6764
  • mgenya911
    10130 as build? Nekem akkor volt ilyen nagyon rossz, amikor a korábbi rendszert frissítettem és nem formázás után raktam fel tisztán.
  • k0trapali #392
    Sziasztok! Felraktam az insider p. Kiadast. Az a helyzet, hogy halalosan lassu az egesz! Semmit sem tudok rajta csinalni! Start menu nem jon be, kereso nem mukodik. Akadozik minden! Ez miert lehet? Win7 popecul fut a gepen!
  • KaBuTo666
    Nem fogod megbánni.
  • bon
    Sőt év vége felé tervbe van véve egy Surface 3 beszerzése is (nem Pro változta). Szeretném lecserélni a Surface 2-öm.
  • bon
    Én tuti váltani fogok a megjelenés után. Pláne ha lesz mód tisztán telepíteni, a frissítés továbbra is zavar.
  • MerlinW
    Majd az RTM kiadás után meglátjuk. Addig felesleges foglalkozni vele. Én mondjuk megvárom amíg a türelmetlenek tesztelik, aztán majd jövő év elején váltok, ha befoltozták az alapvető hibákat:)
  • retroid
    Kinek mik a tapasztalatai jatekok teren? Valami okossag tudnivalo tanacs?
  • grebber
    Az igen.Egyre több mobilos cucc jön windows storeba.Végre a Modern Combat is ott figyel már. Már ezekért megéri megvenni majd a win10-et.
    (Mondjuk érdekelne milyen védelem van ezeken a gameeken hogy no warez.)
  • mgenya911
    Én egy 1magos Celeronon tesztelem 2gb rammal és alapjában ugyanúgy fut mint a 8.1, egyedül az új start menü akadozik még de ezt be lehet tudni a bétának. Viszont az új felületnek köszönhetően sokkal könnyebb megtalálni amit akarok és ezáltal "gördülékenyebb". Illetve az új béta modern appok is elég gyorsan futnak, ha épp nem fagynak le :D
  • k0trapali #384
    Sziasztok!

Mennyire lesz eletkepes ez a rendszer regebbi gepeken? 2mag, 2gb ram stb. Gordulekenyebb, gyorsabb lesz vagy mar most az a betak alapjan is?
  • bon
    Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést!
  • bon
    Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést!
  • grebber
    Szerinted miért kérdeztem hol lehet majd megvenni az ISO-t? Meg fogok venni kb akkor mint az új gépemet majd egyszer valamikor...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.07. 21:21:27
  • MerlinW
    Nem egészen igaz, egyébként meg a Home vs pro/ultimate-ről volt most szó.
  • MasterMason
    Ha tényleg úgy lesz amit felvetettek, hogy azok is megkapják ingyen akiknek nem volt meg az előző eredeti, akkor természetesen más a leányzó fekvése.
  • bon
    Én tuti nem warezolnám le a Windows 10-et, ha már ingyen beszerezhető lesz.
  • bon
    Home tökéletes lesz.
  • MasterMason

Ugyanannyi szervizt futtat mint a pro verzió.

Ami meg a mondat elejét illeti az meg szimplán cinizmus, nyilván mivel azt írta, hogy warezolta eddig is a windows-t ezért gondoltam, hogy ezután is warezolni fogja. Ezért írtam, ha már lúd akkor legalább legyen kövér...
  • MerlinW
    Okos. Persze, ha szeretnél 20-25 plusz erőforrást zabáló, számodra totál felesleges szervizt futtatni a gépeden, ám tessék.
    A trollokat egyébként ki szoktuk seperni a fórumról, csak szólok.
  • MasterMason
    Ha már lop valaki akkor lopja a legdrágábbat , szóval én mindenképp az enterprise-t ajánlanám a tízes verzióból is.
  • MerlinW
    Home Premium tökéletes otthonra, ahogy a neve is mutatja. A Pro munkára, az Ultimate/Enterprise pedig platformfejlesztés, vállalati környezetbe való.
  • mcmoha
    Szerintem igen.
  • grebber
    Ha csak játékra kell elég nekem a legcsirább verzió igaz? (Tudom hülye kérdés de suttyó warezosként mindig a fullosat szedtem le bár sose tudtam mire jó mert semmit nem használtam a "képességeiből")
  • mcmoha
  • grebber
    Magyar ár mikor lesz? Mert itt a win 10-ről nem látok semmit.
  • MerlinW
    microsoft.hu
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.06. 14:13:11
  • grebber
    Valaki linkelne egy oldalt honnan tudnám majd megvenni a Win 10-et isoként?
  • Plityu
    félre értettem sorry :S
  • [HUN]FaTaL
    Mivel hogy a 10-hez új kulcsot kapsz, nyílván.
  • InfoCsill
    :D
    Tudom hogyan kell két rendszert feltenni egymás mellé, arra lennék kíváncsi, hogy ha felfrissítem a 8.1-et 10-re az egyik vinyón, működni fog-e a régi kulccsal a 8.1 egy másik vinyón is, egyazon gépben. Tehát használható-e ugyanazon kulccsal egy időben a 8.1 és a 10 is.
    Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.06.05. 21:42:26
  • Plityu
    http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/install-multiple-operating-system-multiboot#1TC=windows-7
  • InfoCsill
    kérédés!

sziasztok, lehet hülye kérdés, de ha nem frissítem majd a mostani Win 8.1-et (meg akarom tartani), hanem fogok egy másik vinyót, felhúzom arra is a 8.1-et ugyanazon a gépen, aztán onnan frissítek 10-re, akkor működni fog egyszerre a 8.1 és a 10 is egyazon gépben különböző vinyókról?

vagy ez esélytelen?
    Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.06.05. 09:40:11
  • Ironman2
    Na közben ki is irták a választ az Origóra,szóval 33 ezerbe kerül a retail változat:

http://www.origo.hu/techbazis/20150604-windows-10-ar-ennyibe-kerul-home-pro-megjelenes.html

"Ezek az árak persze csak abban az esetben élnek, ha a vásárló nem birtokol eredeti Windows 7, 8 vagy 8.1 operációs rendszert."
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.06.04. 16:59:22
  • bon
    Windows 8-nál is megoldható volt, hogy frissítés helyett tiszta telepítést legyen végrehajtva a frissítő kulccsal. Windows 10-nél majd kiderül. Letölthető lesz majd hagyományos ISO fájl is, más kérdés, hogy az használható lesz e a frissítő kulccsal. Egyáltalán lesz e termékkulcs az ingyenes verzióhoz? Én még erről se vagyok meggyőzdve.
  • bon
    A tiszta telepítés jobb.
  • [HUN]FaTaL
    Jogos, de ettől még a frissítési rendszer egy trágya marad :)
  • Newfronter
    Nem marad, törölhető a Lemezkarbantartóból.
  • [HUN]FaTaL
    Ez a windows 8-ban került be, de attól még a csodálatos Windows.old mappa ottmarad.

Nem is értem, hogy miért nem tudnak egy értelmes upgrade rendszert megvalósítani, azért ez már nevetséges.
  • Mixe3y
    A win10be tettek egy olyan funkciót, hogy clear everything and reinstall windows. Az szerintem megoldás a problémádra.
  • Ironman2
    Na tudtam én hogy rosszul fogalmaztam.Úgy akarom hogy vadiúj rendszer legyen a gépemen,tehát teljesen le akarom szedni a csúnya windowst a gépről,és egy jogtiszta win 10-et akarok,nem frissitéssel,hanem teljes telepítéssel. Azt hogy tudom majd elérni? Meg kell várnom míg megjelenik a dobozos verzió?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.06.03. 01:51:28