6762
  • bon
    Észlelés gomb?
  • bon
    Nem mindegy? Ha gond van úgyis leszabályoz, de ahhoz már extrém melegnek kell lennie.
  • SirAlf
    Ha a kepernyo beallitasoknal tobb monitoros rendszer eseten kikapcsolok egy monitort hogyan tudom vissza kapcsolni ? Win8-ba ha ki is kapcsoltam ott maradt csak beszurkult, viszont itt 10-be teljesen eltunik mintha nem is lenne radugva az a monitor ameiket lekapcsoltam a Kijelzo beallitasoknal
  • SirAlf
    Mert csak a kukaba rakja be , SHift+Delete-vel rakerdez, ez igy volt a win8-nal is
  • Bal0924
    Most jöttem rá, párnap után valamire.

Fájl törlésekor miért nem kérdez rá, hogy tényleg törölni akarom-e? Belehet ezt állítani? Úgy megszoktam hogy rákérdez.
  • papi08
    Nem, cserében +7 fps-t nyertem a GTA V alatt :D
  • McLarenpowa
    windows 10 alatt nektek is melegebb a GPU pár fokkal játékok alatt, mint win8.1 - 7 alatt volt?
  • SirAlf
    Koszi megoldotta :D
  • Dodo55
    Kill Search
  • SirAlf
    Nektek mennyire hasznalhato a Windows 10 keresoje a start menu melett? Csak mert nekem konkretan kb semmit se talal barmit irok be, mintha az elejen meg mukodott volna de mostmar semmit se talal:( eleg sok hiba van meg ebbe a rendszerbe
  • rage
    Gépemen Win7 van (jogtiszta) rajta egy halom program, s főleg újabb játékok.
    Van nyomtatóm, szkennerem is.

Milyen tapasztalatotok van simán frissítve a rendszert? A WIN7 teljesen stabil, még biztos nem fogok nekiesni, de kíváncsi lennék pl, hogy a most fent lévő AMD VGA drivert a beállított profilommal együtt meghagyja-e, vagy törli és tesz fel saját drivert...stb
  • Jim Morrison
    De van. Próbáld ctrl+x - vezérlőpult előcsalogatása után megnézni a személyreszabás opciót ahol eddig volt ott van most is.
  • Krisztiam #1100
    képernyőkímélő nincs win 10-ben? mert nem találom sehol
  • Peet81
    köszi a választ. ez van beállítva és mégis bejön a zárolási képernyő
  • MerlinW
    Alapja van, értelme nincs. Mármint az ijesztegetésnek. Lassan 10 éve, eddig is minden mozdulatodat rögzítette a Google, MS, Apple, Facebook, Twitter és hasonló szolgáltatások. Ha kis ember vagy nem kell vele foglalkozni, senkit sem érdekel mit csinálsz. Viszont marketing szempontból - statisztika, kit mik érdekelnek - számít mindenki. Ha nem titkos adatokkal dolgozol, nem kormányhivatalnak dolgozol, nem sértesz törvényt - természetesen nem a torrentezésre gondolok, hanem a bűncselekmény kategóriára - akkor ne foglalkozz a témával. Ha meg titkos adatokkal dolgoznál, fontos/bűnöző ember lennél, nem kérdeznéd azt amit:)
  • [HUN]FaTaL
    Már mondtam, hogy MediaPortal :)
  • bon
    jobb gomb az asztalon és kéeeprnyő-beállításások
  • bon
    Értesítés bármikor megjöhet, de heteket és késhet, ütemezve érkezik.
  • bon
    szerintem ez valami maradvány egy korábbi telepítésből. Én törölném.
  • bon
    alapja van, de sok más rendszer is ezt csinálja, csak elejét olvastam el, bőven elég volt belölle.
    A wifi hálózatok jelszavát már a 8.1 is tárolja. Hirdetés, eddig is ha meglátogattam egy oldalt pár perccel később már célzott reklámokat kaptam és nem Windows 10-es oprendszerén, pl. google. Cortana tartózkodási hely elküldése, más oprendszer is küldi a tartózkodási helyemet pl. Android. a többiről nem beszélve. Ezek szerint senki se olvassa el, hogy mihez kérnek hozzáférést a programok a pl. telefonján?

A lényeg Én nem foglalkoznék vele, nem is foglalkozók. Többi más gyártó is figyeli minden tevekénységünket. Aki ennyire paranoid az dobjon le minden műszaki eszközt, menjen ki a pusztasága és élje a nomádok életét. (de halkan megsúgom, hogy a kémműholdak még így is látni fogják.)
  • bon
    Tesztelőknek szánt változat.
  • mooo
    Nekem a Fifa 15 el sem indult,hiába töröltem ki a beállításokat a dokumentumok könyvtárból,illetve a játékfájlok ellenőrzése sem segített. Egy sima újratelepítés viszont megoldotta.
  • SirAlf
    Pontosan DPI beallitas volt a regebbi windowsokba ezt nem talalom a 10-be, : http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Make-the-text-on-your-screen-larger-or-smaller?fc5eeeb0
  • SirAlf
    Valaki nem tudja ez a funkcio miert szurke nalam ? Elsonek azt hasznaltam hogy "A szoveg , az alkalmazasok es mas elemek meretnek modositasa" viszont ezzel a funkcioval az a gond hogy az alkalmazasokat is megnoveli , volt olyan teljes kepernyos program ahol problemat okozott a felbontas, hiaba allitottam a programot 1080p-re ez a windows funkcio megnovelte es a program kiment a kepbol (Win7-8on is hasznaltam ezt a funkciot de ott csak szoveget novelt ha jol emlekszek) legalabbis win7-8on nem volt ilyen problemam
  • plu604
    Fényörvény.hu :DDDDDDD sírok
  • Bal0924
    De mikor újra indítom a programot vissza áll alapra. :S
  • Bal0924
    Újra húztam a gépet.
    De a Logitech program még mindig nem jó.
    Megjegyzi amit beállítok, de nem azt hozza be amit beállítottam, miért?
  • morcosqtya
    Mennyi kell neki? 30 is kevés? Ezért fel sem ajánlja az "értesítést"?
  • Plityu
    Vezérlőpult\Energiagazdálkodási lehetőségek-nél(http://dirtywindows.hu/questions/windows-8-1-zarolasi-kepernyo-kikapcsolasa/)
    Utoljára szerkesztette: Plityu, 2015.08.03. 20:50:12
  • Sanyicucu
    A fifa 14 szaggat és meccs közben megáll.A win 7-el nem csinálta ezt.Van rá valami megoldás,hogy jól fusson?Csak frissítés van de lehet egy tiszta telepítés kellene?

Utoljára szerkesztette: Sanyicucu, 2015.08.03. 20:48:37
  • DarkLighter
    Nekem az össze játékom jól fut, a cs go is, a steamesek mind.
  • Peet81
    Sziasztok. A zárolási képernyőt, hogyan lehet kikapcsolni?
  • SirAlf
    Hello, ma felpakoltam a Windows 10 Professionalt , Windows honlapjarol toltottem le nem torrent-rol (tool segitsegevel usb-re) , felraktam az Nvidia drivert is hogy lassa a gep mind a 3 monitort , de most az a problemam hogy ha rakattintok a start menure nem jon elo semmi. Remelem masnak is volt mar hasonlo problemaja, vagy ujra kellene rakjam az egeszet?:S
  • tompka
    Win10 óta a Rendszer számára fenntartott 350MB-os partíció mellett van egy kötetcímke nélküli 450MB-os is. Ez mi akar lenni? A lemezkezelő azt írja rá, hogy Helyreállítási partíció de teljesen üres. 450MB-ból 450MB szabad.
  • Trucker01
    Szerintetek van valami alapja az efféle ijesztgetéseknek?
    link
  • plu604
    Szerkeszteni már nem tudom, de azt utólag hozzátenném, hogy nekem clean install van fent.
  • Sanyicucu
    Mi az az insider build és mire jó?
  • plu604
    Én tesztelgetem játékokkal (Witcher 3, portal 2, starcraft 2, tf 2), egyiknek sincs semmi baja. Rakd fel nyugodtan.
  • bruna #1074
    Tehát elvileg rosszabbul nem futhat egy játék ?
  • bon
    GAT5-nél tudtommal nem kell kompatibilis mód. Amúgy nem dircetx12-es módban futtatja a játékokat, mert ahhoz a játéknak is directx12-nek kell lennie ilyen meg tudtommal még nincs.