6762
  • atidnaB
    Sziasztok!
    Csak egy kérdéssel fordulnék hozzátok..Kb hány gigás a win10,amit frissítésképp tölt le a rendszer..Az éjszaka folyamán,el is kezdtem,de kb 4.5 Gb-nál,meg is untam..A program,ami letölti,azt megnyitni nem tudom..Mert folyton bezárul,ha rákattintok..Holott az ikon,az ott van a jobb alsó sarokban..Rendszerem..Win 8.1..Gyári..Segítségeteket,előre is köszönöm..
  • Piko888
    Nekem sehogy sem frissít.
    Próbáltam ezzel kétszer is : http://venturebeat.com/2015/07/28/how-to-force-windows-to-start-downloading-the-windows-10-update-files/
    Mindkétszer letöltötte, de utána hibaüzenettel leállította.
    Most MediaCreationnal próbálom. Nem tom mi lehet a gond.
  • zotyesz18HUN
    Üdv!
    Mióta telepítettem a Win 10-et, azóta a net nem működik rendesen. A plug-in folyton összeomlik (shockwave),nem lehet videót nézni. Win 7-en nem volt ilyen probléma. Már újratelepítettem az adobe programokat...mindenből a legfrissebb van. De semmi javulás. Van hogy bekapcsolás után valameddig jó...majd egy idő után újra rossz lesz..mintha memória gond lenne..ha terhelem akkor leáll a plug-in.
    De van hogy bekapcsolás után egyből használhatatlan..
    A tanácsokat előre is köszönöm! :)
  • Smithie
    Én a teljesen clean telepítést javaslom.
  • Krisztiam #828
    csak simán frissítsem windows-ból vagy így próbáljam meg?: Letöltés hamarabb
  • Smithie
    Nem szerencse kérdése, egy p4 prescott 2.8ghz 478as foglalatú, régi intel alaplappal, 1,25 DDR rammal felszerelt gépen NAGYON JÓL muzsikál a 10-es, gyorsan bootol és az említett hibák egyike sem jelentkezett nálam, igaz CLEAN install volt nem upgrade...
  • Krisztiam #826
    én majd laptopra próbálom meg holnap telepíteni remélem jó lesz
  • Krisztiam #825
    akkor szerencsés vagy :DD
  • papi08
    Sok a hiba? Nyomtam egy tiszta telepítést, azóta semmi baja. Kerestem az összes nyamvadt említett hibát, a program eltűnéstől, a a Start menü befagyásáig, de semmi.. jobban pörög mint a 8.1. :D
  • Krisztiam #823
    úgy látom sok a hiba én inkább várok vele egy évet aztán biztos jó lesz :DD
  • papi08
    A Win8/8.1, és a Win10 boot képernyője pixelre pontosan megegyezik. :)
  • bon
    Ezt most nem értem, lehetetlennek tűnik.
  • bon
    Nincs az asus laptop-hoz bios frissítés?
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem igaz :)

Unloadolja a régi drivert mikor frissít, ezért is villog a képernyő telepítés közben. Jóideje nem távolítok el drivert, csak simán frissítem.
  • tompka
    Win10-es verzió! Ha régebbi 8.1-es verziót rakok fel akkor restart után a laptop billentyűzete és a touch padja működés képtelenek lesznek felkiáltó jellel az eszközkezelőben. De az legalább felmegy. Ez a verzió nem.
    Nem tudom köze van e esetleg ahhoz, hogy az Asus laptop billentyűzetét a Windows 10 Lenovo ThinkPad PS/2 keyboard-nak ismeri fel.
  • bandi007
    Sziasztok.
    Az mitől lehet, hogy miután feltelepítettem a 10 est ( 8.1 -ről ) induláskor először a 8.1 bejelentkezés pörög majd csak utána jön a 10 betöltő képernyője?
    Köszi!
  • potyoro potyka
    Köszönöm, bár a hangkártya részt a részletesebb beállítási lehetőségek miatt lehet érdemes lenne! Vagy tévedek?
  • TBTPumpa
    Ha van friss Windows 10 rendszer alá drivered akkor igen, ha nincs, akkor hagyd azt, amit a Windows alapesetben telepített.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.30. 20:13:14
  • potyoro potyka
    Külön alaplapi drivert tegyek fel a telepítést követően? Vagy amit a 10 feltesz az jó?
  • LoSA
    Én sajna nem tudom feltenni, azt írja ki, hogy nem kompatibilis a gépemmel.... :(
  • bon
    Több ütembe kapják a felhasználők, később (akár pár hét is lehet) biztos megkapod.
  • Szabi #811
    így meg win 10 insider preview-t akar telepíteni o.0
  • Szabi #810
    félhat óta töltöm a MediaCreationToolx64-el a frissítést.. 43%nál járok.. :D
  • Piko888
    na most megint letölti, akkor minek volt ott a c:\$Windows.~BT ???
  • Piko888
    megoldás: http://prohardver.hu/tema/windows_9_kodnev_threshold/hsz_12504-12504.html
  • gyikk
    frissit meg megy minden
  • gyikk
    setupprep.exe
  • gyikk
    Sources mappa
  • Piko888
    onnan mehet a setup.exe-vel?
  • gyikk
    $Windows.~BT átnézve megvan a telepités
  • Bal0924
    Belefutottam egy nagy problémába amit nem tudok helyreállítani. Win7 alatt rendesen ment.
    Be van állítva 7.1 hang. azzal nincs gond. De mikor a gépbe bedugom elöl a fejhallgatót nem vált sztereóra. Csak részleges hangot hallok.
    Valami beállítási segítség?
  • Dyepe
    Sziasztok!
    Két dologban szeretnék segítséget kérni, visszaolvasva nem találtam választ (bocsánat ha én voltam figyelmetlen).
    Frissítettem win 10-re, de szeretném újra telepíteni tisztán, ennek mi a módja, hogy, honnan tudok telepítő lemezt készíteni?
    A másik kérdésem az lenne, hogy 32 bites win 7 volt fent előtte, így a win 10-ből is 32 bitest tudtam csak telepíteni, arra nincs valami lehetőség, hogy átváltsak 64 bitesre?
    Bocsi, ha hülyeségeket kérdeztem, annyira nem értek hozzá :).
    Előre is köszönöm a segítséget! :)
  • Szabi #800
    szintén
  • Piko888
    Nálam még mindig semmi :-(
  • bon
    Ha nincsen Windows 10-es kódot és még nem volt a gépen Windows 10 korábbi rendszerről frissítve akkor, sehogy. Első alkalommal kötelező Windows 7-et vagy Windows 8.1-et frissíteni Windows 10-re. Utána lesz mód tiszta telepítésre.
  • bon
    Lemezkezelő működésében nincs változás. Amúgy mit is akarsz, mert nem értem. Meghajtónak betűjelet adni?
  • zzeN
    Ezt találtam.
  • bon
    Nem lehet a frissítések közül válogatni.
  • bcrics
    Én usb-re rányomtam a telepítőt aztán már fenn is van.
  • bcrics
    megoldódott.