15
  • Cat #15
    "melyik moziba lehet sört bevinni"
    Nem is értem a kérdést. Bármelyikbe. Csak az a gond vele, hogy ha ki kell menni wcre lemaradhatsz fontos részletekről.
  • Looooser
    #14
    aréna vip... ott lehet sörözni :)
  • javaslat
    #13
    Nem annyira rossz film ez, sőt ... végig röhögős, csak picit durva poénok is akadnak benne. Nem értem hogy engednek be ilyen filmre 6-8 éves gyerekeket (ott öltek előttünk szépen sorban) és azt sem melyik moziba lehet sört bevinni??
  • kalapos01
    #12
    pont ezt a ket peldat mondod?:) a dreddet szinte mindenki isteniti, nana, hogy megnezei az ember az elmult evek egyik legjobb holywoodi akciojat. es a robotzsarut is inkabb dicserik.
  • ninet99
    #11
    En is tarsasagban neztem, es az en tarsasagom imadta. Izles ugye ? Gondolom te a robotzsarut is megnezted meg a dredd birot :)
  • ninet99
    #10
    Egyik legjobb film amit az elmult evekben latni lehetett. A cikk irojat meg a skylinet nyilvanvaloan mas ertekek mozgatjak meg, ezzel nincs semmi baj, en is sokszor fogom a fejem mig masok rohognek a szerintem idiota poenon. Ez izles dolga. A foszereplo jatszasaban nincs kivetnivalo egyaltalan. Semmi tulszereples, csak laza egyszeru, termeszetes. Sarm nem ferne ossze a szerepevel amugy sem, ez Liam Neeson-ra lett osztva. A poenok teljesen jok voltak, nehany picit tul durva, de a film osszessegeben igenyes. Nem egy filmrol setaltam ki mostanaban (pl 300 rise empire, eva green igenytelen tuljatszos alakitasaval), sokat meg kinszenvedve neztem vegig, de ezt vegig elveztem. (ps: a baratok kozt veszekedos musorainak is rengeteg fanja van. En elhanynam magam ha meg kellene neznem 1et is.)
  • Skyline
    #9
    Hát aki szerint ez a film akár egyedül akár társaságban jó annak elég komoly problémái vannak.
    A Family Guy-t imádom. A TED egy szar volt 1-2 poénnal. Ez a film sem más.
    Társaságban néztük sörözgetve, és mocskosul untuk. Egy két fel fel höhhentésen kívül szinte nem volt röhögés egyetlen kivétellel (vissza a jövőbe).
    Egy dögunalmas erőltetett poénokkal teli vontatott szar lett nem több nem kevesebb.
    Ugyan akkora hype van körülötte mint a TED-nél.... SM inkább maradjon a Family Guy-nál bár sajnos az is egyre gyengébb....
  • kalapos01
    #8
    Akkor ideje, hogy elkezdd nézni az igazán jó filmeket, amik idén már voltak moziban, de te kihagytad őket.
  • shaba23 #7
    Azért a megnézem, meg a megveszem a mozijegyet tök mást jelent.
    Mikor azt mérik, hogy mennyire érdekli a nézőket a film, nem a letöltéseket számolják :)
  • Bagoly81
    #6
    szerintem is jó film volt
  • visnait
    #4
    Én nem tudom a cikkíró melyik filmet látta, de ez szerintem mindent vitt. Rég nem szórakoztam egy filmen ennyit. Még csak hasonló sem volt az éven.
  • Looooser
    #3
    Hát nem tudom.... lehet, hogy a nézettségi adatok ezt mutatják, de szerény véleményem szerint a A MIllion Ways to Die in the West /baszki nem, találok a címben utalást a k*bsz*szott Tedre -éljen a magyar húzzunk rá még egy vizes lepedőt/ ezerszer jobb volt mint a korábban agyon hype-olt Ted... nem tudom anno amikor a Ted megjelent azaz pontosítok megláttam a trailerét, valami ilyesmi filmre számítottam mint a Million ways.... helyette kaptam egy az esetleg még a csajoknak bejövős romantikus filmet néhány kisebb poénnal /a szinkronról és a fordításokról nem is beszélve mert az ritka fos volt és erőltetett/. mikor megláttam a million ways trailerét bejövős volt, amikor megláttam hogy a Ted alkotóitól jön, megijedtem hoigy mi a f*sz... ezt is elfogják baszni, így egy kicsit félve ugyan de beültem rá és nem csalódtam, csuklóból veri a Ted-et. Igen lehet hogy vulgáris és erőltetett, de maga ez a film kategória ilyen.... a horrorra akadvák se jobbak a "nagy filmek" se jobbak, de aki beül egy ilyenre számít arra hogy ilyet kap, nem tudom mire volt a kedves cikk írónak jegye de lehet hogy egy teljesen más filmet látott, vagy csak nem képes meglátni a poénokat amiket az orra elé tesznek, nagyteremben néztük majdnem fullon, és végig röhögés volt, így kedves cikk író, kérlek nézd újra a filmet két sör és esetleg egy normális haveri tásaság mellett. lehet hogy élvezni is fogod nem csak olyan véleményt tudsz előadni mint egy "igazi önnön seggébe citromot dugott kritikus"
    Manapság tökjó mindent cikizni meg lehúzni, nem tudok kritikát írni, mert nem vagyok kritikus, de a kritikusok sem színészek, hogy megállapítsák hogy mi jó s mi nem....
  • dzsagon
    #2
    Én szeretem
  • Narxis
    #1
    Trailer alapján nekem jónak tűnik de am. csak Liam Neeson miatt is megnézném. Érdekes vígjátékban látni.... no meg egyik kedvenc színészem.