6762
-
#952 Riadalom keltés, a Win 7 óta ez van :D
#951: Kell Neked össze-vissza programozgatni rajt :D :P -
#951 win8.1 nél nálam is csak az utóbbi 1,5 hónapban jöttek a BSOD ok :( -
#950 Srácok ez tényleg igaz, vagy csak valami újabb riadalomkeltés?
http://444.hu/2015/08/01/telepitetted-az-uj-windowst-es-persze-olvasatlanul-leokeztad-a-felhasznaloi-felteteleket/ -
#949 most meg épp filmet néztem, csaj fejéhez pisztolyt nyomtak mikor zuhanyzott, már fordulna meg erre megint BSOD
win10 sokkal jobban időzít, ebben tényleg jobb :D -
#948 Nem tudom Ti mi a fenét csináltok, nekem Win 8.1 óta nem volt BSOD-om..:DD
*kopp**kopp*. Le is kopogtam. :D -
#947 ilyenkor csak az a megoldás marad, hogy vissza a win7et, aztán ujra próbálni a 10et ? -
#946 Aham. Én meg azt hittem valami gáz van. Köszi!
-
#945 Reklámvideó:
-
#944 Mégis mitől lenne a "fogyasztó" megkárosítása az, hogy ad az MS egy LEHETŐSÉGET arra, hogy a korábbi WIN 7 / Win 8.1 felhasználük INGYEN frissíthessenek Windows 10-re? Kötelezővé teszi ezt bárkinek az MS? Szerintem nem.
Ha nem vállalod be azt a "hátrányt", hogy a továbbiakban a Dobozos szoftvered "OEM" jellegű lesz (vagy lehet, hogy marad dobozos, de vegyük a rosszabb példát), akkor egyszerűen NEM KELL FRISSÍTENI INGYEN a rendszert és kész.
Lehetőség lesz a későbbiekben a Windows 10 megvásárlására is (sőt, OEM verzióra már most is van lehetőség).
-
#943 powershelbben megy a ctrl v, cmd ben nem.
btw ma egyet játszottam, pont fontos körben jött egy bsod :/ memory_management :/ -
#942 Epp installaltam, volt vagy ~20 perc (SSD), egyelore minden gordulekenyen mukodik, epp az nvidia drivert kapja le az update. -
#941 nem, de mostmár fel se dobja azt a lehetőséget.
na ilyenkor mi van ? -
#940 Szavadon foglak egyszer :DD -
DonPedro22 #939 alaplap csere előtt frissítettem 10-re utána tiszta telepítés volt. -
#938 Ezer hála!! Jövök egy sörrel!!! -
#937 Windows 10-es kulcsod nem is lehet, max az insider-eres, azok meg nem lesznek jók. -
#936 Miért nem frissíted a programokat inkább? -
#935 A MediaCreationTool.exe-t letölte és ISO fájl létrehozást választva tuti megkérdi, hogy hova mentse. Direkt kipróbáltam. -
#934 Telefonos aktiválást próbáltad már? -
#933 Jobb klikkre már a Win8 óta kijön a helyi menü :D
(Amúgy nem a PowerShell-t okosították most ctrl+v-vel, azt hiszem :D) -
RYO21 #932 Ezt én is észrevettem. -
#931 Nem úgy volt hogy okosodik a cmd és megy majd a paste ctrl+v vel?
Jobb klikkre kijönnek a 'dolgok', de billkombóra nem megy. -
#930 Amennyiben frissítetted (Windows Updater-en keresztül), akkor? Start menü -> Gépház -> Frissítés és biztonság -> ->Oldalt: Helyreállítás -> És ott kell lennie egy Visszaállítás az előző rendszerre, vagy mi :) -
#929 Erre pls valaki... sürgős lenne.
Big THX! -
DonPedro22 #928 sem a 8.1 sem a 10-es kulcsot nem fogadja el -
#927 Üdv!
Ma frissítettem a laptopot win10-re. Viszont ennek hála pár program nem indul, mert nem kompatibilis.
Kérdésem az lenne, hogy vissza lehet rakni valahogy a win8-at? -
#926 Hát nem kérdezte meg. :/ Csak arra kérdezett rá, hogy Mit szeretne tenni? Két választási lehetőség van: Ezt a gépet frissíteni most, vagy Telepítési adathordozót készíteni egy másik géphez.
Ha a letöltést választom, akkor csak az állapotot látom egyből, hogy hány %-nál tart, de ki is írta, hogy nincs elég hely a C-n, szóval az én esetemben bukta. Azért ez gáz, hogy emiatt nem tudom telepíteni a frissítést, erre nem gondoltak microsofték? :D -
#925 hát nem nagyon akarja az igazságot, azt írja blokkolva van a legális kulcsom :D
nagyon jó. másnak is volt ilyen ?
visszaolvasva többeknél azt láttam, hogy aktiválta magát, hiába telepítésnél nem fogadta el. -
#924 igaz, még nem, mert nem fogadta el a kódját a win7nek... rajta vagyok. -
#923 pedig arra kidobja... én a bejelentkezési képernyőt nem tudom hol kell változtatni (ahol írjuk be a pw t :D) -
TomBond #922 Bocsi! Nem voltam elég figyelmes, tényleg csak OEM. -
#921 Aktiválva van a Windows? -
#920 Sok hely kell a C:-n. A media creation tools megkérd, hogy hova akarod letölteni. de ettől függetlenül frissítéshez sok hely kell a c:-n. -
#919 ööö izéé... hogy lehet hátteret változtatni ?
personalize-nál még nem enged.
ez komoly ? :D -
#918 Kérdés, hogy hova akarja letölteni a telepítőt? Mert a C-n van jelenleg 100 MB szabad hely. A D-n meg 55 GB szabad.
Ahogy látom nem lehet kiválasztani, hogy hova töltse le... :/ -
#917 hát kell kb 3-4 gb hely szerintem amíg letölti a telepítőket, aztán mikor elkezdi a frissítést, folyamatosan törli a régi fileokat amiket már nem fog használni. nekem, mint írtam a #884-ben, több helyem lett utána mint a frissítés előtt -
#916 #911-ben lévő linkre kattints és indítsd el a letöltést manuálisan, nem kell várnod. én is így csináltam -
#915 A frissítésnek az feltétele, hogy legyen elég szabad hely a vinyón? Mert az nem nagyon van, legalábbis a C-n, ahol a win 7 van telepítve, ott nincs hely, csak D meghajtón.
Én igazából azért akarnék frissíteni 10-re, mert már bazi lassú a gépem és nincs kedvem mindent legyalulni és újra telepíteni. A frissítés megoldja vajon a problémát?
Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2015.08.01. 12:08:50 -
Bullitt #914 Gyanús volt, hogy már lejött a cucc a C:-re, és mégsem dobta fel, hogy telepítsek. De persze van másik szöveg helyette, kíváncsi vagyok mennyi idő lesz eljutniuk a Dell laptopokig...
-
#913 Korlátozások lesznek, de használható marad a rendszer.