6762
  • szabii98
    Üdv!
    Épp most raktam fel a W10-et, miket is kell kinyomnom hogy "ne hallgassák le a gépem", meg ilyesmik?
  • Hecker007
    Nekem sajnos AMD-s az egész gép (K55DR) még nem is lenne nagy probléma, mert az amd adott ki működő drivert, csak a többi részéhez nincs. Megpróbálom még azt hogy újrahúzom net nélkül és megpróbálom ráerőszakolni a 8.1-hez való drivereket.
  • geza84
    Én egy Dell Latitude E5440-esre tettem fel, a gyári Win 7 Pro-ra. Semmi gond nem volt. Szépen felment, működik jól, egyedül a hangbeállításokat kellett csesztetnem, mert nem akart működni a fejhallgató, de már az is jó. Dokkolóval, 2 külső monitorral használom, és a több monitort szebben kezeli, mint a Win 7. Amúgy meg semmi különös, 5 perc alatt hozzá lehet szokni, ha az ember nem arra vár, hogy valamiért végre rinyálhasson.
  • Evin
    Nekem az a tapasztalatom, hogy driver szintjén nincsenek még a gyártók a helyzet magaslatán (nálam az Intel).
    Utoljára szerkesztette: Evin, 2015.08.06. 07:04:29
  • Hecker007
    Rászántam magam a frissítésre, de bár ne tettem volna...
    1. ASUS laptopra automatikusan feltette nekem a lenovóhoz való tapipad drivert plusz az egyébként hozzá valót is és gyönyörűen összeakadt a kettő, ez gyorsan meg is oldódott.
    2. a win logó után kell neki 2-3 perc míg tovább lép a bejelentkezéshez addig fekete kép ezt nem értem, win7 sokkal gyorsabban betöltött pedig elég sok cucc indult rajta automatán
    3. a hűtést folyamatosan max fordulaton járatja hiába 0% a cpu, ssd, vga használat, legfrissebb win10-hez való AMD vga, apu, chipset minden kutyaf... driver fent van
    mindezt a win7-ről frissítve is csinálta és a tiszta telepítés után is csinálja

szerk.: a wifit is dobálja...
    Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2015.08.06. 00:43:27
  • potyoro potyka

Kaphatnék egy kis segítséget?
  • Bal0924
    Szintúgy. Egy cipőben járunk.
    És nem csak a videóknál csinálja, sajnos. :S
  • bon
    Megjelent az első frissítés csomag jó telepítést! KB3081424
    Utoljára szerkesztette: bon, 2015.08.05. 22:13:43
  • zotyesz18HUN
    Mitől akadoznak a videók mióta telepítettem a win 10-et? Valaki? A gépem bőven bírja akadás nélkül lejátszani őket...win 7-en nem volt ilyen..Kezd nagyon idegesítő lenni...
  • Bal0924
    Milyen driver lehet a hibás, ha ugrik egyet a hang és a kép, néha.?
  • bon
    Office365 előfizetés kell a teljes funkcióhoz, amúgy csak megtekintésre jó.
  • papi08
    Az ingyenes office csomag csak megtekintésre szól, szerkeszteni nem tudsz vele.
    És megéri bejelentkezni, ha több Windows eszközöd is van (Asztali, Noti, Tablet, Telefon).
  • Bal0924
    Van értelme bejelentkezni Microsoftos fiókba?
    Be tudok szerezni egy ingyenes office csomagot, jól láttam?
  • benőmenő
    Feladtam. Nem megy se tisztán se upgraddel. Ez egy fos. Ment vissza a 8.1.
  • SimaSuna #1138
    Ohh, kösz! :)
  • Solten
  • SimaSuna #1136
    nekem nem sikerült :/
  • RYO21
    Én registry-s szívózás nélkül simán beállítotam a default appsba hogy mit nyisson meg az adott képformátum esetén.
  • SimaSuna #1134
    Akinek esetleg szükséges a régi képnézegető..
  • SimaSuna #1133
    Üdv!

Képnézegetőben mivel lehet "lapozni"?
    próbáltam a balra - jobbra nyíllal "navigálni" de nem.
    A Win7-es képnézegetőt nem tudom feltelepíteni..

Én vagyok vak, vagy tényleg külső progi kell a képnézegetéshez?
  • benőmenő
    Jó ez a win 10.
    64 bites msdn iso. A telepítővel legyalultam a hdd-t. Raknám fel a 80 GB-os partícióra, erre azt mondja: "Nem sikerült rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találni. További információkat a telepítő naplófájljaiban talál."
    Upgrade now!-they said. It will be fun!-they said.
  • RYO21
    Barokk
  • Bal0924
    Megvan a gondom forrása!
    A Program 2x érzékelte a billentyűzetet. A hülye!

Van értelme bejelentkezni Microsoftos fiókba?
    Be tudok szerezni egy ingyenes office csomagot, jól láttam?
  • [HUN]FaTaL
    Vajon milyen nyelvben fejlesztették azt az updatet 1601-ben? :D
  • Jim Morrison
    És most jött be az asztal, stb. Minden volt csak nem gyors :)
  • Jim Morrison
    most nézem, hogy képmetszőbe bekerült a delay. Mennyit ügyeskedtem a hiánya miatt... :)
    közben jött update is
  • Szabi #1126
    és most tényleg le is frissítette :)
  • bon
    Nem emlékszem, hogy ki kereste, de itt kapni dobozos Windows 10-et is: http://proficomp.hu/windows.htm
  • [HUN]FaTaL
    Kivéve ha letiltod a lomtárat, akkor nem kérdez (shifttel se). De a lomtár tulajdonságainál be lehet állítani. :)
  • Jim Morrison
    Na, egy egész napos töltögetés után végre megjelent a fekete alapon kör, windows frissítése képernyő. Elég sokáig tartotz, remélem nem lesz gond. Mindenesetre UX szempontból elég ratyi menet volt :/
  • Bal0924
    Azom nem volt soha. Csak a Béta verzijót próbáltam ki. És már akkor elegem volt belőle.
    Odáig nem jutottam el hogy töröljek is valamit róla.

És akkor sem kérdez rá, ha akkor a fájl, hogy a lomtárba nem tudja tenni?
  • NiceScream
    A Dokuments mappában van egy Képek mappa, ami valójában egy link (LNK) és ez irányít át a ide: c:\Users\Én\Pictures\

A problémát úgy sikerült megoldanom, mert sikerült, hogy C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories mappában található a "Snipping Tool.lnk" aminél be tudtam állítani, hogy futtatás gengsztergazdaként és így már simán elmenti a cuccot oda, ahová ÉN akarom :D
  • Szabi #1120
    jé, eddig volt olyan lehetőség a windows updater kisablakban, hogy mindenképp frissíteni akarok ? :D
  • bruna #1119
    Tört windows 10nél hagyhatom bekapcsolva az updatet vagy kapcsoljam ki (ha igen ,hogyan?), hogy nehogy valami frissítés elrontsa e a feltörést... ?
  • bon
    Magyar változatnál Képke mappa van, ami valójában csak egy parancsikon ami átirányít a Pictures-be. Persze addig amíg át nem rakod más meghajtóra amit célszerű megtenni egy későbbi rendszer újratelepítés miatt a saját dolgod megkönnyítésére..
  • NiceScream
    Hmm.. itt lehet a kutya elhantolva, ugyanis NINCS Pictures mappa csak képek!

• bon
    Megpróbáltad menteni a képek mappába és nem a Pictures-be?
  • NiceScream
    1. Ez szőrszálhasogatás ;)
    2. A biztonság fülön "mindenki" számára engedélyezve van a Teljes hozzáférés.

Még is ez van. A képek mappába szeretnék menteni, nem negedi és megkérdezi, hogy akarok e a képek mappába menteni. EZ HÜLYE!
  • bon
    1. Vista óta nem vagy teljes rendszergazda.
    2. Én inkább a biztonság fülön nézelődnék, nem attribútumot kell állítani.
  • NiceScream
    Miért nem vagyok renccergarázda ha egyszer ez az ÉN gépem és renccer garázda vagyok???
    Miért nem tudok képet menteni a saját, képek nevű mappámba? Ez a mappa miért írásvédett és miért nem tudom az attribútumot leszedni? Merthogy renccergazdai jogosultság kell hozzá, de az vagyok és mégsem.

WTF?