NBA 2K15
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Eddig a virágbolti verzióval játszottam és azt vettem észre , hogy hiába maxolok ki valamit valahogy mintha nem működne ( mintha 95 ös blokkal kevesebbet blokkolna, néha meccseken keresztűl egy sem jön össze ) . 3 pontosok , blokkok , stealek....Megvettem az eredetit és láss csodát ahogy fejlesztem az myplayert ugy nőnek a statjai is és nincs a végén sem visszaesés.....Lehet , hogy ez egy beépitett védelem vagy valami más de ha valaki tapasztal hasonlót örülnék ha megosztaná a véleményét...
Pár hónapja vettem meg a játékot, előtte a 2k13-al játszottam. Tetszik a grafika, engine stb viszont ...
Nem tudom kinek, mi a tapasztalata, de én online játéknál kb 1 negyedet tudok lejátszani, aztán kilép az ellenfél. Van itt olyan, aki PC-n tolja a játékot és néha összeülne 2-3 meccsre online?
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.03.28. 13:32:00
\"If in doubt, flat out!\"
Játszik valaki a my gm résszel?
Valakinek van tapasztalata a PG-kel ?
All Star fokozat egyenlőre és simulator mode persze.
Várom a tanácsokat és az észervételeket és előre köszönöm.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2014.12.30. 23:29:55
Az előbb elszállt a játék miközben egy meccset töltött be my career-ben. Azóta nem tudom betölteni 50%-nál kifagy így nem jutok el a játékosomig. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Más kérdésem lenne még, azt nem tudjátok, esetleg hogy a játék hol tárolja a mentéseket?
viszont tényleg szarul passzol a cpu elzárásból.. még csak gondoltam rá h beindulok a gyűrű felé miután felkenődött rajtam az ellenfél erre amikor szabad lett az út már passzolta is az irányító pf..
animáció nem indult el, állva kaptam a labdát és már oda is lépett a védő mire elindultam volna vele.. ez így teljesen rossz sajnos
mondjuk még ritka az is egyáltalán h megkapom a labdát de később azért zavaró lesz h nem tudok belépni egy könnyű ziccerhez 😊
no para 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.11. 09:13:40
Derrick Rose térsérülés 2 hónap
Hinrich 2x boka 2 x 3 hét
Gasol boka
Gibson pfff nem emlékeszem
De a leghuzosabb All Star meccsen Carmelo Anthony teljes szezonra kidölt achilles szakadás miatt.
Mert J smoove mai videójában tesztelte az új patch által javított cpu elzárás levállást (ugyanúgy túl korán passzol a gép mint régen 😄)
https://www.facebook.com/notes/nba-2k/nba-2k15-patch-3-notes/10152471997987267
végre javították az elzárás bugot, volt olyan mc meccsem amiben a gép egymás után 3 támadásban magának csinált elzárást és mindháromszor befújta a bíró
közöm nem volt a játékhoz mindent a gép csinált 😄