6762
-
KaBuTo666 #391 Nem fogod megbánni. -
#390 Sőt év vége felé tervbe van véve egy Surface 3 beszerzése is (nem Pro változta). Szeretném lecserélni a Surface 2-öm. -
#389 Én tuti váltani fogok a megjelenés után. Pláne ha lesz mód tisztán telepíteni, a frissítés továbbra is zavar. -
#388 Majd az RTM kiadás után meglátjuk. Addig felesleges foglalkozni vele. Én mondjuk megvárom amíg a türelmetlenek tesztelik, aztán majd jövő év elején váltok, ha befoltozták az alapvető hibákat:) -
retroid #387 Kinek mik a tapasztalatai jatekok teren? Valami okossag tudnivalo tanacs? -
#386 Az igen.Egyre több mobilos cucc jön windows storeba.Végre a Modern Combat is ott figyel már. Már ezekért megéri megvenni majd a win10-et.
(Mondjuk érdekelne milyen védelem van ezeken a gameeken hogy no warez.) -
#385 Én egy 1magos Celeronon tesztelem 2gb rammal és alapjában ugyanúgy fut mint a 8.1, egyedül az új start menü akadozik még de ezt be lehet tudni a bétának. Viszont az új felületnek köszönhetően sokkal könnyebb megtalálni amit akarok és ezáltal "gördülékenyebb". Illetve az új béta modern appok is elég gyorsan futnak, ha épp nem fagynak le :D -
#384 Sziasztok!
Mennyire lesz eletkepes ez a rendszer regebbi gepeken? 2mag, 2gb ram stb. Gordulekenyebb, gyorsabb lesz vagy mar most az a betak alapjan is? -
#383 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
#382 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
#381 Szerinted miért kérdeztem hol lehet majd megvenni az ISO-t? Meg fogok venni kb akkor mint az új gépemet majd egyszer valamikor...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.07. 21:21:27 -
#380 Nem egészen igaz, egyébként meg a Home vs pro/ultimate-ről volt most szó. -
MasterMason #379 Ha tényleg úgy lesz amit felvetettek, hogy azok is megkapják ingyen akiknek nem volt meg az előző eredeti, akkor természetesen más a leányzó fekvése. -
#378 Én tuti nem warezolnám le a Windows 10-et, ha már ingyen beszerezhető lesz. -
#377 Home tökéletes lesz. -
MasterMason #376
Ugyanannyi szervizt futtat mint a pro verzió.
Ami meg a mondat elejét illeti az meg szimplán cinizmus, nyilván mivel azt írta, hogy warezolta eddig is a windows-t ezért gondoltam, hogy ezután is warezolni fogja. Ezért írtam, ha már lúd akkor legalább legyen kövér... -
#375 Okos. Persze, ha szeretnél 20-25 plusz erőforrást zabáló, számodra totál felesleges szervizt futtatni a gépeden, ám tessék.
A trollokat egyébként ki szoktuk seperni a fórumról, csak szólok. -
MasterMason #374 Ha már lop valaki akkor lopja a legdrágábbat , szóval én mindenképp az enterprise-t ajánlanám a tízes verzióból is. -
#373 Home Premium tökéletes otthonra, ahogy a neve is mutatja. A Pro munkára, az Ultimate/Enterprise pedig platformfejlesztés, vállalati környezetbe való. -
#372 Szerintem igen. -
#371 Ha csak játékra kell elég nekem a legcsirább verzió igaz? (Tudom hülye kérdés de suttyó warezosként mindig a fullosat szedtem le bár sose tudtam mire jó mert semmit nem használtam a "képességeiből") -
#370 #361 -
#369 Magyar ár mikor lesz? Mert itt a win 10-ről nem látok semmit. -
#368 microsoft.hu
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.06. 14:13:11 -
#367 Valaki linkelne egy oldalt honnan tudnám majd megvenni a Win 10-et isoként? -
Plityu #366 félre értettem sorry :S -
#365 Mivel hogy a 10-hez új kulcsot kapsz, nyílván. -
InfoCsill #364 :D
Tudom hogyan kell két rendszert feltenni egymás mellé, arra lennék kíváncsi, hogy ha felfrissítem a 8.1-et 10-re az egyik vinyón, működni fog-e a régi kulccsal a 8.1 egy másik vinyón is, egyazon gépben. Tehát használható-e ugyanazon kulccsal egy időben a 8.1 és a 10 is.
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.06.05. 21:42:26 -
Plityu #363 http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/install-multiple-operating-system-multiboot#1TC=windows-7
-
InfoCsill #362 kérédés!
sziasztok, lehet hülye kérdés, de ha nem frissítem majd a mostani Win 8.1-et (meg akarom tartani), hanem fogok egy másik vinyót, felhúzom arra is a 8.1-et ugyanazon a gépen, aztán onnan frissítek 10-re, akkor működni fog egyszerre a 8.1 és a 10 is egyazon gépben különböző vinyókról?
vagy ez esélytelen?
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.06.05. 09:40:11 -
Ironman2 #361 Na közben ki is irták a választ az Origóra,szóval 33 ezerbe kerül a retail változat:
http://www.origo.hu/techbazis/20150604-windows-10-ar-ennyibe-kerul-home-pro-megjelenes.html
"Ezek az árak persze csak abban az esetben élnek, ha a vásárló nem birtokol eredeti Windows 7, 8 vagy 8.1 operációs rendszert."
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.06.04. 16:59:22 -
#360 Windows 8-nál is megoldható volt, hogy frissítés helyett tiszta telepítést legyen végrehajtva a frissítő kulccsal. Windows 10-nél majd kiderül. Letölthető lesz majd hagyományos ISO fájl is, más kérdés, hogy az használható lesz e a frissítő kulccsal. Egyáltalán lesz e termékkulcs az ingyenes verzióhoz? Én még erről se vagyok meggyőzdve. -
#359 A tiszta telepítés jobb. -
#357 Jogos, de ettől még a frissítési rendszer egy trágya marad :) -
Newfronter #356 Nem marad, törölhető a Lemezkarbantartóból. -
#355 Ez a windows 8-ban került be, de attól még a csodálatos Windows.old mappa ottmarad.
Nem is értem, hogy miért nem tudnak egy értelmes upgrade rendszert megvalósítani, azért ez már nevetséges. -
Mixe3y #354 A win10be tettek egy olyan funkciót, hogy clear everything and reinstall windows. Az szerintem megoldás a problémádra. -
Ironman2 #353 Na tudtam én hogy rosszul fogalmaztam.Úgy akarom hogy vadiúj rendszer legyen a gépemen,tehát teljesen le akarom szedni a csúnya windowst a gépről,és egy jogtiszta win 10-et akarok,nem frissitéssel,hanem teljes telepítéssel. Azt hogy tudom majd elérni? Meg kell várnom míg megjelenik a dobozos verzió?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.06.03. 01:51:28 -
Inquisitor #352 Egyesek olcsó pénzért árulnak használt kulcsokat, mivel egy EU előírás szerint ezt lehetővé kellett tenni a Microsoftnak.
Persze a szokásos upgrade macera megmarad. Én azért nem fogadnék rá nagy összegben, hogy a végleges megjelenést követé 1-2 hétben nem fog menni a Mirosoft t**ls az új termékkel ... -
Inquisitor #351 "miért kell nekik az Ultimate és miért nem elég a Home Premium vagy Pro."
Mert sok Láma azt terjesztette, hogy jobb játékra az Ultimate.
Közben meg több szolgáltatás, több memória, lassabb gép.
Persze lehet tévedek és mindenki kínai, héber, görög, meg olasz nyelvi támogatást is felteszi?