6
  • scagnetti
    #6
    Akkor én vagyok az, akit nem vettek meg a negyedik résszel.
    1 rész nagyon tetszett, akkor még nagyon új volt.
    2 résznél azt hittem kimegyek a moziból, annyira felidegesített a két ripacskodó robot.
    3 részre csak azért ültem be, mert azt hittem még lehet belőle valami, de ott is nagyot csalódtam.
    4 rész, na ezt még otthon sem fogom megnézni, nem hogy moziban.
  • zetortraktor
    #5
    Észnél vagy? Melyik volt az utolsó felnőtteknek szóló blockbuster, ami háromszoros szorzóra volt képes? A Godzilla 93 millióval indult és még a 200 sem lett meg neki. Az előző Transformers 181 millióról ért el 350 millióig.

    Benne van a július negyedikei időszak, de így is nagyon durván tartania kéne magát a filmnek, hogy akár a 260 millió meglegyen.
  • Zombee
    #4
    100 milliós nyitóhétvégével elég bátor dolog azt mondani, hogy nem lesz meg a 300 millió. Hisz az SG cikkek azon feléből, amelyik nem cáfolja a másik fele állításait, tudjuk, hogy a közönség özönlik a látványfilmre és a jó marketingre.
  • DontKillMe
    #3
    Sőt. Szintén magyar híroldalakon van cikk, amiben az a hír, hogy MÁR 300 millió felett a bevétel. Fel lehet így is fogni, meg úgy is. Itt az SG-n is egyik cikk lehúzza, két nap múlva meg isteníti..mindezt úgy, hogy egy és ugyanaz a két cikk írója. :/.No comment.
  • grobs
    #2
    Hazájában valószínű nem éri el a 300 milliót. Persze ez is csak becslés.
  • Dewri
    #1
    Valami gond van a matekkal... Hazájában 100 millió, nemzetközileg 201 millió, az nálam 301 millió, a cikk szerint meg nem éri el a 300 milliót... Most akkor mi van??