Windows is tamogatja...
grebber #246: kb annyi nehezseg ratenni a linuxot mintha windowst tennel fel. Ha felmesz az oldalukra komplett kesz csomag letoltheto (nemhiaba hivjak noobs-nak :)) ) vagy meg lehet venni elotelepitve egy SD kartyan.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.02.04. 10:15:57 -
#248 Helyesbítek Galileo gen2-ot támogatja majd a Windows 10. -
#247 Gyengébb hardver, úgy látom drágább is. Nekem úgy tűnik Windows-t nem lehet rá rakni. -
#246 Azért akartam gyárilag linuxot mert ahhoz nem értek életbe nem használtam így legealább rajta lett volna ,de ha nem hát nem! -
#245 Galileo nem felelne meg jobban erre a celra? Mert az tenyleg celharfdver (ha windows van rajta) -
#244 Nincs rajta semmi oprendszer, külön megvehető, letölthető SD kártyán. -
#243 Gyárilag rajtalévő linuxal anyunak jó lenne netezni! -
#242 Célhardver, butított funkciókkal és oprendszerrel, nem hiszem, hogy gond lenne vele. -
#241 azért arra kíváncsi lennék hogy ketyeg rajta... -
#240 Elfogadnék egy raspberry Pi 2-est. -
#239 yay -
#238 :/ -
#237 Még nem közölték, de gondolom a szokésos szeptember, október környékén. -
#236 nekem ez a win 10 képek és videók alapján eléggé jónak tűnik, win 8-hoz képest
megjelenés mikorra várható? (teljes) -
#235 Ha az MS oldalán veszed meg akkor Igen. -
#234 Soha az életbe nem vettem Windowst még,de a 10-eset megvenném.
Ha megveszem neten akkor ISO-t tölthetek le és adnak hozzá egy serialt?
-
#233 Elég sok a hiba benne ahhoz,hogy naponta akár munkára használni lehessen. Én kb 5 perc alatt belfutottam kettőbe, engem speciel idegsít ha nem úgy viselkedik a rendszer munka közbe mint ahogy kellene. Kipróbálni, tesztelgetni jó de én várom a véglegest. Időnként virtuális gépen nyomkodom. -
#232 Én tök nyugodt hangnemben mondtam el a véleményemet, ellenben neked minden szavad ordít a sértettségtől és felháborodottságtól. (Vagy csak nem vagy tisztában az írásjelek használatával). Ismétlem, én nem azt mondtam, hogy nem megy fel a laptopodra, hanem hogy teljesen felesleges, mert a rendszer nem alkalmas még a napi használatra. Tesztelni lehet persze, de a hozzászólásaid alapján kétlem, hogy ott ülnél a technet fórum előtt és dobálnád a javaslatokat. Részemről befejeztem a témát, kellemes "tesztelést". -
Lennon1975 #231 Miért nem??, mert a munkahelyemen ugyanilyen laptopok vannak, és a rendszergazda próbaképpen egyre feltelepítette. Akkor gondoltam, az enyémre is, (mivel ugyanolyan) felmegy. De kiderült mi volt a baj, csak bios-t kellett frissíteni. Egyébként IT szakemberek szerint is már most jobb a windows 10, mint a windows 8.1. Kíváncsi voltam rá, és nem is bántam meg. Egyébként nem azért adják ki nyilvánosan, hogy az emberek teszteljék??
A stílusom?? Bocsánat ha téged zavar, hogy valakinek más a véleménye mint neked. Volt egy véleményed amit én nem fogadtam el. Mi volt ebbe neked a bántó?? Dehát ezért jó Magyarország! Vagy mindenkinek egy véleménye van, vagy már csiszoljon a stílusán. De köszönöm az értékes hozzászólásodat.