6762
-
#310 Kosz, nagyon jo volt. -
#309 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
#308 Igen, de a részletes feltételeire kíváncsi leszek a beharangozott Windows 10-re frissítésnek. -
DonPedro22 #307 Olyan gépem van amire előre telepített win 8.1 volt rakva ezt is tudom majd frissíteni 10-re? -
#306 Én várnék a véglegesre (már nemsokat kell várni állítólag). Ha jól tudom nem minden buildről lehet majd frissíteni, a kiszivérgottakra vonatkozik. Amúgy én továbbra se ajánlom a frissítést, tiszta telepítés jobb megoldás. Biztosra veszem, hogy az ingyenes frissítés keretében is megoldható lesz a tiszta telepítés. Eddig is megoldható volt. -
Anonymusxx #305 Vajon ha felteszem a mostani windows 10-et, akkor később frissíteni fogja magát a magyar nyelvű végleges kiadásra?
Csak eléggé régi már a rendszerem, és ha újra rakom, akkor a windows 10-et raknám fel, de nem lenne kedvem egy pár hónappal később újból rendszert telepíteni... -
#304 Nem tudom, de a #303 -ban leírtak alapján nem hiszem hogy trükközni kellene.
Utoljára szerkesztette: lck, 2015.05.04. 20:32:30 -
#303 Nekem 8.1 -ből Core verzióm van jogtisztán. Ezért úgy gondoltam hogy 10-ből is a Core-t rakom fel. Ugyan nem gondolom, hogy ez a mostani gépen lévő verziót fogom frissíteni majd a véglegesre, de mégis ezért raktam Core-t.
A neten a Pro és Ent. verzió iso-ját találtam, ezért a Pro-t szedtem le és a telepítőben az ei.cfg és PID.txt módosításával elértem hogy a Core (Home) verzíót telepítse.
A szintén neten fent lévő publikus Core kulccsal viszont nem aktiválta automatikusan magát, ezért gondoltam próba-cseresznye beadom neki a saját kulcsomat. Szó nélkül aktiválta.
Utoljára szerkesztette: lck, 2015.05.04. 20:25:50 -
Piko888 #302 LCK írta, hogy azzal rakta fel vagy valamit rosszul értettem? -
#301 Alapból miért kell 8.1-es kulccsal felrakni a Windows 10-et? Adnak hozzá kulcsot -
Piko888 #300 A windows 8.1-es kulccsal raktad fel a 10-est?
Nekem Pro kulcsom van, azzal is kell trükközni? -
#299 De csak akkor ha regisztrálod a terméket.... -
#298 Aida64 -gyel szépen megmutatja a kulcsot. Eddig nálam 3 gépnél a helyeset hozta. Egyébként a minap a kiolvasott eredeti kulccsal raktam fel a Windows 10 Home Insider Preview-et. Simán elfogadta és aktiválta is. ( Annyit trükköztem hogy az eredet ISO-ba belenyúltam azért hogy Core-t tegyen fel, mert ahhoz van kulcsom. ) -
#297 Ha az email nincs meg és a kulcsot se sikerül kinyerni akkor igen. Bár érdemes megpróbálni ha megvan a számla írni a Microsoft ügyfélszolgálatnak hátha lehet valamit csinálni.
Én megpróbálnám több kulcs kinyerő program futattatását is. -
Piko888 #296 Akkor ugrott a windowsom? -
#295 Én megvárnám a végleges Windows 10-et, azért még most se ritka a bug benne. Kulcsot nem tudod megnézni, csúnya is lenne ha engedné alapból. Google elég, sok kulcs kereső progit talál ami megkeresi a windows-od kulcsát. Bár nekem már volt negatív tapasztalatom is. Nem volt jó a kulcs aimt megadott. -
Piko888 #294 Köszi szépen.
Eredeti windows 8.1 Pro-m van, szeretném kipróbálni a Win10-et.
Sajnos nem tudom az eredeti product key-t, mert e-mailben kaptam.
Hol tudom megnézni a Windows-ban?
-
#293 Tudtommal nincs, én angolul próbálgatom. -
#292 Jó ötletnek tartom -
Piko888 #291 Hi!
van már magyar nyelv a betahoz? -
#290 -
#289 Project Spartan névváltozás Microsoft Edge-re. -
#288 http://channel9.msdn.com/?wt.mc_id=build_hp -
#287 Néha van 1-2 build amin nem akar elindulni 1-2 játék, de ált. frissítés megoldja. Idáig nekem csak a starcraft 2 dobott hibát, több nem. -
#286 Jatekok nem akarnak elindulni a win 10-en igaz? -
#285 Akkor már MS Account? Szépen lelettem maradva. :D
Csak az a érdekes hogy a linken a 10041 build van mely regisztráció nélkül letölthető(mondjuk abban több a hiba mint az újabb verzióban... szerintem). -
#284 Nem Windows Live, hanem Microsoft account, amúgy szükséges a hivatalos kipróbáláshoz. Elég sok a hiba mlg benne. -
#283 Sziasztok!
Ehhez hasonlóan nincs fent a 10049-es build(beletekintenék) ?
Note:A kereső adott találatot ugyan de nem közvetlen letöltős link van vagy, "windows live" köteles(ezért meg nincs kedvem fiókot létrehozni)....
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.04.17. 18:28:32 -
#282 Pedig fognak, nyár közepe vége előtt én nem számítanék RTM-re. De utánna se állnak le a fejlesztések, hanem folyamatosan jönnek az új dolgok. -
RYO21 #281 Én érzem csak úgy, hogy május közepe vagy vége után már nem nagyon fognak változni a dolgok? -
#280 Úgy látom jelenleg nem lehet, de ez még változhat. Írj a Microsoft-nak, hátha figyelembe veszik. Ha sokan hiányolják a funkciót belerakhatják, messze még a fejlesztés vége. -
#279 Nem lehet már alt-tabolni asztalra, vagy nekem kellene valamit beállítanom amit nem találok? Meg például steam ablakra se tudok alt-tabolni, ezek miért lettek kivéve? -
#278 Az irónia nem létezik a szótárban? :) -
#277 -
#276 Szerintem attól függ milyen kalózverziót szerzel be: Ha olyan példányt szerzel ami hemzseghet vírusoktól, egyéb nem kívánatos parazítáktól akkor a windows 10-en is ott "csücsülnek" rajta. :) -
#275 Majd kiderül. -
Piko888 #274 Akkor akinek eredeti Win 8.1 Pro-ja van egy év után vagy megveszi a 10-est vagy megy vissza 8.1? -
DIESEL DOG #273 Annyira sok mindenre nem... Csak ha már rászántam magam hogy beújítok akkor miért ne a legfrissebb eszközöket szerezzem be.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.03.20. 10:13:15 -
#272 Jó sok mindenre vársz. -
DIESEL DOG #271 Nálam egyébként is esedékes a váltás. Türelmesen kivárom a Windows 10-et, no meg az Intel Skylake processzorait plusz a H/Z 1xx chipset családot valamit az új R9-es sorozatú AMD kártyákat. Azt hiszem eljött az ideje öregecskedő konfigom teljes cseréje... csak győzzem kivárni az újdonságokat.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.03.20. 09:42:29