6762
  • Jim Morrison
    jaaaa, leesett :)
  • Dobzse
    Letöltötte a telepítőt és kérdezi elfogadom-e a MS diktátumokat, kikötéseket, vagy elutasítom.
    Mi van ha elutasítom, mert az eddigi információk alapján kérdésesé vált számomra, hogy kell-e nekem ez most?
    Mi van ha nem fut rendesen? Valaki lentebb írta, utána nem fogadta el a korábbi jogtiszta kulcsát.
    Nekem dobozos Win7 van jogtisztán. Ha elcseszi telepítés a kulcsomat, dugja fel magának Win10-et a MS.
    Ha a nemet választom, később, ha rendeződtek a kérdések, lehet folytatni a telepítést, ha igen hogyan?
    Nincs később gomb. Ez így elég inkorrekt, erről eddig nem tájékoztatott a MS, hogy ugrik a korábbi rendszerem, és ha gubi van nem tudok visszaállni rá. Ráadásul a dobozos verzióm hardver függetlensége is ugrik, nem azért vettem arany árért, hogy ellopja tőlem, burkoltan.
    Most nem merem kikapcsolni a gépet, nem tudom mit kavar össze.
  • TomBond
    Az megoldható valahogy hogy a képek és a dokumentumok mappa hivatkozásként nyíljon meg mint a régi start menüben? Nekem ez így nagyon zavaró, hogy mindig megnyit egy ablakot.
  • [HUN]FaTaL
    Mondom a listerbe (f3). Ha csak 1-1 képet nézek meg, vagy mp3-ba hallgatok bele akkor gyakran használom a tc nézőkéjét és oda csak az IrfanView meg az XnView tud beépülni, utóbbit meg nem szeretem.

IrfanView kicsi, gyors, mindent tud amit kell és billentyűzetről is könnyen vezérelhető :)
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.07.31. 19:58:27
  • Jim Morrison
    O.o
    Mi a baj? hogy nem látja? megnyitod fastone-t és max beállításokban beállítod mihez legyen alapértelmezett. még anno infraviewról váltottam mert sokkal gyorsabb volt és jobb használni. (szerintem, számomra)
  • [HUN]FaTaL
    Nem épül be a tc listerbe :) ~15 éve irfanview-t használok :D
  • RYO21
    Ha jól tudom akkor disk cleanupban rá kell kattintani az egyik gombra és akkor bejönnek az Delete Older Windows Verions opciók.
  • Jim Morrison
    pfej, fastone image viewer powa
  • TomBond
    A windows.old mappát hogyan lehet törölni?
    Valamelyik hdd-m időnként ciripel egyet mióta a 10-et felraktam. Ez mitől lehet és hogyan lehetne megszüntetni?
  • Örm
    Mi az a runtime broker? Elég rendesen pörgeti a processzort.
  • [HUN]FaTaL
    Használj IrfanView-t és jobbra-balra nyíllal lehet lapozni :)
  • penge96
    Srácok, lenne egy egyszerű kérdésem a Windows 10-zel kapcsolatban.
    Annyi lenne, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy a nem a C partíción lévő zenéket, (tehát amik egy másik HDD-n vannak) a Windows kereső közvetlenül megtalálja? Szóval hogy ne kelljen még pluszban rákattintanom a "Keresés a saját dolgok" között-re. Anno Windows 7-en simán ment az alap Zene mappa összefésülése a sajátommalo, de itt az istennek se működik. A supportot pedig jelenleg hiába próbálom elérni, bekerültem egy chatbe, onnan meg átirányítottak egy ezres várószámúba...
    Tudom, hogy nem egy nagy dolog, de azért jóval kényelmesebb volt úgy.
    Itt egy kép hozzá. A jobb oldali eredmény lenne a cél, csak anélkül, hogy közvetlenül a C-n kellene tárolnom a zenéket.
    Utoljára szerkesztette: penge96, 2015.07.31. 18:56:56
  • bon
    Újra indítod a géped és az USB-re vagy DVD-re elkészített telepítővel be-boot-olsz (Esetek jó részében F12 a boot menü, de írni szokta a gép) majd ha sikerül egyéni telepítést válsz (asszem ez a neve) töröltesd a C:-t és a pár száz MB-os rejtett partíciót ha van. Majd hozzál létre egy újat és azt kiválasztva már mehet is a tiszta telepítés.
  • bon
    Ma volt egy újabb Windows 10 telepítésem. Egy Régi HP gép Windows 7-es rendszerét cseréltem Windows 10 pro-ra. Simán és gyorsan ment az usb telepítés. Bár egy problémát észrevettem: az Edge böngésző az első indítása alkalmával random bezáródik amikor beírom a weboldal címét és entert nyomok. Más gond nem volt. a rendszer gyors és stabil Core2duo 6300, 3gb ram-al és egy 160gb-os winyó. Extra képpen hardveres titkosítás az alaplapra integrálva, egyedül ahhoz kellett driver keresnek, de a Windows 7-est simán megette. Ettől függetlenül még mindig Tiszta telepítés párti vagyok.
  • bon
    Mert a total commader 1 képet nyit meg.
  • Dyepe
    Ha megvan a telepítő a formázásnak, és a telepítésnek hogy kezdjek neki? Miként kezdjem, mi a folyamata?
    Köszönöm az eddigi segítséget! :)
  • Jim Morrison
    én is így csináltam és teljesen jól működik. 20 perc alatt lejött, feltenni pendrivera több idő volt ^^
    Telepítésnél tényleg csak a kulcsot kell előkészíteni, semmilyen hibaüzit nem kaptam.
  • Szabi #855
    kíváncsiságból elkezdtem újrarakni a win 8.1-et, erre azt írja.. hogy nem jó már a kulcsom.... pedig eredeti :D
  • Anonymusxx
    Az miért van hogy ha pl total commanderrel nyitok meg egy képet, akkor nem tudok lapozni?
  • Krisztiam #853
    másodjára is:

• plu604
    Töltsd le a Media Creation Tool-t (a 32 bitest), és ezzel készíts egy 64 bites telepítőt. Ezzel aztán fel tudod telepíteni 64 bitesként, tisztán.
    A termékkulcsod készítsd elő a telepítéshez (nekem legalábbis kérte).

Azt nem garantálom hogy működni fog, de egy próbát megér. Én 64 bitesről készítettem 64 bites telepítőt, nem tudom hogy viselkedik ha 32 bitesről készítesz. Bár nekem termékkulcsot is kért (a Win 7-ét), amit elvileg nem kellett volna, szóval...
    Magic.
    Utoljára szerkesztette: plu604, 2015.07.31. 16:41:14
  • Jim Morrison
    Hali!
    Hazajöttem, gondoltam gépre én is felrakom win10et, és most települ is, viszont kétségbe vagyok esve. Tök úgy néz ki mint a 8 telepítője? Mert még ilyen kör alakú telepítő képernyőket láttam, de a windows 10 letöltővel szedett win10 isot írtam ki... ugye tök ugyanolyan és nem a 8at telepítem? :D
    win10 kulcsot elfogadta, szóval csak jó... c
    na jó valszeg win10 lesz, csak kicsit bepánikoltam :c
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.07.31. 16:38:56
  • Dyepe
    Annyi van benne :). De nagyon elakadtam.
  • Gundark 1 1
    Ez nem ram függő. Most telepítek éppen egy PB-t 2 giga rammal, mert olyan alkalmazások kellenek rá amikhez csak a 64bites használható. De 4 giga felett csak a 64es látja a többit.
  • Krisztiam #848
    64 bitest csak akkor tudsz felrakni, ha van 4 GB ramod a gépben legalább..
  • Dyepe
    Sziasztok!
    Két dologban szeretnék segítséget kérni, visszaolvasva nem találtam választ (bocsánat ha én voltam figyelmetlen).
    Frissítettem win 10-re, de szeretném újra telepíteni tisztán, ennek mi a módja, hogy, honnan tudok telepítő lemezt készíteni?
    A másik kérdésem az lenne, hogy 32 bites win 7 volt fent előtte, így a win 10-ből is 32 bitest tudtam csak telepíteni, arra nincs valami lehetőség, hogy átváltsak 64 bitesre?
    Bocsi, ha hülyeségeket kérdeztem, annyira nem értek hozzá :).
    Előre is köszönöm a segítséget! :)
  • Szabi #846
    lehet ez a baj, hogy mi eredetit akarunk :DD
  • Krisztiam #845
    hát nem tudom, nálam ezt írta ki a telepítő..
  • cement
    nekem tökéletesen ment a telepítés és minden frankón műkszik

nem jogtiszta win 7et updateltem
    Utoljára szerkesztette: cement, 2015.07.31. 14:39:18
  • Krisztiam #843
    ennyit erről, a telepítés ismeretlen hibát észlelt :DDD
  • Krisztiam #842
    :DDD
  • plu604

top kek
  • Krisztiam #840
    töltöm a win 10-et csalással :D
  • tompka
    A típus oldalán van. Jelenleg 208-as verzió van a gépen. A legutóbbi 221-es ami 2012.12.12-én került fel.
    De ha az Asus Smart G. e miatt nem megy fel akkor hagyom. Nem olyan létszükséges program. Még soha nem frissítettem BIOS-t.
  • Piko888
    Honnan tudom leszedni a Win 10 64 bit Pro-t?
  • Szabi #837
    le kell gyalulni a win8.1-et, felrakni egy tiszta win 8.1-et, majd frissiteni win 10re, beaktiválni, majd legyalulni a win10-et és felrakni egy tiszta win10-et
  • Piko888
    A parancssorosnál is nekem is az volt.
    A MediaCreation most tölt, 1 óra alatt 15% jött le.
    Nem tudom mi lehet nálunk a gond.
    Valakinek ötlete?
  • Szabi #835
    nincs, MediaCreationnal szörnyen lassan jött, mire végre leért egyből bejött a hibaüzi , hogy hát én ezt minek töltöttem le, mert nem telepithetem :D

a parancssoros mókánál meg letöltötte és amikor előkészitette a telepitést, akkor jött rá, hogy dehát én ezt nem is telpithetem.. :DD

úgyhogy részemről "feladva", majd ha úgy akarják, akkor frissül egyszer a rendszerem, addigis még kiélvezem hogy minden eszközöm és programom jól müködik :DDDD
  • Piko888
    Akkor neked sincs még fent?
  • Szabi #833
    ezeket próbáltam én is tegnap, telepités helyett hibaüzenet jött hogy még nem telepithetem :D