17
  • Amergin
    #17
    Ha-ha-ha! Ma megszűnik a kuruc.info hírportál és holnap megkezdi működését kuruc01.info néven egy új, makulátlan hírnevű hírportál, oszt ennyike.
    Mehettek, zsidók sírni ismét, ahová akartok Zsidó Gárda, Tett és Védelem alapítvány, mi? TEVA, ha jobban tetszik. Ez valahonnan ismerős...

    Észak Koreában minden bűncselekmény, amit kifejezetten nem enged meg a törvény. Ezen az alapon egy bármilyen hangvételű amerikában bejegyzett észak koreai honlap "bűncselekményt" valósít meg. Ez alapján Észak-Korea kéri a Glett és Élelem alapítványon keresztül az egyesült államokat, hogy a bírósága tiltsa be a honlapot és adja ki, hogy kik a szerkesztői.

    Nem eszik olyan forrón a kását, mint ahogy főzik!
  • uniu77
    #16
    A cikkek sokat javultak, sokukat érdemes elolvasni, főleg az olvasói levelek/kommentek miatt. (amit pl a magát mértékadónak és demokratikusnak tartó index régóta tilt!) Sok olyan hírt hoz le amit a média csak félig illetve késve. Számomra sokkal szélsőségesebb például az amerikai népszava.

    A megszállás emlékművel kapcsán pl. az emerikai népszava főszerkesztője nyíltan uszított terrorcselekmény elkövetésére. Azt állította, hogy aki "felrobbantja az emlékművet" az bátor hős és ehhez bizonyára akad majd jelentkező. Érdekes módon nem hangzott ettől a sajtó...

    A kurucon ilyen cikket sohasem olvastam.
  • uniu77
    #15
    "meg szítani más embercsoportok kiirtásával.."

    Nem véletlen írtam, hogy nem követett el bűncselekményt a kuruc. A fenti állításod ha megvalósult volna, az amcsik már rég lekapcsoltál volna a szervert. A fentiek náluk is bűncselekmény kategória. Ugye az a "szemellenző"... kicsit jobban kellene tájékozódnod.

    Volt olyan eset, hogy a kuruc nem tette közzé közszereplő elérhetőségét, pont azért mert nem közszereplő.
    Bizonyos cikkek alatt pedig letiltották a kommentelést, pont azért, hogy a Daniel féle semmirekellők ne találjanak fogást a kommentelők véleményében és még véletlenül se sértsenek törvényt.

    Ha a kuruc által leírtak nem léteznének akkor a kutyát sem érdekelné az a portál. Persze erőszakkal el lehet hallgattatni vagy lex Kuruc törvényekkel, de ez már diktatúra. Sokkal többet árt magának a zsidóság hogy ebbe keveredik, mintha csak elfelejtené a portált.

  • Camouflage
    #14
    Az elmebetegseg egyik tunete a mondat vegi irasjelek mertektelen hasznalata. Kinek nem inge, nem veszi magara.

    A szomoru az, hogy egy kuruc.info jellegu szennylapra meg mindig van igeny. A civilizalt Europa kozepen, az Ur 2014. eveben.
  • Kelta
    #13
    "Tehát ha valaki nem tűri hogy megverjék, kirabolják a szeretteit a cigányok vagy lenyúlják a pénzét adóként és stadion építsenek belőle a semmi közepére akkor már jobbos, náci? "

    ezt hol állítottam én vagy bárki?????????? értelmetlen dolgot írsz..és csúsztatsz..mellébeszélsz.. annak amit írtam, vagy ami a cikkben van ahhoz semmi köze annak amit felhoztál..nem attól vagy te vagy akárki szélsőséges (náci stb) hogy nem tűrőd a bűnőzést..ezt s ületlenséget honnan vetted??

    a cigányozás, zsidózás, négerezés stb stb amit pl te is csináltál...na az a bűn ez esetben, amire céloztunk itt páran..de rajtad is ott a szemellenző..

    ki mondta hogy aki nem tűri a bűnt, az náci?? ilyet hol írt akárki is?? csak te írtál ilyet..csak te....és ez ferdítés, és hazugság..és semmi köze az alap témához.
  • KRTuning
    #12
    Nem a cikkre reagáltam. Se a kurucinfóra. A hozzászólásra.
  • Yv@n
    #11
    "Szerinted ez a megoldás?? Neked ezt jelenti az, hogy nem tűröd a bűnözést? Ez maga a bűnözés."
    És gondolod, hogy a gyűlölet kezelhető betiltással?

    "... Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség Köves Slomó vezető rabbi kezdeményezésére ..."
    Szóval ha így az öreg hatására sikerül elérniük bármit, akkor az nyilván nem olaj lesz a tűzre, hanem a tökéletes megoldás... :D
  • KRTuning
    #10
    gy.k.
    Jobbos, nácis szemellenző? Tehát ha valaki nem tűri hogy megverjék, kirabolják a szeretteit a cigányok vagy lenyúlják a pénzét adóként és stadion építsenek belőle a semmi közepére akkor már jobbos, náci? Ez pedig pont a baloldal -akik odáig meg vissza vannak hogy ők nem herdálnák erre a pénzt de a szemük az csukva a bűnözés felett- himnusza. Szemellenző. De most tényleg ki kellett írnom? "hány éves vagy 12??"
  • bdzsana
    #9
    De mi az, hogy nem tűri? Ha olvasod a kuruc infót és közben szidod az összes cigányt, zsidót meg négert, akkor már azt jelenti, hogy nem tűröd? Nézd már meg milyen stílusban íródtak a cikkek, nézd már meg, hogy szerinted rasszista e, vagy csak a bűnözőket szidja, mert minden cikke általánosít, minden cikke uszít. Nézd már meg a hozzászólásokat is. Nem beszélve, hogy nem csak a bűnözőket teszi ki, de a nekik nem szimpatikus emberek személyes adatait ráadásul felhívást tesz zaklatásra...

    Szerinted ez a megoldás?? Neked ezt jelenti az, hogy nem tűröd a bűnözést? Ez maga a bűnözés.
  • bdzsana
    #8
    Nem is bánom. Ha csak objektíven tájékoztatna olyan dolgoktól, amiről más nem, akkor lenne létjogosultsága, de így ebben a formában nincs. Vicc, hogy ők hiszik azt magukról, hogy ők a nagy felvilágosultak, akiknek már felnyílt a szemük...
  • Kelta
    #7
    A baloldal himnusza hogy kell stadion?? wtf??? meg hogy ha nem tűröd hogy kiraboljanak akkor mi vagy???? te mit hadoválsz össze?
    szerinted csak kurvák meg szüzek léteznek???
    szerinted ha nem tűri valaki a bűnözést, az csak náci?? hol írtam ilyet? vagy bárki???
    ezt az eget verő baromságot honnan veszed? hány éves vagy 12??
    bűnözőkkel gond van? persze évezredek óta...van rá hivatalos szerv, és azoknak meg kell (kéne) oldani...de erre hivatkozva mocskolódni, meg szítani más embercsoportok kiirtásával..az bezony náci, jobbos szélsőséges eszme..nem lehet takarózni ilyen gyerekes, és értelmetlen érvekkel.
  • sanyicks
    #6
    na majd ilyen hozzászólás után majd pont te mondod meg a frankót... a szemellenzőről :D
  • gforce9
    #5
    Tüneti kezelés. Az oldalnak sok látogatója van. Érdekli az embereket. Ha megszüntetik, más domain alatt más tárhelyen úgyis folytatják. Tökfelesleges kapálózás és szerintem ezt viktorbácsi is tudja. Ez inkább gesztus a világ felé, hogy mi hűdeelítéljük az antiszemitizmust. Soh hűhó semmiért.
  • KRTuning
    #4
    Ez a szemellenzős dolog pont a másik oldal problémája.
    Ha nem lenne gond a bűnözőkkel (bőrszíntől, vallástól függetlenül, csak az érték és a módszer más) , nem lenne igény az ezek elleni fellépésre.
    Csak nézd meg a választások eredményeit.
    Jobbos, nácis? Tehát ha valaki nem tűri hogy megverjék, kirabolják a szeretteit (ismét bőrszíntől, vallástól függetlenül, ugye kell a stadion a semmi közepére) akkor már jobbos, náci? Ez pedig pont a baloldal himnusza. Szemellenző.
  • Kelta
    #3
    de..megvalósított..és nem csak Bodnárék szerint..csak talán tényszerűen, és objektíven kéne nézni a dolgokat, de akin jobbos, nácis szemellenző van..az csak egyféleképp láthatja a témát.
  • uniu77
    #2
    "az antiszemitizmus táptalaját adó ismerethiány,"

    Ismerethiány ??? jó vicc.

    Amúgy nem valósított meg semmilyen bűncselekményt a weboldal, ha így lenne már rég lekapcsolták volna az amcsik.

    Az, hogy Bodnárék szerint az, az pedig nem jelent semmit.
  • Gyuszopapa
    #1
    Fáj az igazság.