6762
-
#912 tegnap első nekifutásra nálam 3% ot ment 18 perc alatt, fél órával később újraindítottam és 20 perc alatt lejött az egész. -
#911 nekem nem jogtiszta win 7-em volt, mégis gond nélkül frissült 10-re. nyugodtan szedd le a download tool-t innen, indítsd el és dőlj hátra. arra készülj fel hogy a procedúra 2-3 órát legalább igénybe vesz -
#910 Ha nem fogja aktiválni, akkor nem is tudom majd használni? -
#909 Frissíteni bárki tud, a virágbolti verziót használók is, csak éppen aktiválni nem fogja (bár már erre is volt példa). Ha kéred mindent meghagy a frissítő. -
#908 alapalap csere után, a 8.1 kulcsot nem fogadja el az aktiválás? -
#907 Hali
Visszaolvastam kb 10 oldalt, de nem találtam választ...
Csak az tud frissíteni win 10-re, akinek legális win 7/8 van a gépén? Illetve hogy működik ez a win 10-re frissítek dolog? Megmarad minden telepített progim, képem, videóm stb, csak win 7 helyett, win 10 lesz? -
#906 OEM-et, az nem dobozos. -
#905 A magyar verzió helytakarékosabb!
Windows 10 Pro X64 Hun ISO: 2,99GB
Windows 10 Pro X64 Eng ISO: 3,12GB -
#904 Linkled kérlek ,mert én ott csak csira OEM-eket látok. -
TomBond #903 Az iPon-nál lehet kapni.
-
#902 nem :/
ráadásul gép neve is desktop-xxxxxx lesz hiába írtam át és kapcsolgatom ki be a gépet. -
DonPedro22 #901 #892 Bon... vagy valaki? -
Bal0924 #900 Néha megakad a hang és utána belassul a tv programom.
Egy tiszta telepítés megoldaná a gondot? -
#899 Az nme a Windows 8.1-é hanem már a Windows 10-é. Egyformán néznek ki. -
#898 Telepítetted az új Windowst, és persze olvasatlanul leokéztad a felhasználói feltételeket? -
#897 A Windows 10 géphez kötődik. De ha dobozos a korábbi oprendszered azt átviheted az új gépre és tudtommal ha ez az ingyenes frissítés évében történik akkor újra felrakható a Windows 10 és aktiválható. -
#896 Alapból kevesebbet foglal mint a korábbi rendszerek. -
#895 Eredetileg ékezetes volt a felhasználói név? -
#894 Én se értem, hogy mi a baja. Saját magam próbáltam ki, aktiválható volt a kulcs. -
#893 A dobozos Win 10 mikor lesz kapható hazánkba? -
DonPedro22 #892 Bon, mi volt a megoldás arra, hogy frissítettem a wint eredeti 8.1 volt előtte. Utána alaplapot cseréltem és tiszta telepítést de ugye most nem fogadja el azt a termékkulcsot amit elsőre megadott... az áruházat nem nyitja meg jelenleg, hogy próbáljak másik kulcsot kérni?
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2015.08.01. 08:08:12 -
#891 mennyiségi kulcsom van/volt :D -
NiceScream #890 Hali!
A következő, nem túl nagy problémám van :) ami egyébként működött aztán egyszer csak nem..
Szóval ha a start menün egy jobb klikket csináltam, akkor előjött egy menü. Nem is tudom, talán saját gép, vezérlőpult, ilyesmik voltak benne. Ez jól működött telepítés után meg egy jó darabig. Tegnap viszont észrevettem (használni szerettem volna), hogy a start+jobb klikkre szinte semmi sem történik. A kurzor egy kicsit odébb ugrik, oszt' jó napot. Nem tudja valaki, hogy mi a bánat történhetett? Használta ezt valaki egyáltalán?
THX
-
#889 Pontosabban:
Bejön a Win 8.1boot "ablaka" alul pörögnek a pöttyök... , majd bejön a Win10 boot ablaka, és csak utána jön be az asztal. -
#888 Nekem két nap folyamatos használat óta meg se röccent. -
Lesky #887 Sikerült telepíteni és működik már vagy 20 perce. Kíváncsi vagyok mikor jön az első kékhalál. :PP -
Dobzse #886 "Frissítve: A Microsoft Magyarország megkeresésünkre pontosította a korábbi álláspontját, a Windows 10 frissítéssel szerzett licenc megőrzi a szülő (frissített) operációs rendszer licencét, vagyis a számítógéphez kötött licenc marad számítógéphez kötött, a hordozható (korábban "dobozosként" emlegetett) licenc pedig marad hordozható."
A fenti infót a hwsw.hu.-n találtam, remélem igaz, bár Szabi 855-ös hozzáoszlása még fenntartásokra sarkall, bár az övé gondolom nem dobozos telepítő volt. Megerősítést szívesen fogadok. Azért ezt leírhatná, a sok reklám közt a MS-t valami hivatalos oldalán.
http://www.hwsw.hu/hirek/54049/microsoft-windows-10-frissites-arak-windows-media-center-passziansz.html -
#885 Nincsenek még frissítések és a win7 frissítéseinek a telepítőjét meg gondolom letörli :) -
#884 az milyen hogy win7-el 27,6 gb üres helyem volt a c meghajtón, most hogy a w10-et felraktam, 34,7 gb. ilyen kevés helyet foglal? -
#883 Ilyen hülye hotkeyeket. Miért nem lehet ctrl+alt+jobbra / ctrl alt balra, ctrl+alt+fel, ctrl+alt+le és kész. Vagy ugyanez ctrl+windows. -
Dobzse #882 Ott, hogy elvesztem az áttelepítés lehetőségét. Az előző gépemben elszállt az alaplap, mivel ez hardverhez kötődik, alaplap csere esetén jó eséllyel elvesztem a op. rendszert. Ezért nem ad kulcsot, mert hardverhez köti, és így ver át.
Amit letöltött a gépre, hol, hogy lehet törölni? A Temp mappához hogy lehet hozzáférni, rendszer gazdagént sem enged hozzáférni, gondolom oda szemetelt bele.
-
#881 Ha valaki keresné:
Create new virtual desktop: Windows key + CTRL + D
Close current virtual desktop: Windows key + CTRL + F4
View the next virtual desktop: Windows key + CTRL + Right
View the previous virtual desktop: Windows key + CTRL + Left
Ha a bezárás nem f4 el történne még jó is lenne :/ sajnos eléggé kiesik az f4 a könnyen megközelíthető gomboktról, főleg ha bal kézzel nyomjuk a win+ctrl t. -
#880 Amúgy akinek nem megy van visszaállás lehetőség a gépházban. -
#879 Valaki találkozott olyannal, hogy a user mappában a sima név után hozzátett egy számot?
Pl. eddig "nev" volt, és most nekem lett "nev7". -
#878 Semmiféle megkárosítás nincs, ingyen kaptál egy frissítést, egy gépre. A korábbi rendszeredet be tudod aktiválni másik gépen, úgyhogy nem értem hogy hol itt a megkárosítás? -
Dobzse #877 "Igen, bár úgy gondoljuk, hogy imádni fogja a Windows 10 új funkcióit, a frissítés után egy hónapja van arra, hogy visszatérjen a Windows korábbi verziójára az eszközön."
Ez ultimátum és a továbbiakban csak azon az egy eszközön telepíthetem, térhetek vissza, amelyikre a Win 10 frissítés felmászott, azaz oda a dobozos verzió szabad átköltöztetési lehetősége. Na ez a fogyasztó (vásárló) megkárosítása. Na ez a bajom vele. -
Dyepe #876 Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült a 64 bites verziót feltelepíteni, ahogy írtad. Telepítés közben kért kulcsot, ott nem fogadta el, de már aktiváltnak írja.
Köszönöm még egyszer! -
Dobzse #875 "kíváncsiságból elkezdtem újrarakni a win 8.1-et, erre azt írja.. hogy nem jó már a kulcsom.... pedig eredeti :D "
855-ös hozzágyászoló tapasztalata alapján inaktívvá teszi a korábbi kulcsot, amely részben érthető, de mi van ha mégsem megy rendesen, akkor kereshetek tört verziót, pedig több mint 70 kilóba volt a dobozos verzió, Na ezért várnék még a telepítéssel.
Nem az volt a kérdésem, hogy a Win 10 elfogadja-e kulcsot, hanem az , a frissítés érvényteleníti, akkor mit kezdek a dobozos lemezzel, kiakasztom a kocsi a lézer ellen. -
#874 Ha nem fogadod el, nem fogod használni a Windows 10. Amúgy miért ne fogadnád el?
Mindenki eredeti kulcsát elfogadja, maximum idő kell az aktiváláshoz.
Miért is cseszné el a telepítési kulcsod a Windows 10? Nem fogja elcseszni.
Idézet a hivatalos FAQ-ból:
"Visszatérhetek a Windows korábbi verziójához, ha nem tetszik a Windows 10?
Igen, bár úgy gondoljuk, hogy imádni fogja a Windows 10 új funkcióit, a frissítés után egy hónapja van arra, hogy visszatérjen a Windows korábbi verziójára az eszközön. " -
#873 Fájlkezelővel nézet képek esetén is lehet lapozni.