6762
  • Solten
    Kosz, nagyon jo volt.
  • bon
    Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést!
  • bon
    Igen, de a részletes feltételeire kíváncsi leszek a beharangozott Windows 10-re frissítésnek.
  • DonPedro22
    Olyan gépem van amire előre telepített win 8.1 volt rakva ezt is tudom majd frissíteni 10-re?
  • bon
    Én várnék a véglegesre (már nemsokat kell várni állítólag). Ha jól tudom nem minden buildről lehet majd frissíteni, a kiszivérgottakra vonatkozik. Amúgy én továbbra se ajánlom a frissítést, tiszta telepítés jobb megoldás. Biztosra veszem, hogy az ingyenes frissítés keretében is megoldható lesz a tiszta telepítés. Eddig is megoldható volt.
  • Anonymusxx
    Vajon ha felteszem a mostani windows 10-et, akkor később frissíteni fogja magát a magyar nyelvű végleges kiadásra?
    Csak eléggé régi már a rendszerem, és ha újra rakom, akkor a windows 10-et raknám fel, de nem lenne kedvem egy pár hónappal később újból rendszert telepíteni...
  • lck
    Nem tudom, de a #303 -ban leírtak alapján nem hiszem hogy trükközni kellene.
    Utoljára szerkesztette: lck, 2015.05.04. 20:32:30
  • lck
    Nekem 8.1 -ből Core verzióm van jogtisztán. Ezért úgy gondoltam hogy 10-ből is a Core-t rakom fel. Ugyan nem gondolom, hogy ez a mostani gépen lévő verziót fogom frissíteni majd a véglegesre, de mégis ezért raktam Core-t.
    A neten a Pro és Ent. verzió iso-ját találtam, ezért a Pro-t szedtem le és a telepítőben az ei.cfg és PID.txt módosításával elértem hogy a Core (Home) verzíót telepítse.
    A szintén neten fent lévő publikus Core kulccsal viszont nem aktiválta automatikusan magát, ezért gondoltam próba-cseresznye beadom neki a saját kulcsomat. Szó nélkül aktiválta.

Utoljára szerkesztette: lck, 2015.05.04. 20:25:50
  • Piko888
    LCK írta, hogy azzal rakta fel vagy valamit rosszul értettem?
  • bon
    Alapból miért kell 8.1-es kulccsal felrakni a Windows 10-et? Adnak hozzá kulcsot
  • Piko888
    A windows 8.1-es kulccsal raktad fel a 10-est?
    Nekem Pro kulcsom van, azzal is kell trükközni?
  • gergely1991
    De csak akkor ha regisztrálod a terméket....
  • lck
    Aida64 -gyel szépen megmutatja a kulcsot. Eddig nálam 3 gépnél a helyeset hozta. Egyébként a minap a kiolvasott eredeti kulccsal raktam fel a Windows 10 Home Insider Preview-et. Simán elfogadta és aktiválta is. ( Annyit trükköztem hogy az eredet ISO-ba belenyúltam azért hogy Core-t tegyen fel, mert ahhoz van kulcsom. )
  • bon
    Ha az email nincs meg és a kulcsot se sikerül kinyerni akkor igen. Bár érdemes megpróbálni ha megvan a számla írni a Microsoft ügyfélszolgálatnak hátha lehet valamit csinálni.
    Én megpróbálnám több kulcs kinyerő program futattatását is.
  • Piko888
    Akkor ugrott a windowsom?
  • bon
    Én megvárnám a végleges Windows 10-et, azért még most se ritka a bug benne. Kulcsot nem tudod megnézni, csúnya is lenne ha engedné alapból. Google elég, sok kulcs kereső progit talál ami megkeresi a windows-od kulcsát. Bár nekem már volt negatív tapasztalatom is. Nem volt jó a kulcs aimt megadott.
  • Piko888
    Köszi szépen.
    Eredeti windows 8.1 Pro-m van, szeretném kipróbálni a Win10-et.
    Sajnos nem tudom az eredeti product key-t, mert e-mailben kaptam.
    Hol tudom megnézni a Windows-ban?
  • bon
    Tudtommal nincs, én angolul próbálgatom.
  • bon
    Jó ötletnek tartom
  • Piko888
    Hi!

van már magyar nyelv a betahoz?
  • Jim Morrison
  • bon
    Project Spartan névváltozás Microsoft Edge-re.
  • Jim Morrison
    http://channel9.msdn.com/?wt.mc_id=build_hp
  • Panzeradler #287
    Néha van 1-2 build amin nem akar elindulni 1-2 játék, de ált. frissítés megoldja. Idáig nekem csak a starcraft 2 dobott hibát, több nem.
  • Evogordon
    Jatekok nem akarnak elindulni a win 10-en igaz?
  • gergely1991
    Akkor már MS Account? Szépen lelettem maradva. :D
    Csak az a érdekes hogy a linken a 10041 build van mely regisztráció nélkül letölthető(mondjuk abban több a hiba mint az újabb verzióban... szerintem).
  • bon
    Nem Windows Live, hanem Microsoft account, amúgy szükséges a hivatalos kipróbáláshoz. Elég sok a hiba mlg benne.
  • gergely1991
    Sziasztok!
    Ehhez hasonlóan nincs fent a 10049-es build(beletekintenék) ?
    Note:A kereső adott találatot ugyan de nem közvetlen letöltős link van vagy, "windows live" köteles(ezért meg nincs kedvem fiókot létrehozni)....
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.04.17. 18:28:32
  • bon
    Pedig fognak, nyár közepe vége előtt én nem számítanék RTM-re. De utánna se állnak le a fejlesztések, hanem folyamatosan jönnek az új dolgok.
  • RYO21
    Én érzem csak úgy, hogy május közepe vagy vége után már nem nagyon fognak változni a dolgok?
  • bon
    Úgy látom jelenleg nem lehet, de ez még változhat. Írj a Microsoft-nak, hátha figyelembe veszik. Ha sokan hiányolják a funkciót belerakhatják, messze még a fejlesztés vége.
  • Panzeradler #279
    Nem lehet már alt-tabolni asztalra, vagy nekem kellene valamit beállítanom amit nem találok? Meg például steam ablakra se tudok alt-tabolni, ezek miért lettek kivéve?
  • gergely1991
    Az irónia nem létezik a szótárban? :)
  • MerlinW
  • gergely1991
    Szerintem attól függ milyen kalózverziót szerzel be: Ha olyan példányt szerzel ami hemzseghet vírusoktól, egyéb nem kívánatos parazítáktól akkor a windows 10-en is ott "csücsülnek" rajta. :)
  • bon
    Majd kiderül.
  • Piko888
    Akkor akinek eredeti Win 8.1 Pro-ja van egy év után vagy megveszi a 10-est vagy megy vissza 8.1?
  • DIESEL DOG #273
    Annyira sok mindenre nem... Csak ha már rászántam magam hogy beújítok akkor miért ne a legfrissebb eszközöket szerezzem be.
    Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.03.20. 10:13:15
  • Narxis
    Jó sok mindenre vársz.
  • DIESEL DOG #271
    Nálam egyébként is esedékes a váltás. Türelmesen kivárom a Windows 10-et, no meg az Intel Skylake processzorait plusz a H/Z 1xx chipset családot valamit az új R9-es sorozatú AMD kártyákat. Azt hiszem eljött az ideje öregecskedő konfigom teljes cseréje... csak győzzem kivárni az újdonságokat.
    Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.03.20. 09:42:29