6764
-
Piko888 #1354 akkor viszont nem lesz hang -
Van egy kis Windows 10 problémám.
Amiket letöltöttem alkalmazásokat a Windows áruházból, simán elindulnak.
Viszont ha most új alkalmazást szeretnék letölteni (pl. Viber) letölti majd kiírja hogy elnézést kérünk... Hibakód: 0x80070002
Mi lehet a hiba? -
zuzu7 #1352 Helló! Kapcsold ki a biosban ha alaplapi hang kártyárol van szó.
-
paloca #1351 na jó müködik, csak többször telepítettem már 10 is 8,1 is mindig mozgott... -
paloca #1350 az áruház, időjárást törölni se lehet...ki-be lehet kacsolni s ennyi...élő csempe még se mozog.. -
Piko888 #1349 Uninstalláltam, de a probléma még mindig fennáll.
Akkor valamilyen hangkártyás gond lehet.
Leszedtem az összes hangeszközt, kikapcsoltam az automatikus hardvertelepítést.
Win restart, erre csodák-csodájára megint telepíti a a Realtekes drivert. Mit tegyek, hogy ne rakja fel magától?
Próbáltam az AMD catalystot is újrarakni, de az sem segített.
Ötlet? -
Próba képpen egyiket telepítsed újra. Frissíteni meg mindet. Ha nem javul akkor jön a leírás a több féle megoldás javaslattal amit találtam.
Utoljára szerkesztette: bon, 2015.08.13. 17:17:51 -
paloca #1347 De melyik alkalmazást frissitsem v telepitsem, mikor egyik se él? -
Én tuti nem fogom használni, nem érdekel az információ küldözgetés. Manapaság ez már elkerülhetetlen (sajnos) elég csak a google keresőjét használni, 5 perccel később már jönnek is a célzott reklámok.
Én csak aggájomat fejezem ki az ilyen jellegű programoknál. Sokan ész nélkül (úgy látszik te körültekintő vagy) futtatják és ki tudja, hogy pont az ilyen progik miket küldözgetnek vagy telepítenek sunyiban -
Alkalmazások frissítését vagy újra telepítését próbáltad már az Áruházban? -
paloca #1344 Hali! Azért jó lenne tudnom miért nem élnek a csempék nekem? -
Ott a progi forráskódja, run.py. ha akarod átnézheted és futtathatod, nem kell az előre elkészített exe t használni. -
Én nem hiszem, hogy tiltaná a Windows frissítései a Microsoft ha valaki megszegi. Érdeke, hogy minél többen használják. Amit végső esetben elképzelhetőnek tartok az olyan alkalmazások használatának tiltását ami belenyúl a rendszerfájlokba, esetleg lecseréli sajátjára. Ilyennel mondjuk eddig is találkoztam már Windows 7-nél is. Egyszer csak az amúgy legális Windows aktiválása ugrott, mert valami megpiszkált valamit a rendszerbe és ezt kiszúrta a Microsoft. Kíváncsian várom a fejleményeket. -
Esetleg a progi meg nyit magának egy saját kiskaput. -
gylacus #1340 Rendszeren belül pl. tökéletesen működik... -
Vélemény? -
lacikoma1 #1338 Sziasztok! Nekem a Win7-ről 10 re átállás után, azt csinálja, hogy folyamatosan világít a hdd led. Akkor is ha nem dolgozik a hdd. Nincs villogás, csak folyamatos világítás. Korábban a 7 alatt normálisan működött. A gépházba nem nyúltam. Ötlet? Előre is köszi :) -
DisableWinTracking -
Akkor jónak is kell lennie, Régi driver eltávolít, nyomtató ha usb-s a telepítés elött kihúz, majd ha kéri vagy ha nem kéri akkor a telepítés után visszadug. -
jocipapi #1335 köszi, ezt a kört már befutottam -
Elvileg van Windows 10-es driver hozzá: link. -
jocipapi #1333 win 10 rendben műkszik. egyetlen problémám van , nem ismeri fel a Samsung SCX-3200 nyomtatómat és nem vagyok képes telepíteni.
Ha esetleg valaki segítene, nagyon lekötelezne..... -
Nem csak a billentyűzet nyelvével van gond? -
K-lite felejtős, nincs szükség rá. -
jako2 #1330 Nos, ha valakinek a frissítés után gondja lenne, mert folyton újraindítja magát a megoldás a következő lehet.
A Registryben kell kicsit kutakodni
a keresőbe bekell irni regedit
aztán megkeresni
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows
NT\CurrentVersion\ProfileList
A melléklet képen 1-es pontban lévő (gyökér)kulcsot kell
törölni (de előtte készíts egy biztonsági másolatot róla, hogy vissza tudd
állítani – jobb klikk -> export -> save )
Sajnos nem mindenkinél működik ez a megoldás, és hivatalos
fix még nincs.
-
simonl #1329 Szia, az általad elvégzett msconfig -féle megoldást e tudnád írni lépésenként nekem mint egyszerű felhasználónak?
Ezer köszönet és egy Heineken six pack ha összeszervezzük:)
Köszönöm -
Piko888 #1328 Miért akadhatnak a videók, mind a böngészőben, mind a Mediaplayerben?
Felraktam a K-Lite-t, tegnap okés is volt minden, ma megint akad.
Ötlet? -
gylacus #1327 Sziasztok!
Most frissítettem a 8.1-ről az acer Switch 10 tabletemen és már az első pillanatokban falakba ütköztem. Nem tudom beírni a jelszavam egyes speciális karaktereit (& vagy #), ezek képernyőbillentyűzettel sem működnek. Ezért nem cserélnék jelszót, vagy csak az lehet a megoldás?
Utoljára szerkesztette: gylacus, 2015.08.12. 12:23:49 -
jako2 #1326 Automatikus update kikapcsolása:
Pro, Enterprise, Education verziókban kikapcsolható a Group Policy editorban.
Leggyorsabban: Winkey+R -> beírod: gpedit.msc -> Computer
Configuration\Administrative Templates\Windows Configuration\Windows Updates.(enable
és úgy állítod ahogy akarod)
Magyar verziókban: Csoportházirend – Felügyeleti Sablonok….
(többit megtalálod) -
Piko888 #1325 Köszönöm szépen -
paloca #1324 Azt mindenki meg tudja csinálni, hogy frissít /aktiválva lesz/ utána tisztán telepít...aktiválva marad. -
jako2 #1323 mivel a gép bekapcsolásakor szokásos memória ellenőrzés ki van kapcsolva, így nem tudja ellenőrizni a memóriát, ezért hibát írt a boot.ini filébe, és folyamatosan bekapcsolásnál (fél bootolásnál) leállt, mint írtam vissza került a win7 ezzel semmi gond, tehát a win10-ben keresendő a hiba. Valószínüleg fogják javítani, a későbbiekben. -
Erőforrás zabálás, nem hiába szüntették meg ezt is. -
tompka #1321 Olyannyira, hogy nálam a rendszer felrakta majd újraindítást kért és kész. Használom azóta is. -
Én még valami brutálul megcsinált hasonló:
mozgó háttérképet preferálnék, mindenféle + program telepítése nélkül. -
Vezérlőpult / eszközök és nyomtatók / géped nevén (a TE PC-den) ikonon jobb egér ---> eszköztelepítés beállítása.
És ott kiválasztod a:
Soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről.
Így viszont egy driver-t se fog frissíteni. -
Piko888 #1318 Hogy kapcsoltad ki az automatikus driver frissítést?? -
Pont ezért szerettem volna dual bootban telepíteni.
Megmarad a régi, s egy friss, tiszta 10-est lehet nézegetni, ismerkedni vele.
Jelenleg másra nem használnám. -
Nekem is ez volt! Csak nekem alanti lap, realtek driver. (mondjuk nem, nem volt hang, hanem hiányoztak egyes opciók, room correction, EQ, stb..., ami másik gépen, alaplapon ami realtek-es meg ott van, megtalálható, de az enyémben nem. Régebbi driver-ben bennt van, de az utóbbi 3-ból, az én alaplapomhoz tartozóan kivették!!!! (hajmeresztő, útálom, sz@r a hang, nem szabályozható, stb...) Vissza kellett tennem ~2 évvel ezelőtti driver-t.
Megoldás? : - Vezérlőpult / eszközök és nyomtatók / géped nevén (PC-n) jobb egér ---> eszköztelepítés beállítása
és kiválasztod a:
Soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről.
Letörlöd a Driver-t totál. (én pl iObit Uninstaller-el (kipucolja reg bejegyzéseket is + file maradékokat is letörli).
Majd Win 7 kompatibilitással felraktam a ~2 évvel ezelőtti Win 7-es drivert.
És láss csodát! :D Működik, ahogy én szeretném. (Van EQ-m, room correction, stb fülek! )
Egy próbát megér!
Viszont így minden más illesztőprogram frissítésétől elesel.
De arra meg megoldás a Hide Updater program. Pár hsz alább már belinkeltem.
Kikerülheted vele a hangkari driver update-elését.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.08.11. 21:52:33 -
Milyen alaplap?