6762
-
Piko888 #712 c:\$Windows.~BT mappában van egy setup.exe ezzel nem lehet telepíteni?
Nem értem miért nem dobja fel, hogy telepíthetem a Win 10-et.
Most rákerestem a frissítésekre és egy rakat régit ajánlott fel, pedig automatára van állítva. -
Livius #711 Ha a letöltött Win 10 ISO-ról telepítek, teljes fromázással együtt, szóval nem frissítéssel, akkor mikor és milyen termék kulcsot kell majd megadnom? A régi Win 8.1-em kulcsát kell majd? Vagy mindenképp le kéne futtatni azt a fránya windows update-es frissítést és utána lehetne csak akár egy új Win 10 kulcsal újratelepíteni a gépemet? -
TomBond #710 Ha nyitni akarok egy totalcommandert mindig zaklat az uac, és nem tudom teljes képernyőn futtatni. Ezekre van valakinek valamilyen ötlete?
-
vigyázz, mert igy csináltam én is, aaztán lezúztam a frissitet 10-est, és kódot kér, ami nincs. hiába irta ki hogy aktiválva van, lehet mégsem aktiválta(?). szóval várj egy kicsit, és ne zúzd le a gépet. addig szemezgess az uj windowsal, különben ugy jársz mint én :D -
Na igen... a pár évvel ezelőtti illetve a mostani win7-es -8-as támogatottságú játékokra gondolok.
Utoljára szerkesztette: mégvadabbdisznó, 2015.07.29. 21:40:39 -
olvasd el még egyszer: frissítés után csináltam tiszta telepítést, és kért kódot!
probáltam anno alapbol 8.1-et felrakni de nem aktiválta , nem fogadta el a kódomat sajnos. -
Ilyet senki se merne állítani, mert kizárt, hogy minden fusson. Konkrét játék nevek esetén már lehetne nyilatkozni róla. -
Játékokat próbált már valaki? Indul minden faszán? -
Bakker, óriási profi vagy köszi! -
Microsoft Magyarország is ünnepli a megjelenést!
-
Miért lenne baj ha te válaszolsz? Egész nyugodtan! -
Akkor core verziód van. -
TomBond #700 Én a DUMeter-t használom.
-
Tudtok olyan "gadgetet" win10 alá, amivel látom a pillanatnyi internet fel- le sebességet? Ki tudom íratni valahogy?
-
Én nem állítottam semmit. -
DonPedro22 #697 akkor marad a Home :( csak annyit ír nekem windows 8.1 és ennyi -
Milyen rendszert használsz most?
Windows 7 Home esetén - Windows 10 Home
Windows 8 Core esetén - Windows 10 Home
Windows 8 Pro és Windows 7 Pro/Ultimate verziók esetén - Windows 10 Pro
Csak ezzel fogja tudni aktiválni az eredeti (korábbi rendszerből származó) termékkulcsod.
Remélem nem baj, hogy én válaszolok!
Nem szükséges.
Igen, azonnal frissítheted/telepítheted. Nem szükséges várni a Microsoft tájékoztatására!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.29. 21:03:53 -
DonPedro22 #695 Ha a telepítő felajánlja hogy választhatom a Home, Home N, Pro és Pro N változatot akkor választhatom a Pro-t? mert Home-ot akar alapból -
Sziasztok. Bon tehát ha jól értem ha leszedem a Windows 10 Media Creation Toolt és kiírom mondjuk dvd re az isot, vagy pendrive változatot készítek. Ezekről is frissíthetem a win 8.1 es rendszeremet? Miután beaktiválta utána zúzhatom le és csinálhatok tiszta teélepítést? SDzóval nem kell megvárnom míg értesítenek hogy frissíthetek?
-
Piko888 #693 A 10-esre frissítés előtt át kell állítani a win 8.1-et angolra? -
Nyugodtan mehet pendrive-ról. -
Miért nem használsz 8.1-es telepítőt? Ha a telepítés után nem megy rögötön az aktiválás nem kell megijedni, nekem is sokaknak elég nehezen megy. gondolom túlterheltek a szerverek. -
Ez szuper! Akkor nem fölöslegesen töltöttem le a magyar ISO-t! USB-ről (bootolással) tudom frissíteni ugyanúgy, mint a Microsoft telepítőjével? Vagy bízzam inkább a Micro hivatalos telepítőjére a dolgot? -
Tiszta telepítést addig nem szabad csinálni amíg nem frissítettél egy korábbi rendszert, mert nem fogadja el a windows 8-as kódot. Ha frissítés után csinálsz tiszta telepítést már nem fog kódot kérni. -
azt irja sugó, menjek az áruházba és ott lehet jogtisztvá tenni a win-t, rámegyek, ki is irja hogy jogtiszta, de utnna ugyanaz. bár észrevettem hogy az áruház ilynekor lefagy. lehet mégse tudja jogtisztává tenni, a leterheltség miatt, csak hát mivel MS termék, rosszul van megcsinálva xD
picit várok, addig leszedem az origi win 8-amat, ráfrissitem a 8.1-et, aztán meg a 10-et. macerás de ez van.
vagy lehet sima 8-ast is frissíteni 10-re? az a baj, hogy a 8.1 leszedéséhez frissítenie kell magát ami legalább 1-2 óra.
eg lehet ott rontottam el, hogy a 10-esre frissítést is pendrájvról csináltam, aztán meg a tiszta telepítést is. -
De elég átváltani. -
De lehet, a rufusnak semmi köze a telepítés közbeni partíciónáláshoz. -
Akkor gondolom ehhez teljesen angol nyelvű rendszer kell (eredeti angol ISO). Tehát a magyar ISO fájlok alkalmatlanok erre (magyarul telepíteni, majd angol nyelvi csomag és területi beállítások módosítása)?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.29. 20:42:24 -
Jónak tűnik. -
én még mindig várok a frissítésre: ) -
Angol nyelven és angol területi beállításokkal működik a cortana. -
Köszi, akkor neki is látok :) -
Angol nyelven tolod? -
teljesen, en is igy csinaltam -
Foglamam sincs, azt se tudom mire jók ezek a beállítások. Azért kérdezem itt hogy így megfelelőek e. :D -
rögtön az elején kért valamit. beirtam a 8.0nak a kódját de persze nem fogadta el, amire számitottam. rámentem hogy később aktiválom, most felment szépen a rendszer,e nincs rajta semmi de aktiválni nem tudja, azt irja irjam be a termékkódot. de nekem nincs. Win Fail :D
persze biztos én rontottam el valamit valahol. pedig előzőleg aktiváltam a frissítet 10-et. be is voltam jelentkezve. most is be vagyok.
lehet emailbe kapok majd egy kódot, amikor aktiválják nekem az "elő regisztrációmat"? -
Telepítés közben nem lehet particionálni? -
Ez így oké? -
Aki már telepítette a magyar ISO-t:
Cortana sehogysem hozható elő?
Annyira gáz, hogy pont az egyik legnagyobb újítás van letiltva a magyar nyelv révén...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.29. 20:14:56 -
Nem fog kérni semmit, a gép egyedi hardver azonosítója alapján tudja, hogy lehet e aktiválni vagy nem.