6762
  • [HUN]FaTaL
    És ha letiltja, akkor mi van? Ezért mondtam a GPO-t. A hibás frissítés visszavonható persze... Feltéve, hogy elindul a rendszer.

Rendszervisszaállítást meg tiltom, mert csak a helyet foglalja és emiatt nem is fogom bekapcsolni.
  • bajgunar
    Na tessék. Este még ment a gForce Experience. Alvóba raktam. Most benyomom. És tádám! NEM megy.
    Hiába indítasz rá. Nincs tray ikon. Resi. Vagy kilövöd folyamatokból, és úgy indítasz rá.
    Mondjuk gyorsabb a resi... :P Mert az ~2 kattintás és ~15mp. Míg folyamatokat kikeresed, kilövöd, keresel exe-t, elindítod, ide-oda kattingatsz.. bla-bla. :S
  • paloca
    ..ja meg köszönöm az aktiv segitséget mindenkinek
  • paloca
    ....ja jól van müködik a posta...az, hogy nem mozognak az nem érdekes....
  • paloca
    Sziasztok! Nekem most nem müködnek a csempék...a posta se jelez, pedig az jó volt...a többi nem is érdekes miért?
  • bon
    Utoljára még a nem végleges változatnál csinált ilyet, azóta szerencsére már nem.
  • bon
    Állítási lehetőség céges környezetbe megvan. Amúgy biztosra veszem, hogy változni fog az egész, mert gyanús, hogy sok bejelentést kap a Microsoft ez miatt. Legalább a Pro-nál lehetővé teszik (szerintem) a választási lehetőséget.
  • bon
    Alapból nem kéne áramtalanítani a gépet.
  • bon
    Microsoft visszavonja, eddig is így volt. A hibás frissítés meg törölhető mint eddig is, de a rendszer visszaállítás se dísznek van.

"Legyen alapól bekapcsolva, aztán aki nem ért hozzá úgy sem piszkálja, de lehessen választási lehetőség." na pont ez a gond, aki ért hozzá ott nincs gond, de aki nem ért hozzá az fel se rakja vagy tiltja a frissítéseket amit rosszabb mint ha néha egy-egy hibás frissítésbe belefut az ember.
  • bajgunar
    Játék alatt is csinál ilyet? Kilép? Kiírja, h ....helyreállt. s megy tovább? Akkor a vga kezd meghalni. (vagyis nekem az volt anno a baj, vga cserével megoldódott).
    Nekem csak az experience szokott el-eltűnni magától. Vagy nem futni alvásból való ébresztés után.
    Rejtély...
  • plu604
    Nvidia geforce driver nem szokott nektek is hébe-hóba összeomlani aztán helyreállni? Friss. de időnként (kb kéthetente, hetente egyszer) összeszakad, megfagy az egész képernyő, azátn 1 perc múlva helyreáll. Vagy egyedül vagyok vele?
  • bajgunar
    Idegesítő baromira ez az auto update, auto letöltés, auto szinkron... auto minden.... bla-bla
    Felrakom legújabb Realtek driver-t alanti alaplapomhoz, és nincs benne Equalizer!!! (másik 3 lapon, ami realtek-es van, nekem miért nincs??? miért tűnik el belőle?)
    Felrakja ezt a hülye Dolby micsodát... de elcseszettsz@r. Felrakom régebbi driver, gép resi, visszarakja a legújabbat!
    Hiába szedem ki a Hide updater-el... Semmi. Totál illesztőprogram letöltést tiltásával tudom feltenni régebbi drivert. Így minden más update-től is elesek.... De jóóó. Na mind1. Erre meg jó a Driver updater az iobit-tól.
    Ez az alt+tab is, hol működik, hol nem... Egyszer kell másik tálca, egyszer nem., Egyszer ment, egyszer nem. Minek csináljak másik tálcát??? vagy mi a baja... ÁHh... kész...
  • [HUN]FaTaL
    "jobb ha nem válogat a felhasználó"

Ja, nagy öröm lesz, amikor majd az első szar frissítéstől összedől néhány millió PC. Az is nagyon jó, hogy online játék közben nekiáll letöltögetni, lagot okozva. Jó lenne, ha legalább group policyből állítható lenne.
  • jako2
    Sziasztok!
    Nem tudom találkozott-e már valaki a jelenséggel, de mióta fent van a win10 ezt csinálja:
    A táp hátulján áramtalanított gép bekapcsolás után, felhozza a szokásos memória, meghajtók listáját, aztán elkezd bootolni, be jön a win10 ablak alul forog a betöltés, aztán kikapcsol, pár másodperc után újra bekapcsolom, onnantól kezdve tökéletesen fel áll a rendszer, de ha leállítom, és egy kis idő elteltével bekapcsolom, ugyan ezt játssza el, nem poros, mert ki lett fújva, teljesen pormentes, a win7 54 bittel nem csinálta, most win 10 pro 64 bit van rajta.
    köszönettel
  • gabi89
    Jó dolog, de mi van akkor ha jön egy rossz frissítés és az meg automatán fel megy? Akkor ameddig nem ad ki még egy update-et az MS addig a géped szarul működik. Na és akkor az még a jobbik eset ha műkődik.
    Legyen alapól bekapcsolva, aztán aki nem ért hozzá úgy sem piszkálja, de lehessen választási lehetőség.
  • benőmenő
    Lehet hülye kérdés, de játékon belül nem is lehet megcserélni a beállításokban?
  • bon
    Kikell próbálni.
  • WinStar
    köszi a választ,a kormányom az xbox-os(Thrusmaster Ferrari 458 italian) s 8-ason felcserélte a gázt a fékkel így visszaraktam a 7-esre. Úgyhogy gondolom 10-sen is lehet ilyen probléma :(
  • Ironman2
    Minecraft win 10 béta már nem ingyenes?
  • [HUN]FaTaL
    Nem ő fogja tudni, hanem az MS szerverei regisztrálják be a rendszert mikor upgradelsz. Upgrade után lehet tiszta telepítést csinálni, kulcs nélkül és aktivált lesz a rendszer.
  • TomBond
    Tehát ha letöltöttem a MediaCreationToolx64-et, és azzal csinálok egy usb telepítőt akkor az tudni fogja, hogy aktivált a win és nem zaklat?
  • [HUN]FaTaL
    Arról sehogy, le kell töltened az ISO-t.
  • Piko888
    1. Több éve használom, eddig semmi gondom nem volt vele, most uninstall és reinstall és kiderül.
    2. Nekem jobban bejött, mint az Utorrent, nincs benne reklám, nem telepít minden hülyeséget.
    17 mega memóriát és 50 mega helyet foglal. Könnyű kezelni. (Jelenleg 5 torrentem van fent)
    A hálózatot én magánra raktam a telepítéskor.
  • Bal0924
    1.A Króm. Tesóm gépéről alig tudtam leszedni. Leszedés közben kiakasztotta a gépet. Percekig.
    Szerintem nem a Win10 tehet róla.

2. Milyen a Qbittorrent?
    -Mennyi memóriát és helyet zabál?
    -Kezelhetősége?
    Alapból a win10 a hálózatot nyilvánosra teszi. Talán az zavarja
  • TomBond
    Ha van egy aktivált rendszerem, hogyan tudok róla usb telepítőt csinálni tiszta telepítéshez?
  • T u t y i
    Köszi a gyors választ, megnézem őket.
  • Piko888
    Két érdekes dolog van a win 10 telepítése óta.
    1. A Chrome ikonját törlöm az asztalról, win restart után automatikusan visszarakja.
    2. A Qbittorrent minden windows indításnál megkérdezi, hogy milyen hálozaton használhatom
    Szerintetek?
  • bon
    Bios és driver (alaplap) frissítést javasolnak, de lehet gond melegedés vagy a feszültség gond is.
  • T u t y i
    Sziasztok. Frissítés után (w7-ről), kb 1 perc után a gép clock watchdog timout-tal leáll. A w7 nem igazán volt tiszta, de aktiválva volt. Kérem a sgítségeteket.
  • bon
    A frissítések telepítése az jó dolog, jobb ha nem válogat a felhasználó. A Hardverek ész nélküli telepítése már más tészta. Pro verziónál van mód elhalasztani néhány frissítést, Home-nál kötelező felrakni.
  • bon
    Nem kikerülhető, elvileg a vezérlőpult\rendszer\speciális beállítások\hardver fül, eszköztelepítés beállításai menüben kikapcsolható, de én nem vagyok meggyőződve, hogy ezt mindig be is tartja.
  • Piko888
    Köszi, sikeresen aktiválta is.
    A windows Update központ egy rakás .... lett.
    Nem tudom kiválasztani, hogy mit telepítsen, csak azt látom, hogy épp hogy áll a letöltés. Vagy csak én vagyok néna?
  • simonl #1240
    Sziasztok, ha "vegytiszta" win10 -et telepítek akkor is felmerül az a probléma, hogy magától telepíti a drivereket?
    Ha internetes kapcsolat előtt manuálisan felteszem a PC -m drivereit akkor is felülírja majd? Ki tudom ezt kerülni? Ha igen a telepítés mely részénél?
    Köszönöm a türelmes válaszokat,
    Mindenkinek jó hétvégét
  • Jim Morrison
    Anyukám gépén is rosszalkodik a billentyűzet, de sajnos még nem találtam megoldást a problémára.
  • bon
    A gép egyedi hardver azonosító alapján, amit még a Windows 10-re frissítés során generált magának az aktiváló szerver.
  • Piko888
    Köszi a választ.
    Már csak azt nem értem, ha újra telepítem, akkor már Win10-es lemezről, akkor hogy aktivál?

• bon
    Mert az IE11-et az Edge-re cserélte le a Microsoft. Az IE is indítható, de csak a cégek miatt maradt benne, mert ott vannak kifejezetten IE-re fejlesztett alkalmazások és fontos a kompatibilitás.
  • bon
    Ez sajnos egy hiba, egyszer futottam bele egy régi gépnél, ott azóta nem tudom, hogy megoldódott e, de szerintem valami driver gond lesz.
  • bon
    Ha már egyszer frissítette akkor már a tiszta telepítés után magától aktiválódik a gép egyedi hardver azonosító alapján.
  • bon
    Jobb gomb a start menüben és eltávolítás.