35
Space Hulk: Deathwing UE4-el
  • s1lkforrent
  • JonasSandor
    Ja értem.
  • Hexex86 #33
    Nálam nem optimalizálás lesz szerintem mert pont egy kis helyen csinálja ezt. Valami más lehet mert nagy helyeken megy maxon és nincs nagyon jó gépem.
  • JonasSandor
    akkor jó kérdés hogy az optimalizáltsága milyen?
  • Torzonborz
    Nem tudom, hogy ezzel mégis mit égetnének el.
    Ez egy WH40k Space Hulk játék, nem cod meg bf vagy egyéb pörgős eksünsúter.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.12.15. 18:13:59
  • grebber
    "Tény, hogy egy top fejlesztő csapat többet ki tudott volna ebből hozni de ez van."

Az a baj ,hogy ez a világ kb szabad licenszes vagy nem tudom és minden csira céget engedik vele dolgozni és a legtöbb csak elégeti mind magát mind pedig az univerzumot.
  • Torzonborz
    "Komoly teljesítmény gondok is vannak"
    Pontosabban?
    Én tegnap majd 2 órán át csapattam vele de nem volt gond pedig maxra húztam mindent direkt.

Szerintem nem szar a játék, szimplán csak nem AAA kategóriás, ez mondjuk az árán is látszik.
    Tény, hogy egy top fejlesztő csapat többet ki tudott volna ebből hozni de ez van.
  • Hexex86 #28
    Bővebben? XD
    Nekem egy résztől iszonyat fps drop van, de nincs még véleményem a játékról.
  • grebber
    Torrenten csemegéztem pár kommentet pl ilyenek vannak. "Ott van előttem az item de nem engedi felvenni amig nem kapjuk meg hozzá a küldetést"
    Komoly teljesítmény gondok is vannak....mennek a refundok is.... jön itt még sok patch és vagy hamar megy a süllyesztőbe.
  • JonasSandor
    Iszonyat szar lett a játék
  • Hexex86 #25
    Igaz! :)
  • Torzonborz
    Ennyit még azért kibírunk, főleg ha bugfixelés miatt csinálják, Nekünk csak jobb lesz. :)
  • Hexex86 #23
    Hát remélem nem halasztják tovább! :)
  • grebber
    "Az eleinte novemberre kitűzött megjelenést nagyjából egy hónapja halasztotta december 9-ére a Streum On és a Cyanide, de most bejelentették, hogy még egy kicsit várnunk kell, ugyanis december 14-éig még dolgoznak a frissen felmerült problémák kijavításán. És ekkor is csak a Space Hulk: Deathwing PC-s változata jelenik meg, a konzolos verziókra 2017-ig várnunk kell."
  • grebber
    Space Hulk: Deathwing - közel negyed órányi vágatlan videó a kampányból
  • Torzonborz
    Elvileg ezen a héten lesz preordereseknek.
  • PanzerWolf
    Bétával mi lesz már?Elmúlt már 20.-a.
  • Prince23
    Itt van egy zárt csoport: Zárt csoport magyar közösség
  • grebber
    20 percig mozog a Space Hulk: Deathwing
  • Torzonborz
    Ezek szerint december 9. :(
  • grebber
    Space Hulk: Deathwing - Enter the Space Hulk - Trailer

• PanzerWolf
    Pontos megjelenés még mindig nincsen?
  • grebber
    Space Hulk: Deathwing - ilyen fegyverek lesznek
  • grebber
    Novemberben jön. Steam oldala
  • grebber
    GC 2016: Space Hulk: Deathwing

• wedge31
  • grebber
    Vadonatúj látnivalókon a Space Hulk: Deathwing
  • grebber
    Preview
  • preziosi
    sok nem látszik, de hátha valakit érdekel:

• grebber
    Új képek
  • grebber
  • lammaer
    Én PCről hiányolom a WH40K univerzumt :)
  • Beast Machine
    Bár a Black Angels nem a kedvenc kompániám, de legalább nem megint a gagyi Ultratörpöket nyomják.

Várós, várós.
  • Sir Quno Jedi
    Akarom.
  • grebber
    Ha valaki esetleg hiányolta volna a Warhammer 40,000 univerzumot a PlayStation 4-ről és Xbox One-ról, akkor a Space Hulk Deathwing jelenti a megoldást a pótlásra, ugyanis a Focus Home kiadásában ezekre a platformokra is megjelenik a Streum On Studios és a Cyanide közös FPS-e.

Az Unreal Engine 4-es, a Space Hulk társasjáték alapján készült lövöldében a játékos egy a Warhammer 40,000 világából jól ismert, a mentális erőkkel házaló Librarian birodalmi űrgárdista (Space Marine) irányításával apríthatja miszlikbe a Génorzókat a legfélelmetesebb kompánia, a Deathwing zászlója alatt, mindezt természetesen a jogokat birtokló Games Workshop engedélyével.

Megjelenés valamikor 2015-ben.

Képek

info: Gamers