6762
-
#1232 Alaplap csere az új gép, de ha 1 éven belül cseréled az alaplapot az nem gond. -
#1231 Lemezkarbantartóval. -
#1230 Billentyűzet nyelve magyarra van állítva? -
#1229 Nem Microsoft fiók kell, MSDN előfizetés kell hozzá. A Microsoft fiók ingyenes, míg az msnd előfizetés brutál drága egy mezei felhasználónak. -
#1228 Az oprendszer nyelvét figyeli. -
Ironman2 #1227 pfff,minek kellett mégegy mikrofos böngésző az explorer mellé? -
Dobzse #1226 Az mire jó, hogy háttérben frissít, újraindítást nem kér, nem is jelez semmit, de kiüti az Edge-t, nincs kapcsolat üzenetet dob.
Újraindítás után újra jó. Harminc év alatt így sikerült megoldani, hogy ne legyen újraindítás? -
Piko888 #1225 Amennyiben mégis szűz 10-et telepítek, akkor már nem is kell aktiválnom vagy hogy ismeri fel hogy eredeti?
-
#1224 Teljesen jól telepítetted. File-jaid, beállításaid, programok, miegymás így megmaradt. Nem kell vele bajlódni, újrahúzni.
Win old mappát pedig a C -n jobb egér / tulajd ---> lemezkarbantartó, rendszerfileok törlése, majd pipa a régi win-re, aztán futtatás. S már törölte is. -
Piko888 #1223 Sziasztok!
előre is elnézést kérek, de most értem haza nyaralásból és nem szeretnék 500 hozzászólást végigolvasni.
A kérdésem csak annyi, telepítettem a Win 8.1-et a telepítés végén kapásból bedobta hogy frissítsem 10-re.
Szépen fel is ment, ebben az esetben is ajánlott egy friss 10-es telepítése?
A másik, hogy még mindig a C-n figyel a windows old ill windows BT könyvtár.
Előre is köszi
Üdv, Piko -
Dodo55 #1222 Ha az ésszerűség elvét nézzük, akkor az alaplapcsere. -
Bal0924 #1221 Amit az Áruházon keresztül tettem fel.
Hogyan tudom leszedni? -
#1220 Engem érdekelne hogy is működik ez az egy gépre dolog. Laptopnál világos, de asztali gépnél ahol lehet cserélni az alkatrészeket mikortól számít új gépnek? Pl. ha alaplapot cserélek akkor ugrik a Windows is? -
Ironman2 #1219 Köszi! feltelepítés után ki lehet törölni ezt a BT mappát? Amúgy szuper a Win10!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.08.08. 15:32:47 -
paloca #1218 Na mindegy....nekem a win7 pro-ra frissítettem a 10-et jol müködik, gyors....,hogy nem magyar az áruház, annyira nem zavar /pedig egyszer az volt/ -
Gabesz06 #1217 Vannak fent játékok, de nem nyúltam a beállításokhoz. Most visszaállítottam a Win 10-et alaphelyzetbe. de az az érdekes még fel sem állt a Windows 10 de be sem tudok lépni a Microsoft fiókba mert nem azt írja a billentyűzet ami a jelszavam. -
kl24h #1216 Nem telepítettél játékot és azzal állítottad át a billentyűzetet? Ha újraindítod a gépet, kell működjön rendesen. -
Gabesz06 #1215 Sziasztok!
Tiszta telepítéssel felraktam a Windows 10 pro-t. Ami mindeddig problémamentesen üzemelt asztali számítógépen. Minden driver a helyén.
Most pedig teljesen megbolondult a billentyűzet. (Microsoft Sculpt Comfort Keyboard)
Egyszerűen nem tudom használni. Sehova nem tudok belépni vagy írni. Bizonyos billentyűk nem reagálnak a leütésre, vagy ha pl. leütöm a S betűt bejön a gépház, vagy Különböző Windows funkciók. Szerintetek mi lehet a probléma? A Windows-al van a hiba, vagy a billentyűzetem romlott el? Esetleg bekapcsoltam valamilyen funkcióját a billentyűzetnek.
Légyszi segítsetek. Előre is köszi. -
kl24h #1214 Van itt Windows 7 Home Premium (32, 64 bit). A letöltéshez kell Microsoft fiók, de lehet anélkül is megoldani, de akkor torrentről kell letölteni csak le kell ellenőrizni, hogy ne csak a mérete találjon, hanem az SHA1 is (a torrenten megadott HASH kód nem az *.iso SHA1 kódja, ehhez külön programmal kell leellenőrizni). Általában ha a mérete talál, akkor az SHA1 is ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.08.08. 12:51:31 -
#1213 Egy számítástechnikai cég oldalán a következők olvashatók.
OEM (egy gépre telepíthető, gépcsere esetén nem vihető át másik gépre):
- Windows 10 Home (32 vagy 64 bites): 33900 ft.
- Windows 10 Pro (32 vagy 64 bites): 48700 ft.
Dobozos (egy gépre telepíthető, de gépcsere esetén átvihető másik gépre):
- Windows 10 Home (pendrive, a 32 és a 64 bites telepítőt is tartalmazza): 39600 ft.
- Windows 10 Pro (pendrive, a 32 és a 64 bites telepítőt is tartalmazza): 77000 ft.
-
#1212 Csak úgy tudtam megoldani, hogy kinyomtam Eszközök és Nyomtatókban az Automatikus letöltést a Microsoft webhelyéről. Így felmegy hanghoz régebbi driver. De más illesztőprogramtól is elesek. :/ Istenem...
Eddig nem nagyon szimpi ez a 10... Dehát... Előbb-utóbb mindenre rá lesz erőltetve. S ha tetszik, ha nem. Ezt kell használni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak az a baj, h fizetsz érte s NEM te irányítod, szabod testre, használod úgy, ahogy akarod.
Csinál már ez a rendszer mindent magától!!!! Csak nem úgy, ahogy TE szeretnéd. Átállításnak a lehetőségét meg agyonra buherával se tudod előcsalogatni.
Lesz ennek még visszhangja. Sokan fel fognak ezeken háborodni.
Gépházból elérhető atombeállítások.... Elküld minden adatot mindenhova, mindennel szinkronizál mindent, mindenre csatlakozik, felhőbe, microsoftba tárolja még a bankszámlád adatatit is, de már megtalálható fennt a dns struktúrád is. Na ez már mindennek a teteje.
De jóóó is volt anno Xp. Ha már hálóba össze tudtál hozni 2 gépet, s látta is egyik a másikat, meg másik gépen keresztül betárcsázós net-et használni. Örültünk is mint majom a farkának. Ez meg??? Telefonról nyomom világ végé a gépet, memóriakártya nincs benne, de elérek szinte mindent a felhőből... Mindenhol minden adat megtalálható... ÁHh. Miért jó ez?... -
Twinee #1211 Ezeket mindent kiprobáltam de semmi. Clean install win 10 lett csinálva és ilyenkor nem aktiválja magát csak ha megveszem. És ezért kellene vissza rakni a OEM-es win7 utána rá update 10 és akkor aktivált. Gép: lenovo ideapad y570. De valahogy sehogy sem megy és neten se találok origi win7 home letöltöbe. -
paloca #1210 Hali! Az áruházba hogy lehet magyar nyelvet állítani? Volt már magyar nem tudom hogy volt egy előző frissítésemkor...köszi! -
TomBond #1209 Nekem még mindig az hiányzik, hogy a start menüből közvetlen tudjak indítani dokumentumokat, meg fotókat. Ez így nagyon nem jó, hogy nyit egy intéző ablakot, és csak onnan tudom indítani. -
#1208 Mindig leírom, hogy más cégek szolgáltatásai és programjai is folyamatosan küldenek információt! A kötelező update jó dolog, a kötelező driver frissítésnek már én se örülök. -
#1207 Show or Hide Updates
Találtam rá okosságot. -
#1206 Na tegnapi hazaérkezét nyaralás után megspékeltem, hogy frissítettem 10-re. ÁHh. Ez naon fura.
Hol tudom beállítani, hogy én döntöm el, win update-nél mit töltsön le egyáltalán, s hogy mit frissítsen? Ezt nem lehet? Csak ütemezni a frissítést?
Másik: Ha én régebbi hangkari drivert akarok használni. Hogy lőhetem ki, hogy NE húzza rá a legújabb (gyárilag elcseszett Realtek) drivert!? Miért frissít be magától automatikusan mindent?
Nem tetszik ez a ráeröltetek mindent microsoft. Kb már nem is a felhasználó a felhasználó, hanem microfos irányítja a géped... Beleértve minden magánadatod, stb. Mindent ők tartanak nyilván. ÁHh. És ezt kapcsolgasd ki... Tiltsd le... Laikus hozzánemértő meg ezerrel küldi nekik a bizalmas adatait... Gusztustalan.
-
#1205 Gépe válogatja pl. F11-es gomb nyomkodása boot közben. De lehet fizikai gomb is a gépen. Pontos típus nélkül nehéz megmondani. Amúgy nem vált be a Windows 10? Mi volt a gond vele? -
#1204 Ohh bocs. Rendszerpartíció -
#1203 Szia. Rendszerkönyvtár/Windows BT -
Ironman2 #1202 Melyik mappába kezdi el,majd letölteni a win 10-et? Valahol olvastam,csak már nem emléxem a linkre -
Twinee #1201 Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Lenovo laptop gyári Win 7 Home volt rajta. Letöltöttem a hivatalos Win10-et pendrivera. Format utána feltelepitettem a WIN-10-et. Az lenne a kérdésem, hogy tudom vissza rárakni a gyári WIn7-et? Bootba nem látom pedig van egy partició amin rajta van a OEM-es WIn 7. Csomó böngészés után fordultam ide hátha tud segíteni. VÁlaszokat előre is köszönöm :) -
#1200 Na frankó, CMDer nem működik win10 alól :( SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ps1 cannot be loaded because running scripts is disabled on this
system. For more information, see about_Execution_Policies at http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=135170
szerk: működni végülis működik, szóval mondhatni téves riasztás, lehet használni.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.07. 19:00:54 -
#1199 Ok, köszi! -
#1198 Ha kéred átvesz mindent a régi rendszerből. -
martoncsaba97 #1197 Feltelepítettem a Windows 10-et, előtte 8.1 volt és most mikor be akartam lépni az áruházba a következő hibakódot adta ki:
valaki nem tud valami megoldást? :/ -
#1196 Sziasztok!
A win10 frissítéssel újra kell telepíteni minden programot, játékot vagy átveszi a meglévő dolgokat? Pl. játékot újra kell kezdeni vagy mentések maradnak? -
geza84 #1195 Intel HD Graphics 4400 videókártya van a laptopomban. -
#1194 Nekem nem rémlik ilyen hiba, windows 10-nél még nem merem állítani, de Windows 7-nél 8.1-nél nem emlékszem ilyen hibára, pedig a munkahelyi gépemen két azonos 20"-os monitort használok. De majd kipróbálom ha nem leszek szabin.
Bal0924 és geza84 milyen vga-t használtok? -
#1193 Igen újra, de miért nem telepíted újra inkább Windows 10 telepítővel?