6
-
xpek55 #6 Sőt! Mondok még valamit.
Aki Magyarországon ilyet véghez visz az előtt leveszem és meglengetem a kalapom, hogy sikerül neki az elképzelése. Nem vagyok pesszimista, de túlságosan optimista sem. Egyszerűen ez a két ország, ahol a Microsoft jelen van. Két egymástól elkülönülő világ...
Az egyikben könnyebben szerezhetsz egy picit nagyobb tőkét, addig a másikban még, ha megszakadsz akkor sem... -
xpek55 #5 Számtalan tényező van szerintem, ami miatt "kimeri" ezeket az elképzeléseket mondani a kedves Steve.
Csak hát az is hadd juthasson el más is, aki valami mást kitalál és megakarja valósítani korrekt feltételekkel természetesen. Ez a mai világban nagyon, de nagyon nehéz így is. Ezek az alakok könnyen mond(hat)ják kis fantázia világukból kiindulva hozzánk, hogy csináljuk meg, amit ő/ők megcsinált/ak... Hahahaha. Ezen jót nevettem.
Ember! Ébresztő! Már manapság semmi korrekt munkahely sincs, ahol megvalósíthatod igazán önmagad. Tisztelet persze a kivételnek. -
#4 De csak addig amig azok a a velemenyek nem mondanak ellent neki es a nagy USA-nak. -
ostoros #3 Úgy néz ki mint valami varázsló- Talán el is hiszi, hogy az... -
#2 "ki kell álljunk a véleményünk mellett"
Aha, na ezért nem vagy már CEO te barom. -
SupraMKIII #1 Drága Stívünk (hogy rogyna rá az ég) makacs, kitartó és sikeres harcot folytatott a józan ész és a start menü ellen :-)
Mandelához hasonlítva kb hasonló sikereket ért el, csak éppen a másik irányban. A lényeg, hogy nem is beképzelt...