6762
-
#1192 Nem csinálhatod meg, mert a Windows 7-es licenszed felhasználva lehet váltani Windows 10-re. Megéri frissíteni, a kormányodnak meg ha van Windows 8-as ha nincs a Windows 7-es driverének felrakásával meglehet próbálkozni Windows 10 alatt. -
#1191 Juj már megint egy Medion gép, volt már egyszer problémám Windows 8-as váltáskor. Nézd meg a Medion honlapját, de én még inkább a benne lévő alkatrészek gyártójának honlapját nézegetném. -
geza84 #1190 Wow, akkor ez nem is a különböző felbontások miatt van. Akkor meg miért? Gondolom neked is elég széles már a teljes felület (nálam a 3 monitor szélessége összesen 1,2m) így már nem elegendő azt szemmozgással követni, hanem jelentős fejmozgás is kell hozzá. Aztán mikor hirtelen húzok egy métert az egérkurzoron, és a fejemmel követem, aztán egyszercsak nincs ott a kurzor, ahol lennie kellene, mert félúton elakadt, az iszonyú bosszantó... Lehet ez ellen tenni valamit? -
Bal0924 #1189 Nekem is van ilyen láthatatlan fal.
Ugyan úgy a felső sarokpontok. 2 monitorom van, ugyan olyan felbontással.
Először azt hittem hogy a tálca mait, mert én jobbra szoktam tenni. -
geza84 #1188 Sziasztok! Van egy nem Win 10 specifikus problémám, de most épp Win 10-et használok, így gondoltam itt teszem fel a kérdést. Dokkolót használok + 2 külső monitort, és a laptop saját monitorát is, ami a 2 külső között van. Vagyis 3 monitorom van, amiknek mind különböző a felbontása, képaránya, de igazából most csak az számít, hogy különböző a függőleges felbontásuk (a bal oldalié 1024, a laptopé közében 768, a jobb oldalié 1080). Ebből következik, hogy nem passzolnak össze a sarokpontok, így az egér nagyon gyakran elakad, miközben egyik monitorról a másikra húzom. Főleg akkor, mikor az egyik külső monitorról akarom áthúzni a másik külső monitorra, és ugye akkor középső laptop monitoron rendszerint elakad a kurzor, mert az kisebb. De ez csak az egyik baj. A másik az, hogy mikor a laptop monitoráról húzom az egeret bármilyen irányba úgy, hogy érintem vele az egyik felső sarokpontot, akkor ott megáll. Pedig ott lenne hová mennie, ezt nem is értem. Egy picit le kell húzzam, és akkor "kiakad". Ez nagyon bosszantó. Elég nagy a 3 monitor alkotta felület ahhoz, hogy sokszor keresni kelljen a kurzort, és az ilyen elakadások ezek számát nagyban növelik. Szóval az mindenképp jó lenne, ha a középső monitor felső sarokpontjain nem akadna el soha a kurzor, az már csak hab lenne a tortán, ha azért sem akadna el, mert egy nagyobb felbontású monitorról húzom (a felső sarokpontját érintve) a kisebb felbontású monitor felé, és valóban egy virtuális "falba" húzom bele, ha, de ilyenkor jó lenne ha átugorna a kisebb felbontású monitor felső sarokpontjára, és onnan folytatná a kurzor az útját, mégha ezek a pontok nincsenek is egymás mellett. Nem tudom mennyire érthető a problémám, és azt sem, hogy ez mennyire jó fórum a megtárgyalásához, de ha nem az, kérlek ajánljatok a megfelelő fórumot. Köszi! Ja, és amúgy nekem teljesen jól működik a Win 10 Pro :) -
#1187 Sziasztok!
Nemrég vettem egy laptopot 8.1-es windowsal.
Van egy pendrivom amivel gyári beállításokat ugye vissza tudom hozni szóval újra tudom telepíteni a gépet. Most frissítettem windows 10-re.
A kérdés az hogyha én újra telepítem a gépet ezzel a pendrival újra frissítenem kell windows 10-re?
Vagy az megoldás hogy újra csinálok egy rendszer visszaállító pendrivot? -
WinStar #1186 Sziasztok.Kaptam meghívót az új 10-re,ha frissitem azt megtudom csinálni hogy egy vinyót ketté osztok,s az egyik(kisebb patricióson) Win7 futna,a nagyobbikon meg Win10?Csak mert a kormányom nem támogatja a 10-est,s ezért kéne még a 7-es :)
Vagy nem éri meg a 10-esre frissiteni? -
hunyadis #1185 A gépem egy Medion gyártmányú (Aldi-ban vettem annak idején) MS 7800 jelű az alaplapja. Szerinted próbáljak a MEDION honlapjáról driver frissítést keresni? -
#1184 Olyan mint ha 5 perc után elaludna a gép, ami nem valószínű. Viszont ezt alaplap driver gond okozhatja. -
#1183 Közben megoldódott:
Az eszközkezelőből kellett újraindítani az nVidia driver fülén. Sima újraindítás valahogy nem volt elég neki... -
hunyadis #1182 Win8.1-ről frissítettem. Egyenlőre 2 dolog nem működik rendesen. Az egyik, ha hosszabb időre magára hagyom a gépet (kb 5 perc) elmegy a kép vagy a tapétára, vagy fekete képernyőre, és utána hiába akarom újra éleszteni a gépet, az egér mozgatására nem működik. Ilyenkor a gépet a fő kapcsolójával sem lehet leállítani, csak úgy hogy a hálózatból ki kell kapcsolni. A Win 8.1 nél nem volt ilyen probléma, az egér mozgatásakor a képernyő rögtön visszajött, és lehetett tovább használni a gépet. Mi lehet a probléma?
A másik amit észleltem, hogy az asztalon lévő ikonokat átrendezte a gép, annak ellenére, hogy én máshogy rendeztem el őket.
Ha van valakinek ezekkel kapcsolatos ötlete, megköszönném. -
#1181 Üdv!
Felment a win10, de a monitor szélein fekete sáv van körben, azaz a kép összement.
NVidia-t frissítettem, 1920x1080p a felbontás.
Mi lehet a baj? -
#1180 Kodi -
#1179 Megérkezett az értesítés!
-
Deviome #1178 Természetesen az időtartamára értettem. :) De a lényeg akkor, hogy kapok egy Full win 10-et az updatel. :) Köszönöm a segítségeteket. Akkor meg is veszem a Win 7-et. :) -
Bal0924 #1177 Nekem nem vált be. :S
Sok minden "szart" feltett, de nem is tudom kezelni.
Hogyan tudom hogy érzékeli a tv tuneremet?
Hogyan tudok benne csatornákat keresni?
-
#1176 Nem lesz örök érvényű, ahhoz a hardverhez lesz kötve amire felraktad.
Ha cserélsz benne valamit, nem lesz többé aktív, és másikra se rakhatod fel. -
Bal0924 #1175 Túlságosan is önálló a Windows 10.
Van egy hálózatban lévő nyomtató. Mikor valaki bekapcsolta és használta, érzékelte a win10 és feltette.
Használom a gépet és egyszer csak azt vettem észre hogy egy nyomtató jel a tálcán van... :S -
Deviome #1174 Szóval megveszem a windows 7-et és lesz utánna windows 10 64-bit home premium örök érvényű rendszerem? ( ez nekem olyan gyanús. :D Fura, hogy 28K-ért lesz egy 35K-s rendszerem.
)
Tudom hülye kérdés, de nekem annyi volt a rendszer, hogy " adjmá win 7-et. " Felraktam elindult a játék azt csók. :) -
#1173 Miért ne engedné? -
Deviome #1172 Üdv mindenkinek. Képzeljétek el. Reggel bevertem a buksim és az a gondolat fogant meg benne, hogy veszek jogtiszta rendszert. :D
Olyan kérdésem lenne, ha én veszek egy 64 bites Win 7-es home premium-ot, azt engedi e felupgradelni win 10-re? -
#1171 talán ez segít
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: jatiking, 2015.08.06. 19:07:49 -
Dodo55 #1170 Nagyszerű volt, reggel az első kiszállásom során rajtam röhögött egy komplett külföldi család, hogy szopat a Win 10, és hosszú percekig várnom kell a bekapcsolásra
Úgyhogy ha már itt vagy, szólj is plz a feletteseidnek, hogy egy soron kívüli update-el azonnal tegyék vissza a jól bevált ÉN MONDOM MEG MIT ÉS MIKOR opciót, köszi szépen.
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.08.06. 18:47:25 -
momoxp #1169 Mi lehet a baj akkor a laptopon ha a touchpad fordítva működik néha Windows 10 alatt? -
TomBond #1168 Valahonnan letölthetőek lesznek a javítások? Nekem nem települ. -
Newfronter #1167 Engem már lehallgattak, kiderült az egyik chat beszélgetésemből, hogy anno linuxot használtam. De már késő, hétfőn megyek a börtönbe. :( -
#1166 jött valami frissítés.. -
#1165 Köszi! Ha nem frissítgeti agyatlanul a drivereket akkor úgy néz ki tökéletesen működik vele a gép :D -
#1164 Ezzel a kis programmal kikapcsolható a win 10 minden "kémtevékenysége". -
#1163 Péter is frissített Win10-re :) -
#1162 vezérlőpúlt-rendszer-speciális rendszerbeállítások-hardver-eszköztelepítés beállításai -
#1161 Hogyan tudom kikapcsolni a frissítések és driverek automatikus letöltését? -
#1160 Nekem eddig hiba mentesen fut a win10 pro64. -
#1159 Gépház -- Adatvédelem -
#1158 Igen driver, még nem kiforrottak és nem csak vga driver-re gondolok. -
#1157 Helyette majd lehallgat a többi cég. -
#1156 Más, nincs egy combos vga-m(GT 630), leszedtem az nvidia drivert és sokkal kevesebb fps-em lett pl WoTban... valaki tapasztalt ilyet? :D Vajon a driver okozza? -
#1155 tán nem erre számítottál? -
#1154 lol:DD:D:D:DD -
#1153 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!