13
  • dundiego86
    Az SSD-t a saját inteles progijával néztem. Sajnos a HDD-t nem tudtam nézni. Én kifejezetten a fejvezérlési hiba miatt váltok minden fő winyót SSD-re, mert volt velük rossz tapasztalatom sajnos.
  • grebber
    Milyen progival nézed hogy mennyi írást kapott egy SSD/HDD?
    Ráereszteném a 6-7 éves agyontorrentezett agyontelepitett már atomlassú HDD-mre mit kapott szegény.
  • dundiego86
    3.97TB írás 5.73TB olvasás. intel SSD 320 80GB. 2éves. Én nem bánom azt sem, ha csak 300Terrát fog bírni :D
    Én nem tudom, hogy egy sima mezei HDD mennyit bír a tesztek szerint, amíg elszáll a fejvezérlés... xD
  • AgentKis
    Nem kell aggódni, a hónapra pontosan tervezhetően kiszáradó kondenzátorok ezekben is benne vannak, ha a flash memóriák bírnák is, az eszközön belül a tápellátás 5 évnél semmiképpen sem bírja majd tovább... ;-D
  • MsUser
    Be iktatták a tervezett elavulást, csak nehéz a jóból igazi szart tervezni. :)
  • asgh
    Szerintem egy ideig még nem fog, mert jelenleg az összes gyártó azon pörög, hogy az SSD-k kiszorítsák a HDD-ket a piacról. Majd ha már csak SSD-ket lehet kapni, akkor iktatják be a tervezett elavulást.
  • CairoJack
    Nem lepődnék meg, ha ezek után hirtelen romlana kicsit az SSD-k teljesítménye. Nehogy már ne vegyen újat a user... érteeeed...
  • grebber
    Nekem nincs egy éves és már 2TB-ot kapott. Ha 3 évet még kibír akkor megszolgálta a 23K-t!

Most jön majd egy 240GB-os játékokra ami ebből kifolyólag szerint Samsung lesz.
    Az 5xxGB-os SSD-k ára eshetne már 35K körülire annak örülnék :D
  • Anubys
    Ne örülj, nekem is az van, 1 terránál tart, de már csak 98%-os a condition-je. Szerintem tök lutri, hogy meddig jó egy ssd.
  • Sir Quno Jedi
    Természetesen. A fenti teszt is csak azt igazolja, hogy vannak a minőségi cuccok, meg a szarfosok. Én is másfélszer annyiért vettem ezt az SSD-t, de ebben bízom. Előző is minőségi darab volt a maga korában, egy OCZ Vertex2 Turbo. Há olcsó az sem volt.

Evvan. De ez mindenre igaz, olcsó húsnak híg a leve.
  • bunny
    Nekem eddig háromból kettő SSD ment tönkre még garanciális időn belül. Lehet a memória modulok tartósak, de más attól meg megdögölhet.
  • Richard Donkies
    " A legfontosabb azonban, hogy a felhasználók általánosságban azzal számolhatnak, hogy az átlagos használat során nem fogják elérni az SSD-k élettartamának határait. "

Ideje kidolgozni valami gyengébb gyártástechnológiát, mert ez így nem illik bele a tervezett elavulás stratégiájába. :)

Hát igen..., az én SSD-m pl 2 éves és 3,2TB adatot írt eddig.
    A 600 TB-ig még olyan 370év van hátra. :D
  • Sir Quno Jedi
    Samsung 840 Pro... jelen!