6
  • xpek55
    Sőt! Mondok még valamit.

Aki Magyarországon ilyet véghez visz az előtt leveszem és meglengetem a kalapom, hogy sikerül neki az elképzelése. Nem vagyok pesszimista, de túlságosan optimista sem. Egyszerűen ez a két ország, ahol a Microsoft jelen van. Két egymástól elkülönülő világ...

Az egyikben könnyebben szerezhetsz egy picit nagyobb tőkét, addig a másikban még, ha megszakadsz akkor sem...
  • xpek55
    Számtalan tényező van szerintem, ami miatt "kimeri" ezeket az elképzeléseket mondani a kedves Steve.

Csak hát az is hadd juthasson el más is, aki valami mást kitalál és megakarja valósítani korrekt feltételekkel természetesen. Ez a mai világban nagyon, de nagyon nehéz így is. Ezek az alakok könnyen mond(hat)ják kis fantázia világukból kiindulva hozzánk, hogy csináljuk meg, amit ő/ők megcsinált/ak... Hahahaha. Ezen jót nevettem.

Ember! Ébresztő! Már manapság semmi korrekt munkahely sincs, ahol megvalósíthatod igazán önmagad. Tisztelet persze a kivételnek.
  • Jakuza1
    De csak addig amig azok a a velemenyek nem mondanak ellent neki es a nagy USA-nak.
  • ostoros
    Úgy néz ki mint valami varázsló- Talán el is hiszi, hogy az...
  • Narxis
    "ki kell álljunk a véleményünk mellett"

Aha, na ezért nem vagy már CEO te barom.
  • SupraMKIII
    Drága Stívünk (hogy rogyna rá az ég) makacs, kitartó és sikeres harcot folytatott a józan ész és a start menü ellen :-)

Mandelához hasonlítva kb hasonló sikereket ért el, csak éppen a másik irányban. A lényeg, hogy nem is beképzelt...