6762
-
#471 10240-es build amire frissul az insider verzio az elvileg mar RTM. -
mtibee #470 Nekem ma frissített a Windows és eltűntek az előzetességre utaló jelek. (Az asztalról is eltűnt a felirat.)
Utoljára szerkesztette: mtibee, 2015.07.16. 13:06:00 -
#469 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
#468 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
#467 Van már kattingatós módszer is: link -
#466 Én a logitech K400-as billentyűzetet próbáltam, működött vele. -
#465 Hát egyelőre annak tűnik, de értelemszerűen nem napi 10 órát van használva (ahhoz nem is olyan kényelmes) :) Vékony, alumínium feneke van, ráülni nem célszerű, de alapvetően rendben van az árkategóriát tekintve. A tapipad 2 ujjas multitouch, vezeték nélküli (BT), 2 elemmel dolgozik. -
#464 nézegettem én is bill+egér kombókat hozzá, ez mennyire tartós darab? -
#463 Telepíthetsz rá W10-et, készült hozzá külön PI-s telepítő. -
#462 egyik htpc, másik mini szerver, harmadik meg a hordozható miniszámítógépem:)
Utóbbihoz vettem ilyet, egér is megoldva vele, ja meg usb-s wifi vevőt, így bárhova megyek csak monitor kell és enyém a világ:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.13. 20:49:28 -
#461 Mire használod őket? -
#460 Mire használod őket? -
#459 Ha lefejleszted az alkalmazást akkor szerintem igen. De erről nálam hozzáértőbbeket kell megkérdezni. -
#458 En most keszulok egy kis home NAS-t csinalni vele (linux). Meg lehetne valahogy oldani win 10-el is?
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.07.13. 00:45:02 -
KaBuTo666 #457 Ezt mire érdemes használni? -
#456 Én ebből vettem párat ott nemrég, így nem olyan drága. -
#455 Egyenlőre semmire, mert készíteni vagy legalábbis letölteni kellene valami alkalmazást rá. A jövőben iskolai csengető órát lenne jó belőle csinálni. -
MauroN #454 Mire használod? -
#453 Ennél jóval olcsóbban szerencsére. -
#452 Ennél jóval olcsóbban szerencsére. -
#451 igen, pi2 -
#450 igen, pi2 -
#449 Farnell cég magyarországi képviseletétől, fdh.hu oldalról. -
#448 Itthon itt tudod megvenni
Külföldről meg 1000 helyről:) -
#447 PI2? -
MauroN #446 Honnan vetted? -
MauroN #445 Honnan vetted? -
#444 Új szerzemény, már fel is került rá a Windows 10: link -
#443 Elevel így készültek, folyamatosan fog kijönni hozzá kisebb-nagyobb frissítés. nem lesz az mint eddig, hogy RTM és utánna 1-1,5 évvel jön egy frissítő csomag újdonságokkal. Amúgy a legutolsó 10162-es build, már egész jó, egetverő hibával eddig nem találkoztam. -
#442 Csak újra kellett indítani...:) -
#441 Van valami trükk amivel előcsalhatom azt az ikont az óra mellett? Friss Windows 8,eredeti,2 napja telepítettem,minden frissítés fennvan,de nem jelenik meg :( -
#440 Ja értem thx, azt tudtam hogy várni kell csak nem olvastam hogy mennyi hetet vagy hónapot. :) -
Newfronter #439 Látják, hogy lehet nem készülnek el tisztességesen a Windows 10-el 29.-ig, ennyi.
Persze lesz egy közel végleges, és RTM-nek mondott változat, de az is biztos hogy nagyon sok patchet fog kapni a megjelenés utáni hetekben, hónapokban. (Az OS jelenlegi állapotát tekintve.)
A cégek meg tényleg nem állnak át azonnal, főleg, hogy a Windows Server változata az kb egy évre rá érkezik...
Amúgy ilyet még a MS nem csinált, hogy ilyen hamar kiadja a rendszert, volt kb 3 hónap, amíg előkészítették a piaci megjelenést. Gondolom csúsztatni már nem akarnak, égő lenne.
Azért mindenképpen szimpatikus, amit a MS csinál, és elhagyják a régi szokásukat OS fejlesztés során, ez mindenképpen dicséretre méltó, csak lehet elsiették a megjelenést, de ez majd kiderül 29.-e után. -
#438 Nem közölték, annyit tudni, hogy július 29.-én csak a Insider program lévők tölthetik le a többiek majd később. gondolom augusztus folyamán. -
#437 Updgrade-et gondoltam volna 8.1-re, rá is nyomtam hogy lefoglalás...de semmi, számítottam rá, csak nem tudom mikor tölti le. -
Dodo55 #436 Semennyit. Leszedsz egy telepítő ISO-t valahonnan amint kijön, és felrakod (tisztán vagy upgrade-ként, ahogy szeretnéd).
A WPA biztos nem fog kötekedni, annyira azért nem hülye az MS, hogy tömegesen fellázítsa a DRM-je ellen az embereket. Ez az egész arra van csak szerintem, hogy ne akarja egyszerre sokmillió fullautomatára állított WU kliens lerántani a többgigás update image-et. -
#435 Ha rányomok hogy lefoglalom a win10-et mennyi hetet kell várnom? -
#434 Nem kell izgulni, a frissítéstől függetlenül meg fogod kapni a Windows 10-et. -
#433 Megtaláltam azt a cikket,vagyis az alatta lévő hozzászólást. Ezt irja a srác:
"Akik már 20adszorra kérdezik meg hogy hogy kell frissíteni 7\8-ról: Windows update-ben rakjátok fel a KB3035583-as ajánlott frissítést, ez kirakja az óra mellé az ikont, és azzal lelehet "foglalni" a win10 példányod ami majd idővel letöltésre és telepítésre kerül."
Nekem ez a frissítés fel van telepítve,még sincs ott a windows jel :/ -
#432 Köszönöm a segitségetek!
Most az a problémám hogy nem jelenik meg a 10-re való frissitést jelző ikon az óra mellett. Minden frissítés letöltve. Mi lehet a baj? Azt olvastam hogy az egyik frissítéssel jött az az opció