NBA 2K15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gallardo
Csak engem zavar, hogy nem lehet látni a negyedek eredményeit? Nagyon hiányzik nekem.

LoSA
Én a HOUSTON-hoz mentem át, egy éves szerződést kaptam. Atlanta szeretett volna nagyon elvinni, de kihagytam. 😊 Én is még a Spurs-n gondolkoztam, hogy átmegyek. Majd egy év múlva... 😊 Amúgy bajnokok lettünk, megvan a rookie szezonban a gyűrű, én lettem a Finals MVP. <#eljen><#worship>

FrezeR
Kicsit fura ez a lineáris "mindenképpen ő lesz az edződ" dolog. Vajon mennyiből tartott volna mondjuk még 3 edzővel ezt megcsinálni és random lenne kihez kerülsz? Egy jó példa erre a félidei/meccs végi interjúzás, ott is bárki/bármit mond mindig ugyan azt a pózt veszi fel 😊 Biztos nehéz lett volna még legalább egy mozgássort lemodellezni pluszban...

bakkerman
csak Rivers mester keze alá kerülhetsz a legelején 😊 Legyen épp a Spurs,vagy akárkinek az edzője. Engem a Bulls vitt el,ott volt edző

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LoSA
Én sem... Pedig a Rookie report szerint a második voltam, de még a Rookie 1st vagy 2nd csapatba se tettek bele.... 😊

Marcinko
Szia szerintem a kevés meccs miatt nem is tudnak választani semminek. Nekem a stattom 10+ PPG, 14+ RPG,3+ BPG és egyik védekezőcsapatba se választottak be.
De nem - sajna - semminek nem lettem választva a rookie seasonom után.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Üdv!

A csapatokkal kapcsolatos dolgokat a Social Media menüpontban találjátok, ilyen apróbb hozzászólásonként jelezve.
Nyilván a tavalyiba bővebb lére volt eresztve a dolog.

Rivers kérdésben pedig én is átmentem New Yorkba a 2.szezonba és ott is ő lett a vezetőedző.
Játék megjelenése előtt írták is hogy őt megnyerték erre a dologra, gondolom azért megy bárhova. 3. csapatváltáskor passzolom mi történik.

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

LoSA
Még nem kerültem el új csapathoz, de lehet, hogy a játék arra épül, hiszen volt, hogy az öltöző felé menet megállított, aztán dumáltunk.... Majd megírom, hogy váltok csapatot, lassan vége van a rookie szezonomnak. Te lettél a legjobb rookie?

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ennyire "vakok" vagyunk, semmit nem lehet tudni a ligáról. Se híreket, igazolásokat, sérülteket, stb.... Sajnos a sérülések megint nem "aktívak", eddig még egy meccsemen nem sérült le senki sem. 😞

Marcinko
Sziasztok

egy kérdésem lenne azokhoz , akik a Myplayer módban játszanak. Az első fél szezon után én nagy kedvencemhez a Spurshöz igazoltam és megrökönyödve hallgattam Doc Riverset , ahogy ott ül és nyilatkozik arról, hogy mekkora kihívás lesz velem ( 7.1 center ) játszani blabla. Mondom mi a csöcs !!!?! Erre nézegetem a dolgokat és látom Doc Rivers a Spurs edzője !!!!!! De most kapaszkodjatok Popovich mester átkerült a La Clippers padjára. Logikailag teljesen érthetetlen hisz nálam Spurs megvédte a bajnoki címét.

Ha csak az nem hogy Popovich mester nem állt le az "életben" dumálni a 2knak ilyeneket ( nyilatkozatok és hasonlók ) , amit nagyon el tudok képzelni míg Rivers igen , ezért a Myplayer módban - következtetésem szerint - ahova kerülsz ott lesz Rivers az új edző !!!!

Más is tapasztalta ezt vagy ez egyedi volt nálam ?

Marcinko
A bajnokokt megtaláltam végre ......de elég sok mindent kivettek ami szerintem jó volt .......Nem kicsit vakon vagyunk a játékban csapatinfó ügyben 😞

Marcinko
Nem véletlenül nem találod , mert szerintem nincs. Még a tavalyi bajknokot ( 2015 öst ) se tudtam megnézni, hogy ki

LoSA
Srácok, a MyCareer-ben hol vannak a NBA League News hírek? Régen lehetett látni, hogy mi történik a ligában, miközben játszol? Pl kik a sérültek, eredmények, stb, de most ezt nem találom. 😞

nekem ilyen gondom nincs 😄
teljesen lehúzva mindent is 99%-os kihasználtságot mutat a gpu-z úgyhogy nem kérdés h váltani kell 😄
Marcinko
Sziasztok

Egy problémára találtam megoldást ami, akit érint azt biztosan nagyon zavarta

A probléma , hogy a játék fps-től függetlenül durván beakadozik, hanggal együtt terheléstől függetlenül..Erről Stuttering-ként írnak róla külföldi fórumokon.

Erre két megoldást találtam.

1., Ez a játék különösen érzékeny a fejlesztők szerint a friss driverekre , ezért mindegyiket frissíteni kell , persze amit lehet. Aki olyan lusta mint én annak ajánlom a IObit Driver Booster PRO programot amihez itt egy teljesen legálisan használható kód is: A3DDC-13AD6-C8B24-85CB9 Ez a megoldás szinte teljesen megszüntette a problémát

2., Valamiért ez a játék teljesen érzékeny a számítógépházban uralkodó hőmérsékletre, így leszedtem az egyik oldalát amely teljesen orvosolta gondot. más ( értsd új és teljesítményigényes )játékok nem igényelik ezt a fajta törődést , tehát nem processzor throttingolás van a háttérben véleményem szerint.

Remélem pár embernek aki ilyen problémával küzdött annak használni fog.

Ha igazad van és tényleg nem lehet, akkor az hatalmas hiba. Amikor a játékos sír,hogy nem kezdő, akkor csak a rotation-on belül tudom beállítani? Amikor szimulálok és jön sérülés és nem kézzel akarom beállítgatni a perceket, akkor meg elcsesződik a rotáció és megint csere lesz az adott játékos. Nem látom sehol, hogy milyen szerepet szeretne betölteni a játékos a csapatban csak amikor szerződést kötök vele. Akkor sem tudom módosítani. Ezt így sztem nem gondolták át vagy valahova elrejtették mégis, csak túl jól és senki sem találja 😊

gallardo
Én sem találtam, szerintem nem is lehet, csak a perceket tudod kiosztani.

Gabor77
Csak associationt játszottam meg my playert 😄 Mást nem nagyon...szóval a többi nem hiányzik.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Valaki megtalálta a mygm mód menüjében hol lehetne a player role-t változtatni? Sehol sem találom. (pc)

Krisztiam
jaja a menüt jól átszabták, és nincs annyi játék mód, mint a 2k14-be, grafika nagyon szép szerintem

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Gabor77
Nekem szerencsére elfut, pedig nincs egy bitang erős gépem...irányítás szerencsére ugyan az. A menü viszont borzalmas 😄 Nagyon bonyolult lett, hozzá kell szokni.

gallardo
Sajnos nekem is nagyon akadozik, ha meg leveszem az összes beállítást low-ra úgy tűrhető még, de bűn ronda.

Na.. hát ehhez sajnos már kell egy rendes videókártya
az én régi vackomat megette reggelire, legyalázva a beállításokat lehet vele játszani de undorítóan néz ki úgy 😊
igazából maxra húzva is elég furcsának tűnt..
úgyhogy majd egy gép upgrade után újra meglesem.. addigra lehet jóárasítva is lesz 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nálam még 3 órát ír aztán kipróbálhatom 😊
bakkerman
ígyvan,rlslog-on is kinntvan,szóval játszhatónak tekinthetjük. És ma van szabadnapom...ekkora mázlit! 😄

már van reloaded is az 37 giga gondolom azt hagyományosan telepíteni is kell 😊
bakkerman
na akkor már csak várni kell egy releaset,ha nagyot szol lehet előteremtek rá egy tizest

azt mondták mindenben ugyanaz lesz mint a konzolos verzió a face scan-t kivéve
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.10.07. 08:59:51
Gabor77
Szinte biztos, hogy megkapjuk. Új engine mellé ez is párosulni fog....remélhetőleg.

bakkerman
bízok benne hogy PC-n is megkapjuk ezt a köritést amit az új konzolokon lehet látni,ha tényleg 40 giga lesz a játék (pc)

addig is aki kíváncsi rá Smoove már elkezdte a szokásos menetet az új verzióval 😊

a 3dm-es srácok már kiadták 😊
ha gondolod húzd le azt a 48 gigát és próbáld ki 😄
pár nap múlva lesznek már seederek is 😊
gallardo
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ehhez a verzióhoz törés. Mindenképpen meg akarom venni, de előtte azért még kipróbálnám <#awink>

hm nem vicceltek a steam preload 43 giga 😄
úgy tűnik kb minden napra lesz valami amíg megjelenik 😄

tele lesz a park rusnyábbnál rusnyább myplayerekkel xD
stream-eltek egy teljes meccset tegnap
azokat a fejeket..😄
Krisztiam
nagyon jól néz ki, remélem jó lesz már csak 2 hét és jön, már nagyon várom 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Marcinko
Tényleg érdekes , hogy James Harden a védekezésről beszél <#bohoc>

FrezeR
Megnéztem én is ma és baromi jó! 😊 Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.

látom mindenki más is pörög a témán..xD

nembaj azért itt van egy szerintem rohadt hangulatos kis trailer 😊
még egy kis teaser/spoiler a my career-ből 😊

smoove már nyomja...😛
egy kis spoiler 😊
V43 1105
De szép is lesz a sok dagadt amerikai fiatal beszkennelve <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Marcinko
meeehhhhh

persze csak xbox 1 és ps4-en fog működni pc-n nem, twitteren rákérdeztek 😊
FrezeR
tök jó 😊

fejlődés 😊

amúgy szombaton kezdődik a fiba world cup
Rose rajongók végre láthatják milyen állapotban sikerül visszatérnie 😊
a felkészülési meccseken úgy tűnt olyan mint régen, simán átfut a pályán labdával mindenki mellett 😊
Marcinko
ezek idáig egész jól optimalizált cuccok voltak .....hátha marad a trend

idén Lillardot-t égeti az nba live sorozat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)