16
Az FX új nyári drámájáról van szó, melyet a Homeland készítői gárdája jegyez.
-
#16 Évadzáró:
2014-Aug-26 Tyrant 01x10 Gone Fishing -
#15 Nem egészen erre gondoltam, de a lényeg, hogy piszok jó színész:) -
SergioAmigo #14 Nagy forma főleg ahogy intézte a dolgot a wcben :D:D:::D: -
#13 Most végeztem a 6. résszel. Nagyon jó ez a sorozat. Ez a Jamal hatalmas karakter. -
#12 Még jót is tehet a sorozattal a környezetváltozás. -
SergioAmigo #11 A gázai zavargások miatt a Tyrant stábja az utolsó 2 részre Törökországba költözött – előbb ideiglenes, majd miután nem csitult a helyzet, véglegesen. Ez nyilván azért gáz, mert a díszleteket nem tudják vinni magukkal. Így maradt az, hogy átírták a forgatókönyveket. -
#10 Jah, az furcsa, ugyanakkor elég kényelmetlen lenne 50 perceken át az arab hablatyolást hallgatni és feliratot olvasni:) -
#9 Csak az idegesít, hogy angolul beszélnek benne mindig.:D -
#8 Megnéztem az első két részt, jó ez nagyon. Jó színészek, jó fényképezés, a történet meg remélhetőleg tartani fog valamerre:) Összességében nézős anyag. -
#7 Hát jobb is ha mindenki nézi))
A most kikiáltott kalifátushoz 5 éven belül már magyarországot is hozzáakarják csatolni DDD, aztán addig legalább hozzászoktatnak a sorival ehen gondolathoz.. -
SergioAmigo #6 Akkor nézzük a második részt. -
#5 Na megnéztem, többet vártam de nem olyan rossz ez, az alaptéma nagyon érdekes szal maradok az tuti. -
#4 A kritkusok porig alázták, ez egy kicsit elvette a kedvem, amúgy se vártam annyira. -
#3 Jól indul a sorozat,reméljük a további részek is hasonlóak lesznek. -
#2 Első rész nagyon jó volt, csak nem akartam már más elöl el venni a topik nyitási lehetőséget))
Ja a fia nyilván homoszexuális, úgy látszik itt is divat téma lesz(( pff.. -
SergioAmigo #1
Imdb
A nyár egyik magasan legvárósabb sorozata az FX-es Tyrant – és nem azért, mert a Homeland készítőitől érkezik vagy a közel-keleti téma, és nem is csak a remek szereplőgárda miatt.
A sztori egy amerikai családról szól, akik egy közel-keleti országba költöznrk. A pilotot eredetileg Ang Lee rendezte volna (ekkora volumenű volt a projekt), végül David Yates vette át. Szereplők: Adam Rayner, Jennifer Finnigan, Justin Kirk, Jordana Spiro és még jó páran.