6762
-
#1993 Sztem minden beállítás ok..
kép
kép
Utoljára szerkesztette: zoltan54, 2015.10.31. 16:21:20 -
#1992 Nem tudja azonosítani a hibát .... -
#1991 Hibaelhárító futtatása nem segít? -
#1990 Senki ? :( Nem hiszem el h mindig van vmi.. maradnom kellet volna a 7 nél a fenébe.. -
#1989 Egyszerűen nem tudom mi lehet a gond.. Akárhogy bújom a netet.. -
#1988 Milyen office gondolsz a Windows 10 topicban? -
#1987 Nálam is magàn hàlozatot ìr ès nemtudok otthoni halozathoz csatlakozni vagy létrehozni..s -
Bal0924 #1986 Kiléptem a csoportból és maradt magánhálózat. Újraindítottam a gépet is.
A driver megvan. -
#1985 A hálózati és megosztási központban ki tudsz lépni az aktuális csoportból.
Drivert az eszközkezelőben lehet törölni, frissíteni. -
Bal0924 #1984 Hogyan lehet vissza állítani a magánhálózatot nyíltra?
Hogy lehet elfelejtetni a win10-el a hálókártya driverét? Feltennék egy régebbi drivert. -
#1983 Az ingyenes próba hónap után az office csak szimplán nem fog működni és kiírja vegyem meg? -
#1982 Az előző gond újratelepítéssel megszünt.
Erre ötlet?
kép
kép2
Utoljára szerkesztette: zoltan54, 2015.10.31. 08:27:20 -
#1981 Nem, mert aktiválod a Windows 10-et a windows 7 vagy 8 kulcsoddal. -
#1980 Dehogy! Beszerezhető hivatalos forrásból is.
Utoljára szerkesztette: bon, 2015.10.30. 20:49:43 -
#1979 És ha alaplap és konfig csere lesz majd nyáron/tavasszal akkor megszívtam? -
#1978 Nekem is de ugye SSD csere lenne. :(
-
#1977 Nekem "keletkezett" egy rejtett "$Windows,~BT" nevű mappa a C-n, amiben benne van a kompett windows telepítő. -
Livius #1976 Egy MSDN ISO-ról ugyan ezt a Win10-et felrakod tisztatelepítéssel, és ha kulcs nélkül telepíted, majd magától újra be kell hogy aktiválja mert már rögzítve lett valamilyen HW számod, hogy neked erre a gépre jogtiszta jár.
Egyébként ez a telepítő is jó, ami letölthető az MS-ről. Ezzel lehet csinálni bootolhatós DVD-t vagy USB pendrive-ot.
https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10 -
#1975 Legegyszerűbb, ha egy mókolatlan iso-t leszedsz enkórboltból. -
#1974 Most, hogy fent van az elvileg jogtiszta, ingyenes Win10, mi van ha újra akarom rakni?
Mert telepítőlemezem ugye nincs hozzá.
Sajnos nem túl nagy az SSD-m és gondolkozom hogy veszek egy nagyobbat. -
#1973 Már megoldódott.
USB3-ról macera windowst telepíteni :(
Szerencsére BIOS frissítés megoldotta. -
Bal0924 #1972 Hol lehet megtudni hogy egy program mióta megy? -
#1971 Sziasztok!
Vadi új ssd-re telepítenék tisztán windowst (a probléma mind win 10-nél, mind 8.1-nél megvan). AHCI bekapcsolva, a hdd-n lévő win 8.1 látja az ssd-t.
Viszont telepítésnél amikor kiválasztom az ssd partícióját azt a hibaüzit kapom, hogy a telepítő nem talált és nem is tud létrehozni rendszerpartíciót. Ilyenkor mi a teendő? -
#1970 Köszönöm! -
#1969 1 hónap után a rendszer magától is törli a régi Windows mappát. De a lemezkarbantartóval ez kézzel is kivitelezhető. Mást nem lehet törölni. -
#1968 Sziasztok!
Win7-re telepítettem a 10-et. Szokásos módon regeltem az ingyenesre, kivártam míg lejönnek a fájlok a BT mappába majd a gép felajánlotta a telepítést. Települt.
Használom is egy ideje, nincs gond vele.
Most elvileg megvan a régi win7 könyvtár is ugye?
(régebben ezt úgy nevezte át, hogy windows_old vagy ilyesmi)
Mit törölhetek a gépről? (szükséges lenne mert ssd és nincs rajta túl sok hely) -
#1967 Nincs második képernyő csatlakoztatva? -
Dobronski #1966 Intel vga driver feltelepítés után, fekete képernyő fogad egy restart után. Csak a kurzor látszik. Találkoztatok már ilyennel? Szűz rendszer, chipset utan telepitettem a vga drivert. -
#1965 Tudtommal November 2. -
Bal0924 #1964 Nincs pontos dátum mikor jön a nagyobb pack? Vagy valamilyen nagyobb javító csomag. -
#1963 Ez sem segített... Mindegy.. megvárom a nagy updatet Novemberben ha nem segít megy vissza a 7.. -
Bal0924 #1962 Sajnos nekem ez így nem jó.
Nincs olyan program ami tud programot szabályozni?
pl. 8:05kor elindul és 10:15kor áll le. -
#1961 Az igen. BIOS gond. DE ha frissíti, akkor is fennál a probléma?
Friss bios-al, Win 10, friss gyáró oldali driverekkel... Sztem mennie kéne. Ha nem, ráerőltetem a win7-es drivert. S letiltom a frissítésének lehetőségét. -
#1960 Pedig én már találkoztam olyannal, hogy nem ment az touchpad és már Windows 8-nál előfordult. A gyártó oldaláról kiderült, hogy bios gond volt. -
#1959 Biztos működött volna az egérpad, csak driver kellett volna hozzá.
Új bios-t letöltöd, kimásolod simán C: -re. Gépet újraindít (win-en belül eszedbe se jusson frissíteni [vannak rá progik, lehet úgy is, de az nem egy életbiztosítás]) belépsz bios-ba, BIOS-t reset-eled. Elindítod frissítést, BIOS frissítésnél betallózod az új, C:-re másolt bios file-t, frissíted. Újraindul, s annyi. Le van frissítve. Ha kell vissza belépsz bios-ba, s beállítgatod amik kellenek. Laptopnál nem sok lehetőséged van, ergo szinte semmi nincs elállítva. (se tuning, se külön dedikált cuccok, stb... alapjáraton jó ahogy van).
Gallyra vághatod, ha kihúzod konektorból ~50%-nál. (jah és ne akksiról menjen, dugd 230-ra)
Win 10-et meg leszeded pl Microsoft-ról. ISO-ba, vagy pendrive-ra. S arról telepíted. Elvileg felrak minden friss driver-t a laptophoz. De 100% stabilitással, frissességgel, megfelelő működéssel, hiányosságok nélkül az összes driver felismerésével még nem találkoztam. Legjobb ha leszeded a gyáró oldaláról az összeset, és azokat rakod fel.
Tuti hogy menni kell egérpadnak is Win10-en is. Olyan nincs, hogy NE menjen. (azért nem ment, mert nem tettek neki drivert)
Az egész "móka" ~fél óra. Sok sikert! Csak bátran.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.10.25. 11:32:27 -
Frobi #1958 Oké köszi a választ
De én nem vagyok nagy gépzseni de még olyat nem csináltam már mint a bios-t frissíteni
Galyra tudom vágni a gépet vele ???
Vagy vigyem el megcsináltatni??
Azt tudom hogy meg tudom oldani a bios-t frissíteni a laptop gyártójának az oldaláról. -
#1957 Én váltanék windows 10-re, Bios-t frissítésenék előtte. -
Frobi #1956 Segítséget szeretnék kérni hogy bele vágjak e vagy nem.
Most win 7 van fent de fel ajánlja hogy rakjam fel a win 10 ingyen most és ezen gondolkozok hogy belevágjak e vagy nem.
A laptopot most vettem nem régen kb 2hónapja.
A gyártó oldaláról is meg tudom oldani a cserét.
De közben olyan gondom is van vele hogy felraktam egyszer a win8 at és nem működött a gép saját egér padja. Külső egér az működött.
Utána fel rakták nekem a win 7-et akkor működött a saját egér padja de most már valamiért megint nem működik. Természetesen külső egér az működik.
A gép neve Acer Aspire E 15
Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
#1955 Most átállítottam szelektív indításról Szokásos indításra, újraindítás, így most jó volt, de vissza rakta szelektívre.. -
#1954 Teljes verzió. win 7 ről frissitett, majd nem sokkal utána tiszta telepítés.
Utoljára szerkesztette: zoltan54, 2015.10.25. 07:33:09