1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • Flamer
    #1018
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azt mondjatok meg, hogy 4-5 reszen at mar alig volt benne kraft, villogott az oraja pirosan, de mindig meghuzta meg az utolso sprintet.
    mire volt jo ez a "jaj mindjart kifogy a speedforce" de azert meg nyomatta.. pl a godspeed -el amit ott korbe korbe jart az epuleteken.. multkor futott par masodpercet es rosszul volt, aztan ezzel meg a varoson at kergetoztek.. szoval mer?! mer kell igy elkurni?

    kicsit siralmasak voltak ezek az utolso reszek mar. nem artana ha vagy osszekapnak az egeszet, vagy csak szimplan kapna egy jokis lezarast a dolog es elfelejtenenk.
  • grebber
    #1017
    Ralf out :(

    Vicc..
  • Tinman #1016
    Fagykapitány is vicces volt ellenfélnek. Akinek a szuper képessége az, hogy... ööö... hát a... ööö... lopott egy fegyvert Cisco-tól. Jó. 2mp alatt lehetne leszerelni és komplett részek voltak köré szőve, hogy a világ leggyorsabb embere, hogyan küzd egy átlagemberrel, akinek egy lopott fegyó van a kezében, ami amúgy lassabb, mint Flash.

    4. évadba belekezdtem, de a következetlenség eléggé keményen odavág folyamatosan. Kár, hogy nincs a 4. évadnak szinkronja, mert így nem jó már belealváshoz, hiszen olvasni kell a feliratot.
  • Shiwo
    #1015
    ahogy írtam pont lentebb, a CW célközönsége az amerikai tinik és fiatal nők.. ennek megfelelő "komolyságot" kell elvárni..

    én mondjuk azon szoktam fogni a fejem, hogy Flash-be eleinte csomó speedster volt az ellenfél..

    Arrow-ba meg csupa íjász..

    Supergirl-be eleinte kriptoniak..

    mindegyiknek a görbe tükörképe.. később mertek bepróbálkozni más jellegű ellenfelekkel is..

    a Legends of Tomorrow legalább elkerülte ezt a hülyeséget.. annak mondjuk az első évada lett némileg ratyi, a másodiktól már elég élvezhető, meg se próbálják komolyan venni magukat..
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2019.02.26. 12:31:34
  • Tinman #1014
    Ez azért még mindig vicces, letoltam már a kampányt. (Injustice 2.)


    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.26. 10:42:15
  • Tinman #1013
    3. évad végén járok lassan.

    - Hogy rohadnának meg ezekkel az Arrow meg Supergirl átfedésekkel. Már az 1. évadban is volt olyan rész, hogy csak néztem, hogy most ki van kivel és a sorozat írói szerint nekem tudnom kellett volna a Flash nézése előtt, hogy a ződ' íjász az kicsoda, meg ki a csaja meg a sleppje. Miért is? Leszarom a ződ' íjászt, Flash-t nézek. És u.e. eljátsszák aztán a nyomorék Supergirl-el is.

    - Minden rész elején elhangzik: "My name is Barry Allen and I'm the fastest man alive." Majd miről szólt eddig mind a 3 évad? Hát, hogy ez is gyorsabb, meg a köv. évadban az is gyorsabb, az utána következőben meg egyenesen a sebesség istene a gyorsabb.

    - Ez az állandó vergődés Iris meg Flash között vállalhatatlan szinten van már. Megy a dráma többnyire olyanokon, amin normális ember a büdös életben nem drámázna, itt meg bmeg mindenki sértődik, nem beszél, elmegy, maszatol, majd bocsánatot kér és közben olyan képet vágnak, mintha a másik tömeggyilkos lenne.

    - Iszonyú irritáló, hogy amikor egy másik világban vannak, vagy egy elmében, vagy a sebességerőben, vagy egy kitalált világban, akkor is holt ugyan azok az arcok jönnek újra és újra szembe, akiket már ezerszer láttunk. Nem hiszem el, hogy 1-1 ilyen kis szerepre nem lehetett volna új arcokat behozni.

    - Kid Flash. Húbaz. Nemazé' mer' niga, de értelmezhetetlen kinézete. Az egész karakter egy nulla. Maga a színész is egy iszonyat n00b, nyomi arc. (Joe is niga' de az ő karaktere nagyon is okés.)

    Fogalmam sincs miért nem veszi magát komolyabban ez a sorozat, pedig ebben a témában több van és az 1. évad egész jól fel is építette ezt.
  • Tinman #1012
    Hát elég vészes :-D

    Most néztem tovább és a sebességerővel beszélget, aki Joe alakját vette fel. Ennyire nem volt pénz másik színészre? Értem, hogy mindent próbálnak izzadsággal megmagyarázni, de nagyon tákolmány az egész. Az meg ugye, hogy az arcot félig takaró maszkon keresztül Iris egy csomó ideig nem is sejtette, hogy ki lehet Flash az pont annyira vicc, mint ahogy most Iris testvére nem tudja, hogy ki lehet Flash.

    1. Így már jobban elfogadom, mert 2400-nál semmi nem történik.
    3. Oké, de később mégis Flash visszautazik az időben és beszélget a kitörlődött Eobard-al, akinek elvileg nyoma se kellene, hogy legyen, hiszen eleve nem tud később megszületni és nem tud sehová sem utazni, nyilván Flash anyját se tudja megölni.

    Na igen... ezért IRL még elméletben sem lehetséges a múltba visszautazni, nem, hogy a gyakorlatban. A jövőbe "utazás" is csak úgy lehetséges, hogy iszonyú gravitációs erők hatnak egy adott régióra, míg egy másikra szinte semmi, így a nagy gravitációs vonzás az időre is hat. (Akcióban a relativitás... nekem 1 óra, neked 25 év.) Legjobb példa erre az Interstellarban volt, ahol ugye 1 órát voltak a bolygón egy fekete lyuk közelében, miközben a rájuk távolabb váró űrhajón évtizedek teltek el. Ez így ok, ez még mindig sci-fi, de van valós alapja.

    Ahogy mondod, esti lefekvéshez és belealváshoz oké, meg arra, hogy egy csomó jelentéktelen DC Comics karaktert megismerjen az ember.
  • Shiwo
    #1011
    1. vedd úgy, hogy nagy sebességet tud elérni nagy távon, de a felgyorsulás eltart neki egy ideig.. amúgy a sebessége leginkább nem a képességétől függ, hanem a dramaturgiai szempontokon, szokj hozzá... van hogy percek alatt megfordul több ezer kilométerről és van, hogy egy mezei pofon vagy valamilyen távolsági támadás (energiafegyver, szuperképesség, stb) eltalálja... van, hogy egy robbanás elől kiment mindenkit, máskor azt képtelen megakadályozni, hogy valamelyik cimboráját leterítsék.. ha a készítők konzekvensen használnák a sebességét, nem nagyon lenne miről szóljon a sztori.. de ez műfajbetegség

    2. jah hát elvált pároknál előferdül az ilyesmi még a valóságban is...

    3. úgy rémlik, mintha lett volna róla szó (vagy lesz róla szó a te esetedben tán..), hogy a robbanás így is - úgy is megtörténik, Barry-ből Flash lesz, csak Eobard pár évvel előrehozta.. de ne aggódj, ahogy a legtöbb időutazós témában, itt is befigyel még pár keményebb paradox is..

    csodákat meg ne várj, azért a CW célközönsége a tinik meg a nők.. de van ezer más sorozat, ahol szintén nem szabad rajta agyalni, mert elrontja az élvezetét (pölö Walking Dead, ahol nem lenne sztori és izgalom, ha a szereplők nem csinálnának állandóan ostobaságokat..)

  • mrzed001
    #1010
    Naná, hogy ezer sebből vérzik, de azért ennyire nem vészes a helyzet :D
    1, Nem (csak) a nagy sebessége miatt utazik az időben (fénysebességgel haladva ugyebár csak egy irányba lehet, a jövőbe), hanem a speedforce miatt (nyit egy időhasadékot vagy mi).

    3, A részecskegyorsító robbanását valóban (ebben az idősíkban) Eobard idézte elő ... csakhogy azért, mert puskázott, hogy mi történt az eredeti idősíkban ahol az eredeti Wells idézte elő a robbanást (véletlen). Sőt, elég sokat vesződött érte, hogy megtörténjen ismét, hisz csak így juthat haza.
    Tehát az ősének a halála semmi mást nem okozott volna, mint törli őt az idősíkról, és visszaáll az eredeti valódi Wells-es Flash-es.

    4, ó lesz ennél még faramucibb dolog is, megnyugtatlak :D és vicces mód, még majdnem elfogadhatóan el is magyarázzák :D
    Sőt lesz olyan is, amire elsőre azt mondja az ember, hogy totál h.lyeség, logikai bukfenc. Aztán belegondolva, némi agyzsibbasztás után megérti, hogy talán mégse.

    Amúgy javaslom a sorozatot. Este lefekvés előtt egy kis agykikapcsolónak tökéletes.
    Külön vicces, ahogy az eredeti régi Flash-t játszó színészt hozták be, mint az apja. Na ez respect.
  • Tinman #1009
    Egy ismerősöm ajánlotta, akit eddig igényes, ízléses embernek ismertem. Eddig. S02 vége felé járok, szóval van még lejjebb gondolom...

    Ez a sorozat... ez... hugh. Annyi sebből vérzik, hogy teleírhatnék vele pár A4-es oldalt. A legvadabbak az összes közül:

    1. Flash sebessége kb. az S02 évad feléig 2400 km/h. Ellenben korábban már úgy utazott vissza az időben, hogy a tengerparton futkosott fel és alá. Ott mennyi kellett volna, hogy legyen a sebessége? Megmondom: 299 796 km/s. Nem óra. Másodperc. Ez ugyanis a fény sebessége, ráadásul vákuumban és nem a tengerparton. 2400 km/h? Még a kétszerese sem elegendő természetesen semmilyen változáshoz a tér-idő szövetében, amikor is a fénynél nagyobb sebességet se ártana elérni, ami amúgy dettó lehetetlen.

    De az a vicc, hogy erről ők is beszélnek. Aztán később az S02-ben újra visszautazik az időben pusztán úgy, hogy elkezd körbe-körbe futkosni a részecskegyorsítóban. JAJJ. -.-

    2. Joe ex felesége, Iris anyja beteg. Egyik részben kórházi ágyas jelenet, dráma. Rögtön a köv. részben a képünkbe is vágják, hogy Francis halott, 2 mp-el később Joe ugyan abban a monológban valamit röhögve közöl. Best acting ever -.-

    3. Flash nem létezik. Barry igen, de Flash nem. Abban a pillanatban szűnt meg Flash lenni és vesztette el a képességét, hogy Iris vőlegénye kinyírta magát és ezzel Eobard Thawne (Inverz Flash aka Wells) létezését is kitörölte az időből. Miért? Mert a részecskegyorsító robbanását az Inverz Flash idézte elő, aki a jövőből jött. Mivel kitörlődött az időből, így nem robbantott fel semmiféle részecskegyorsítót, nem csapott bele a villám Barry-be és nem lett se Flash, se semmilyen metahumán.

    4. A 3. pontból egyenes ágon következik, hogy az S02-ben NEM utazhat vissza Flash az időben a KITÖRÖLT és NEM létező Eobard Thawne-hoz, hogy megtudja tőle, hogy futhat gyorsabban.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.09. 10:39:07
  • Konyigery
    #1008
    Fú srácok nagyon fáj már ez a sorozat. Kezdem bánni mindegy egyes részét.
  • Shiwo
    #1007
    A CW is berendelt...
  • grebber
    #1006
    The "Elseworlds" crossover will begin on Sunday, December 9th with The Flash at 8/7c, followed by Arrow on December 10th at 8/7c, and Supergirl on December 11th at 8/7c.
  • Shiwo
    #1005
    ez a szlogen fájt...

  • Shep
    #1004
    Flash akkora semmi volt már az egész évad során is, hogy ezzel én be is fejeztem a szériát, elég volt ebből ennyi, az utolsó rész is csak arra erősített rá, hogy ez a lufi bizony már 2 évaddal ezelőtt kipukkant, csak lassan eresztett le. Arrow sem volt nagy dobás, de nekem az még mindig tetszik, meg nem kell béna CGI futást nézegetni benne. Legendset meg valahol az évad elején abbahagytam, de sokan dicsérték, lehet a nyáron adok még neki egy esélyt.
  • Shiwo
    #1003
    Arrow zárást még nem láttam, Flash zárás nem volt egy nagy durranás, a LoT évadzáróra viszont szerintem sok-sok év múlva is emlékezni fogok, annyira beteg volt :D
  • acsati
    #1002
    Vélemények az évadzárókról? Én a Flasht és az Arrowt nézem, de egyik sem hagyott olyan nagy katarzist maga után számomra. Vmiért el kellett köszönni egy-egy karaktertől, meg majd jönnek újak, de úgy semmi kilátás még a következő évadra, hogy úgy várjam. Mire lesz, el is fogom felejteni, ezek hogy is zárultak :D
  • Shiwo
    #1001
    " CW berendelte

    a Supernatural 14. évadját
    az Arrow 7. évadját
    a The Flash 5. évadját
    a Legends of Tomorrow 4. évadját
    a Supergirl 4. évadját
    a Black Lightning 2. évadját"
  • Konyigery
    #1000
    Akkor ezekszerint ennyi volt az eddigi színész jelenléte? Merthogy ő legalább színész volt. :(
  • xido
    #999
    pedig nem rossz,mikor átmászkálnak egymáshoz...pl imádtam Eobardot és Damient..évadok végével mindkettő nyekk,erre a harmadik sorozatban csavartak és mindkettő ott bohóckodott :)
  • ToCsEk
    #998
    s4e9
    évad legjobb része :O
    1 hónap szünet
    16 Jan. 2018
  • ToCsEk
    #997
    zsír kösz azt talán megnézem majd
  • LasDen #996
    sorban így mentek a részek. nem volt nehéz követni. 2 este, 2 rész...
    supergirl->arrow->flash->legends of tomorrow

    az esküvő az a supergirlben volt.
  • ToCsEk
    #995
    elkezdenek "karatézni"...

    LasDen #993
    jó azt értem, de most 4x7 és 4x8 között akkora ugrás volt mitnha kihagytam volna 5részt
    most akkor mikor is történt az esküvő? part1be? az hol kezdődik arrow vagy supergirlbe?
  • grebber
    #994
    Én mind a 4-ez nézem mert királyak. Igaz mindegyikre lehetne írni lehúzást,de ha azok amiket felhozna ellenük az ember nem lett volna egyikből se pár rész :) Ezért sorozatok nyújtani kell még ha atomüberfaszságokkal is vannak tele.

    Pl a mostani crossoverb emekkora balfaszság volt a csata milyen érdekes hogy mindenki egyből a másik világbeli éne ellen fightolt... vicc.. Alapból a sima embereket a másik bolygó flash-e 1 sec alatt leszúrja, lelövi, elvágja a torkát, eltöri a nyakát stb.... Meg a nagy német sereg mindenkinél ott a gépfegyver de odarohannak aztán elkezdenek "karatézni"... blődség...
  • LasDen #993
    nem kell 4 sorozatot nézned. Azt nézed, amelyiket akarod. A crossoverek önálló történetek, kvázi egy film...
  • ToCsEk
    #992
    fuj de utálom ezt a multisorozatos részeket :D
    régen még ok volt mikor arrow meg flash volt, de arrowot letettem 3.évad végével nah de most komolyan 4 sorozatot kéne néznem? menjenek már a picsába :D flash arrow supergirl meg a legends of tomorrow-ot
    lal
    és komolyan másik sorozatba lőtték el az eskövőt, okay
  • Shiwo
    #991
    de volt pár jó poén (:
  • Konyigery
    #990
    Ezt a választ vártam, köszi :D
  • LasDen #989
    nem
  • Konyigery
    #988
    Supergirlben történt valami fontos hogy meg kelljen nézni?
  • RatBaG #987
    a 2. rész még le volt töltve, csak végigpörgettem.
    a metahuman hacker konkrétan egy neckbeard. ayy lmao...
  • RatBaG #986
    én kukáztam. inkább most például megnéztem a stranger thingst. de jól tettem!
  • grebber
    #985
    Mit kéne róla beszélni?

    Nekem pl fingom sincs mit akar az a toloszékes paraszt meg a "nője"
  • ToCsEk
    #984
    hát én tudok minden részen röhögni amúgy meg elmegy még mindig
  • Konyigery
    #983
    Ejj de jó ez az évad hogy ennyit beszélünk róla :D :D
  • ToCsEk
    #982
    4. részen szakadtam :D
  • Konyigery
    #981
    Na enyhe javulást érzek. Jött egykét érdekes új karakter, és a sztoriból is talán a végén kihoznak valami izgalmasat.
  • grebber
    #980
    Azt én sem tudom mi votiválta.. de rohadt sokat tudhat Barryről ,vagy eleve a jövőből jött és tudta mi fog történni. Én nézem ,mert jóféle
  • RatBaG #979
    az előző évad végén kaszáltam a sorozatot, de azért az első részt kíváncsiságból megnéztem. hát ez pusztulat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    húsz perc alatt visszahozták barryt a lehetetlenből, a full agybajt meggyógyították annyival, hogy "jajj iris bajban van, csibész!", pedig ezt lehetett volna még csavarni, hogy érdekesebb legyen.

    egyedül ciscot fogom hiányolni, csak a dumái miatt volt érdemes nézni már.
    új főgonosz: dr agy. vajon mi lesz a motivációja?
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.10.14. 02:41:04