11
  • wraithLord
    #11
    Azért az is kicsit fárasztó, hogy ha valaki leszarozza a WP-t, hogy a WP egy kalap szar, és az égvilágon semmire sem jó, akkor a másik leszarozza az Androidot, hogy az egy kalap szar, és az égvilágon semmire sem jó...

    Most mind a kettő jó, vagy mind a kettő szar? Mivel mind a kettőt használják - és feltételezem egyik felhasználói tábor átlag IQ sem súrolja alulról a 60-at -, ezért az ítélet talán inkább előbbi felé tendál. Valakinek ez jön be jobban, valakinek az. Részben egyéni igények, részben egyéni pozitív/negatív tapasztalatok miatt. Mind a két oprendszer teszi a dolgát, általában hiba nélkül. (Persze nem volt szerencsém minden Androidhoz, csak a Nexusokét és a Samsung-féle Androidot ismerem.)
  • Shiny Copperpot
    #10
    Ja, mi elvárjuk a telefonunktól, hogy mindig megbízhatóan működjön, és tegye azt, ami a dolga. Ilyen igénytelenek vagyunk. Más kérdés, hogy ez pl. az Androidos telefonokról nem igazán mondható el. Bár biztos tudnak mobilhálózat nélkül hotspotot csinálni (csak minek? :) ). Nekem mindkét telefonom automatikusan állította be az órát a szolgáltató adatai alapján, biztos csoda történt. Az USB tethering tényleg jó lenne, bár még nem volt olyan alkalom, hogy szükség lett volna rá, de elképzelhető, hogy lesz.
  • cateran
    #9
    Nem szivem csucske az Android, mert kb minden updatettel egyre szarabb lesz, de hogy a WP8 vagy 1 millio evvel le van maradva mogotte, az is tuti (Lumia 520-asom is van, meg persze Androidos telok is)
    Alapveto funkciok nem mukodnek, akkora szar...(automatikus idobeallitas a szolgaltato adataibol, hotspot funkcio mobilhalozathoz csatlakozas nelkul, usb tethering hogy par peldat emlitsek) A menurendszere pedig mindent alulmul, amit eddig lattam...
    Aki szerint EZ jo rendszer..hat nem lehet tul magas az igenyszint....
  • Gauge
    #8
    Jó a WP: gyors, megbízható, és egész sok minden elérhető rajta. Az MS biztosan erősen fog dolgozni azon, h még vonzóbbá tegye a platformot, szal a potenciál is nagyobb, mint az Androidban. Szerintem tökéletes választás azoknak, akiknek nem a csili-vili képernyő számit, hanem a praktikusság.

    Nekem bevált. Én a céges droidot adtam vissza inkább és maradtam a WP-nél....
  • dyra
    #7
    "Bring your own device" állítólag ez lesz a menő a cégeknél. Tehát hiába bíznak a vállalatokban. A végén csak az embereket kell megnyerniük.
  • CairoJack
    #6
    Elég ránézni a WP piaci részesedésére, rögvest látszik, mennyire jön be a usereknek. :)
  • tomboy013
    #5
    Miért itt talán nem? =D
  • Pukkka
    #4
    Azért itt osztja az észt, mert mobilarénán már mindenki csak szánakozva tekint rá.
  • tomboy013
    #3
    Persze hogy nem használta =) Folyton itt osztja a hülyeségeket a WP híreknél, szánalom de biztos jó neki, hogy kinevetteti magát. Akkora ökörségeket hord össze, hogy néha csak azért nézem meg a hozzászólásokat a WP híreknél, hogy nevessek egy jót. Hát ez ma is megvolt =)
  • MuldR
    #2
    Nyilvan sose hasznaltal meg WP8 as telefont, de gondolom youtube videoban mar lattad. :)
    Hasznalj csak fozott androidot. :)
  • CairoJack
    #1
    Most, hogy a BB kihalóban van, egy próbát megér. A WP hihetetlen kötöttsége, és a szegényes funkcionalitása sok vállalatnak még kapóra is jön. Elvégre ne a telefonját baxtassa az alkalmazott, hanem végezze a dolgát. Meg vannak egyéb előnyei, pl az egyforma UI, a központi frissítés.
    Személy szerinte én a világ legrosszabb telefonos OS-ének tartom, de van ahova jó lehet. Mondjuk én akkor is kivágnám a kukába, ha céges teló lenne. Megoldanám máshogy. Inkább, mint hogy szívjak vele. Magánemberként meg maximum csak addig lehetne rávenni, hogy kapcsolatom egy WP-s telóval, amíg felgyújtom, vagy beteszem egy úthenger alá. Oda való ez az OS.