6762
  • papi08
    Riadalom keltés, a Win 7 óta ez van :D

#951: Kell Neked össze-vissza programozgatni rajt :D :P
  • Jim Morrison
    win8.1 nél nálam is csak az utóbbi 1,5 hónapban jöttek a BSOD ok :(
  • Adam Jonas
    Srácok ez tényleg igaz, vagy csak valami újabb riadalomkeltés?

http://444.hu/2015/08/01/telepitetted-az-uj-windowst-es-persze-olvasatlanul-leokeztad-a-felhasznaloi-felteteleket/
  • Jim Morrison
    most meg épp filmet néztem, csaj fejéhez pisztolyt nyomtak mikor zuhanyzott, már fordulna meg erre megint BSOD

win10 sokkal jobban időzít, ebben tényleg jobb :D
  • papi08
    Nem tudom Ti mi a fenét csináltok, nekem Win 8.1 óta nem volt BSOD-om..:DD
    *kopp**kopp*. Le is kopogtam. :D
  • bertino
    ilyenkor csak az a megoldás marad, hogy vissza a win7et, aztán ujra próbálni a 10et ?
  • bandi007
    Aham. Én meg azt hittem valami gáz van. Köszi!
  • TBTPumpa
    Reklámvideó:
  • ChaosTeam
    Mégis mitől lenne a "fogyasztó" megkárosítása az, hogy ad az MS egy LEHETŐSÉGET arra, hogy a korábbi WIN 7 / Win 8.1 felhasználük INGYEN frissíthessenek Windows 10-re? Kötelezővé teszi ezt bárkinek az MS? Szerintem nem.

Ha nem vállalod be azt a "hátrányt", hogy a továbbiakban a Dobozos szoftvered "OEM" jellegű lesz (vagy lehet, hogy marad dobozos, de vegyük a rosszabb példát), akkor egyszerűen NEM KELL FRISSÍTENI INGYEN a rendszert és kész.

Lehetőség lesz a későbbiekben a Windows 10 megvásárlására is (sőt, OEM verzióra már most is van lehetőség).

• Jim Morrison
    powershelbben megy a ctrl v, cmd ben nem.

btw ma egyet játszottam, pont fontos körben jött egy bsod :/ memory_management :/
  • Solten
    Epp installaltam, volt vagy ~20 perc (SSD), egyelore minden gordulekenyen mukodik, epp az nvidia drivert kapja le az update.
  • bertino
    nem, de mostmár fel se dobja azt a lehetőséget.

na ilyenkor mi van ?
  • papi08
    Szavadon foglak egyszer :DD
  • DonPedro22
    alaplap csere előtt frissítettem 10-re utána tiszta telepítés volt.
  • LocalPatriot
    Ezer hála!! Jövök egy sörrel!!!
  • bon
    Windows 10-es kulcsod nem is lehet, max az insider-eres, azok meg nem lesznek jók.
  • bon
    Miért nem frissíted a programokat inkább?
  • bon
    A MediaCreationTool.exe-t letölte és ISO fájl létrehozást választva tuti megkérdi, hogy hova mentse. Direkt kipróbáltam.
  • bon
    Telefonos aktiválást próbáltad már?
  • papi08
    Jobb klikkre már a Win8 óta kijön a helyi menü :D
    (Amúgy nem a PowerShell-t okosították most ctrl+v-vel, azt hiszem :D)
  • RYO21
    Ezt én is észrevettem.
  • Jim Morrison
    Nem úgy volt hogy okosodik a cmd és megy majd a paste ctrl+v vel?
    Jobb klikkre kijönnek a 'dolgok', de billkombóra nem megy.
  • papi08
    Amennyiben frissítetted (Windows Updater-en keresztül), akkor? Start menü -> Gépház -> Frissítés és biztonság -> ->Oldalt: Helyreállítás -> És ott kell lennie egy Visszaállítás az előző rendszerre, vagy mi :)
  • LocalPatriot
    Erre pls valaki... sürgős lenne.
    Big THX!
  • DonPedro22
    sem a 8.1 sem a 10-es kulcsot nem fogadja el
  • LocalPatriot
    Üdv!

Ma frissítettem a laptopot win10-re. Viszont ennek hála pár program nem indul, mert nem kompatibilis.
    Kérdésem az lenne, hogy vissza lehet rakni valahogy a win8-at?
  • CroftManor
    Hát nem kérdezte meg. :/ Csak arra kérdezett rá, hogy Mit szeretne tenni? Két választási lehetőség van: Ezt a gépet frissíteni most, vagy Telepítési adathordozót készíteni egy másik géphez.
    Ha a letöltést választom, akkor csak az állapotot látom egyből, hogy hány %-nál tart, de ki is írta, hogy nincs elég hely a C-n, szóval az én esetemben bukta. Azért ez gáz, hogy emiatt nem tudom telepíteni a frissítést, erre nem gondoltak microsofték? :D
  • bertino
    hát nem nagyon akarja az igazságot, azt írja blokkolva van a legális kulcsom :D

nagyon jó. másnak is volt ilyen ?

visszaolvasva többeknél azt láttam, hogy aktiválta magát, hiába telepítésnél nem fogadta el.
  • bertino
    igaz, még nem, mert nem fogadta el a kódját a win7nek... rajta vagyok.
  • Jim Morrison
    pedig arra kidobja... én a bejelentkezési képernyőt nem tudom hol kell változtatni (ahol írjuk be a pw t :D)
  • TomBond
    Bocsi! Nem voltam elég figyelmes, tényleg csak OEM.
  • bon
    Aktiválva van a Windows?
  • bon
    Sok hely kell a C:-n. A media creation tools megkérd, hogy hova akarod letölteni. de ettől függetlenül frissítéshez sok hely kell a c:-n.
  • bertino
    ööö izéé... hogy lehet hátteret változtatni ?

personalize-nál még nem enged.

ez komoly ? :D
  • CroftManor
    Kérdés, hogy hova akarja letölteni a telepítőt? Mert a C-n van jelenleg 100 MB szabad hely. A D-n meg 55 GB szabad.
    Ahogy látom nem lehet kiválasztani, hogy hova töltse le... :/
  • cement
    hát kell kb 3-4 gb hely szerintem amíg letölti a telepítőket, aztán mikor elkezdi a frissítést, folyamatosan törli a régi fileokat amiket már nem fog használni. nekem, mint írtam a #884-ben, több helyem lett utána mint a frissítés előtt
  • cement
    #911-ben lévő linkre kattints és indítsd el a letöltést manuálisan, nem kell várnod. én is így csináltam
  • CroftManor
    A frissítésnek az feltétele, hogy legyen elég szabad hely a vinyón? Mert az nem nagyon van, legalábbis a C-n, ahol a win 7 van telepítve, ott nincs hely, csak D meghajtón.
    Én igazából azért akarnék frissíteni 10-re, mert már bazi lassú a gépem és nincs kedvem mindent legyalulni és újra telepíteni. A frissítés megoldja vajon a problémát?
    Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2015.08.01. 12:08:50
  • Bullitt
    Gyanús volt, hogy már lejött a cucc a C:-re, és mégsem dobta fel, hogy telepítsek. De persze van másik szöveg helyette, kíváncsi vagyok mennyi idő lesz eljutniuk a Dell laptopokig...

• bon
    Korlátozások lesznek, de használható marad a rendszer.