6764
-
Programok és szolgáltatásoknál sincs ott a progi? Feladatütemezőben sincs ott a progi? Kézzel a könyvtárját próbáltad már törölni? -
horgosiimre #1553 Ja, a gépem. Bár nem hiszem hogy ebben az esetben számít a konfiguráció. Win 10 64 bit, AMD A 10 5700 APU, 4GB, AMD Radeon HD 7660D -
horgosiimre #1552 Igen és az a sejtésem hogy nem véletlenül bújt így el, ki szereti az olyan vendéget akit nem lehet hazaküldeni? Laikusként csak arra tudok gondolni, inkább árt mint használ. Hogy a csudába tudnám törölni? -
valami külsős programnak nézem. -
horgosiimre #1550 Sziasztok! A "levakarhatatlan" kinai(?) izé. Ezt szeretném törölni a gépemről, hogyan? 1537-38 sz. hozzászólásom.
http://imgur.com/rwZFnH3
http://imgur.com/eKTrjrT
http://imgur.com/z15GuRg
http://imgur.com/ye5BYEx&qSyPQXi -
Jelenlegi configommal mi a baj, hogy nem enged felvenni beépített xbox appal?
leírás szerint megfelel a gépem a követelményeknek.. -
jól látom, hogy megváltozott a safely remove hardver ikonja? nem rossz -
p2pp2p #1547 Megvan mindenem nem is akarok visszaállni.
De ha úgy alakul bármikor vissza tudom tenni a 7-et.
Megvan a telepìtő Dvd. Kiírtam a 10-et is dupla rétegűre.
32/64 Home és a Pro verziót is.
Rendszer SSD-re csak a Win és Office teszem. Semmi mást. Ami fontos az 2 másik vinyón van meg 2-3 felhőbe.
Játszani nem szoktam. Mindíg 2 különböző helyre mentek.
Amúgy megérte letörölni, mert most begyorsult a Rendszer sebesség. Frissítés óta lassú volt a 10.
Most tökéletes számomra.
Utoljára szerkesztette: p2pp2p, 2015.08.28. 17:44:28 -
bfbc2 #1546 Nálam frissítés után még gyors volt a boot, aztán rá pár napra belassult az egész eléggé dolgozik a hdd-m(sata2) csak nem tudom miért.Töredezettség mentesítést elvégeztem tegnap, talán javult valamit, de a bekapcsolás lassú,8 gb ram van hozzá.A lapozó fájlt mennyire kell állítani, alapon 4096-on volt, az jó vagy írjak be kissebb méretet?Olyan mintha swappolna állandóan a merevlemez. -
Mostmár NEM fogsz tudni visszaállni előző OP-ra. Ezzel együtt törölted az olyan Dokumentumokat is, amiket esetleg ott tároltál a Dokum.. körül, és nem mentettél át máshova. Esetleges telepített, játszott játékok mentéseit is, HA nem mentetted el máshova, stb... Így ezeket buktad. Legfeljebb rStudio-val visszanyerhető még. (hacsak nem írt adatot a lemez azon részeire, ami kéne. mert az már nem menthető). -
p2pp2p #1544 Lemezkarbantartó a Rendszerfájloknál elkezdte letörölni a 24,5 GB előző win old könyvtárat.
Köszi szépen mindenkinek a segítséget!
Utoljára szerkesztette: p2pp2p, 2015.08.28. 16:22:58 -
Vagy: Windows.old mappa törlése Windows 10 alatt -
ga214 #1542 p2pp2p, ne add fel, nekem sem törölte elsőre. Bementem a beállításokhoz, rendszer, tárhely, ott kattintás a részletezésre. Aztán valahol megtalálod azt a helyet, ahol kiírja, hogy régi windows törlése. Ha nem megy elsőre, akkor indítsd újra a gépet. Előbb utóbb hajlandó lesz elkezdeni. Elég sokáig tart, de aztán tényleg eltűnik. -
Próbáld meg ezzel -
ide tölsd fel, aztán linkeld be. -
p2pp2p #1539 Nem engedi törölni a Windows.old könyvtárat. Hogyan tudom csakazértis, mert az SSD örülne a több üres helynek? -
horgosiimre #1538 Hogyan tudnám ide a képernyőképét beszúrni? A képfeltöltéshez ide túl nagy, 880 kb. A képmetszővel kivágtam úgy hogy a win 10 képernyőn belül csak ennek az eltávolítani való programnak a kerete látható, de így is 880kb nagyságúnak tartja enek a fórumnak a Kép Beszúrása és a Képfeltöltés menüje is.
-
horgosiimre #1537 Szevasztok! Hogyan tudnék megszabadulni ettől az izétől? Nem hagyja bekapcsolni a windefendert, a ccleaner nem listázza, a malwarebytes és a start emisoft nem teszi karanténba, a gépház-alkalmazások listában sem jelenik meg, szóval nem törölhetem?[IMG]http://WP_20150827_22_22_14_Pro
-
Létezik valami olyan lehetőség amivel a hátterek is olyan szépek és változatosak lesznek mint a zárolási képernyő? -
Érdekes egy képernyő mentést klszíts már a paragonról. -
Tiszta telepítés boot-olva Windows 10 telepítővel. -
Szerintem mindkettő rajta van tiszta telepítésnél választható, hogy home vagy Pro. -
Bal0924 #1532 Van 2 pendrive-om.
Az egyik tuti 32 a másik 64bit.
De honnan tudom meg hogy milyen win10 van rajta? (home, pro) -
DearMan #1531 Köszi! Win-en belül nem sikerül, a progi pedig fut win10 alatt is, de azt írja, nem lát partíciót, amit módosíthatna. Pedig ugye van. -
ga214 #1530 Szerintem nincs. Most nincs előttem a laptop, meg fogom találni a biztonsági mentés törlési helyét Windows 10-ben? Köszi a választ -
Töröld a biztonsági mentést, az old.windows mappát, ha már nincs rá szükséged, az elég sok helyet foglal. -
ga214 #1528 Sziasztok,
Következő lenne a kérdésem. Adott egy SSD-s új laptop windows 8.1-el. Nagyobb ssd van benne, mint az alap, 64GB. Frissítettem Windows 10-re. Gyári Windows, első mozdulat az új telepítés volt, nincs rajta semmilyen általam felrakott új program. Telepítést követően a használt hely majdnem 40GB, azaz alig maradt hely már így is.
Milyen módon telepítsem a Windows 10-et, hogy minél kevesebb helyet foglaljon? Lehet valahogy "nulláról" telepíteni, ahol mondjuk 20GB helyet foglal, vagy annyit sem?
(Egyáltalán mit csinál a Windows 10, ha csak 32GB-os kártya lenne a gépben?)
Köszi a válaszokat. -
bfbc2 #1527 Nálam ez oldotta meg az újraindulást gépbekapcsolásnál.
Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép ikonra, és kattintson a Tulajdonságok parancsra.
Kattintson a Speciális rendszerbeállítások hivatkozásra.
Kattintson a Speciális fülre.
Az Indítás és helyreállítás csoportban kattintson a Beállítások gombra.
Törölje a jelölést az Automatikus újraindítás jelölőnégyzetből.” by Microsoft
Majd ha ez megvan, nézz egy eseménynaplót--->hibák-at, nálam valamilyenkernel power 41-et írt ki kritikusnak.A gyógyír egyenlőre az szerintem ha visszarakod a 7-est, vagy beírja valami szaki erre mia megoldás. -
75 millió eszközön van már Windows 10 link -
Én inkább azt akarom elmagyarázni másnak (főleg azoknak akik feszt emlegetik ezeket a cikkeket és terjesztik őket), hogy NEM CSAK A MICROSOFT csinálja ezt, hanem a Google, Apple, Facebook, LG stb. Nem hiába kérdezi meg a telefon, hogy ha telepít a user valamit, hogy hozzáférhet e következő dolgokhoz. Ezért nem kell túllihegni ezt. -
Dodo55 #1524 A hogyan-miként a lényeg. Persze az MS sem világuralomra akar vele törni, de magyarázd már el valakinek utólag, hogy azért telepítettél rejtett kamerát a hálószobájába, hogy kényelmesebb ágyakat tudjál gyártani neki az alvási szokásai alapján, még ha tényleg így is van. -
VLC és KMPlayer nagyon is jó. -
Nickel77 #1522 Nem vagy egyesül, ugyan ez a problémám van nekem is a laposon meg az asztali gépen is.
Utoljára szerkesztette: Nickel77, 2015.08.26. 18:49:34 -
Jah. Egyértelmű, hogy olyan sz@r maradt. Nem is értem, miért nem tudnak normális lejátszót beletenni.
Persze, hogy kerülni kell (ahogy az VLC-t, kmplayer-t, k-lite, stb...) meg a hülye kodek pack-okat is! Film-re kizárólag MPC-HC (AC3-al), zenére meg csakis foobar. -
tompka #1520 Jaaa, hogy az alap Windows lejátszó? :D Ááá azt alapból kerülni kell.
Az nekem is ezeket produkálja. Fél perc amíg elindul a film. Feliratnál szaggat mint a bolond. UHD-nál pedig nem használja a hardveres lejátszást így el sem indul mert a proci magában nem bírja el. Na de az alkalmatlan film lejátszásra. -
Jobb gomb a partíción kötet zsugorítása, majd a rendszerpartíción kötet kiterjesztése. Ha nem működne akkor a Paragon Partícion Manager-t javaslom, igaz Windows 10-es rendszernél még nem próbáltam. -
Gondolom MPC-HC-vel. Eddig nekem is fennt volt 8.1-en, csak még nem raktam fel 10-re. Még nem kellett.
De majd felrakom, hisz alap lejátszó program. Azzal 8.1-en nekem is ment pöccre. Most az alapértelemzett lejátszóval próbáltuk!
Próbáld ki azzal az UHD filmeket laptopon, hogy mit produkál. -
DearMan #1517 Most néztem, de csak helyet tudok felszabadítani. Nem találok olyan funkciót, amivel újra tudnám particionálni. -
Beépített lemezkarbantartót próbáltad? -
The Best #1515 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy fent van az új windows és mikor bekapcsolom a gépet akkor bootol a gép és mikor megjelenik a windows logo kikapcsol a gép mintha leállitanám a gépet. Utána megint bekapcsolom és simán bootol és bejön a windows. Az az érdekes ez a jelenség windows 7 allatt nem volt. Mi lehet a gond?