8
  • halgatyó
    #8
    Folytatom, mert véletlenül elment
    Szóval a minden normalitással durván szembemenő 5 éves követelés-elévülést redukáló törvényt természetsen a tákolmánybíróság torpedózta meg, amelyről már száz kilométerekről árad, hogy a nemzetközi libernyalizmus és a pénzhatalmi körök jog mögé bújtatott bástyája a kisembereket védeni próbáló kormányok megregulázása és akadályozása céljából.

    Még valamit a magán kontra állami kérdésről: ugye a MAGÁN VÉGREHAJTÓI MAFFIA túlkapásait is ugyanígy ajnározzátok?

    NEM akarom védeni a Fidesz kormányt, mert túl sok hibát követnek el, és a hatalomban eltöltött évek hossza sajnos erre is rányomta a bélyegét. Egyre több az arrogancia, és a népellenes cselekedet, hiába tud szépen szónokolni Orbán Viktor, és szépeket meg igazakat mondani, ha a saját emberei (??) pont ellentétesen cselekszenek.

    Ebben az ügyben NEM az "állam" nyúlta le a tejelő tehenet, hanem az állami emberek közé befurakodott MÁSIK MAGÁN MAFIA.
  • halgatyó
    #7
    Még egyszer: NEM az a baj, hogy az állam veszi át, hanem maga a mocskos gyalázatos rendszer, a TÉNYLEGES SZOLGÁLTATÁS NÉLKÜLI LAKOSSÁG-FOSZTOGATÁS, a pofátlan eljárások (pl. az, hogy csak havonta egyszer fogadnak el reklamációt, ezáltal akit havonta többször is a parkolóőr CSALÁSA miatt büntettek meg, az kénytelen befizetni...)
    A "késedelem" esetén a 40(!!!) szeres pótdíj, ilyet még a bűnözőkkel sem csinálnak, mint a tisztességes emberekkel!
    A korábban érvényes 5 éves elévülés is egy őrület, ki az, aki ezeket a parányi cetliket évekig tárolja, és 4,5 év után elő tudja keresni?
    És PONT AZ ÁLLAM próbálta meg a helyzetet javítani néhány éve, amikor lecsökkentette ezt az 5 évet, mert a parkolási maffiák direkt kivártak kb. 4 évet és utána küldözgették a fizetési felszólításokat, KAMATOKKAL.... őrűlet.
    És akkor ki torpedózta meg ezt az IGAZSÁGOS törvényt? Hát persze, hogy a tájkolmnyb1
  • DontKillMe
    #6
    Utánaolvastam. 30 MILLIÁRD forinttal esett vissza a NEMZETI dohányos buli miatt a jövedéki adóbevétel erre eső része.
  • DontKillMe
    #5
    Soha nem értettem, hogy minek kell erőltetni ezt az államosítást. Ki az az ökör ott fent, aki azt hiszi, hogy ha valami állami, akkor jobb, szebb, olcsóbb lesz, mint ami most nem az? Elég kevés dolog jut eszembe, ami jobb lett, miután az állam beleszart. És itt most nem a sógor-koma-jóbarát-fideszes vonalra gondolok, mert az láthatóan jól jár vele. Ne menjünk messzire, TABAK. Akkora bunda, hogy csak na. Nem beszélve arról, hogy egy baromság. Eddig, ha cigit akartam venni, akkor bementem egy kútra, ha este 11-kor, akkor este 11-kor. Most meg ha olyan helyen laksz, ahol csak egy tetves bolt van, ami vagy kinyit reggel amikor melóba mész, vagy nem, akkor így jártál. És többek közt ezt a sok szarrágó, aki kitalálta, nem bírja felfogni. Mondom ezt úgy, hogy nem dohányzom már. Elismerten nagyságrendekkel visszaesett az állam adóbevétele ebből. Megérte? Nem hinném. Most majd jön még egy kitalált baromság, csak mert valaki meg akarja tömni valamelyik fideszes majom zsebét.
  • duke
    #4
    "problémák várhatók a mobilos parkolásnál"

    Nem ertem a problemat, en siman csak zsebre teszem.
  • Narxis
    #3
    Ámen.
  • immovable
    #2
    Ahova az állam beteszi a lábát azt jó messze el kell kerülni. Ha lehet.
  • halgatyó
    #1
    Már az elején hazugság van belebújtatva a szavak közé: "Egy állami vállalat benyomul egy eddig egy magáncég által kiszolgált területre"
    Mintha a magáncégek fel lettek volna készülve bármire is, A PÉNZLEHÚZÁSON KÍVÜL!
    Rengeteg volt a panasz a parkolási maffiák önkényeskedéseire, a mobilos parkolási rendszer -- talán szándékos -- csapdáira, és az egész büdös hitvány aljas korrupt parkolási rendszerre.

    Ez a fizetőparkolási agyalmány az egész birodalomváltás egyik legbüdösebb, legaljasabb mocska!
    A "mobilparkolás" pedig még nagyob szemétség, mert lehetővé teszi a maffiákkal összefonódott önkormányzatoknak (a név találó: ÖNMAGUKAT kormányozzák, az embereket pedig lexärják) arra, hogy már parkolóautomaták kihelyezésébe és karbantartásába (nomeg a pénz összegyűjtésébe) se kelljen fektetniük!
    A mobiltelefonos fizetés lehetővé teszi, hogy BÁRHOL BÁRMEKKORA TERÜLETET kijelöljenek fizetőssé, aztán csak hátra kelljen dőlni a fotelben és dől a lé... a nagy büdös rohadt semmiért, olyan területek használatáért, amelyek SOHA NEM VOLTAK AZ ÖVÉK!!

    Ellehetetlenítik az autózást, ellehetetlenítik az életünket.
    Csak abban reménykedhetünk, hogy a konc elfogytával a hiénák és dögkeselyűk egymást tépik majd szét, mint rákosi-rozenfeld bandája, vagy sztálinék.... vagy a törénelem évezredei alatt számos banda.