1026
  • Jim Morrison
    Még majd 1 hónap a bétáig :/
  • Jim Morrison
    Aztán ha indul a béta ideje lenne bindítani a topikot, banner, meg sg közösség, stb :)
  • zzeN
    Köszi!
  • Overburner
  • Jim Morrison
    akinek kell beta, itt kap kódot
    én is kaptam, működik
  • Dency
    "Closed Beta arrives September 24th " Hivatalos fórumról.
  • madnessmarci
    Azt nem tudni, hogy a következő zárt béta mikor kezdődik?
  • grebber
    Rainbow Six: Siege - terrorelhárítás francia módra
  • grebber
    GK - Alfateszt
  • grebber
  • Dency
    Ja, azt nem tudjátok hogy az alfa tesztelők jogosultak-e a bétára is? Vagy újra beválogatás lesz? Az oldalon kitöltöttem a bétára való kérdőívet is.
  • Dency
    Mai nap én is megkaptam az alfát, toltam jó pár meccset, nekem ezek a hibák nem jöttek elő, nem tudom hogy azóta amióta te játszottál vele patchelték-e. Ami hibákat én észrevettem : Az ellenfél átlóg falon, főleg a barikádoknál, a mozgás még kiforratlan nagyon sok a hirtelen mozdulat. Térfél cserénél nem értem miért kell mindig várni olyan sokat, remélem ez is javítva lesz. Valóban néha többet kell várni 1 meccsre mint amennyit játszol. A grafika még nem végleges, pl a repülős pályán is hiányzik a textúra a repülő belsejéről a pilóta fülkében , szerintem a fegyvereken is fog ez javulni meg úgy az egész játékon. Ami még nekem szokatlag jó pár év counter strikeozás után az az, hogy eléggé kell a skuló az ellenfélbe és még ha elesik még akkor sem tuti a halál, mert a társa ugye feltudja húzni. Összeségében egyenlőre tetszik a játék, tetszik ez a félig counter strike feeling extrával. :D Ja és a kilépés gombot én sem találom de alt+f4 :D
    Utoljára itt az alpha teszt a pc gurutól:
  • Since
    Ezért is alpha, meg írták is hogy az alapokat szeretnék tesztelni, és majd utána jönnek a finomhangolások. Megmondom őszintén én annyira nem szeretem az FPS játékokat, viszont a Rainbow Six sorozatok mindig nagyon taktikai jellegű játékok voltak, ami nagy tetszik. Az alphára már valószínű nem kapok meghívót, de lehet hogy a bétára sikerül bekerülnöm.
  • hawaaii
    Hát azért ha nincs rajta semmi csak a Siege nem ér sokat, mert a játék úgyis nyílt lesz :) Ki szeretném próbálni, ennyi :)
  • Jim Morrison
    aligha találsz valaki aki csak úgy, látatlanban odaadná neked az accountját. Főleg ha más is van rajta...
    az meg más kérdés miért is szeretnél egy láthatólag tényleg nagyon ALPHA játékkal játszani... :)
  • hawaaii
    Hali.
    Valaki aki kapott beta keyt...és már kicsit megunta v nem játszik a játékkal, nem osztaná meg velem az accountját, szeretném kipróbálni a játékot, vagy még akár streamelni is?
    Természetesen csak addig, ameddig ez az egész beta fázis tart.
    Tudom hogy nehéz megbízni emberekben, de nem az a 10 éves gyerek vagyok aki ellopna egy accountot.
  • ozimak
    Lejátszottam pár meccset (6-8), de érdemlegeset nem igazán tudok mondani mert nagyon alpha még ez az alpha :( Persze játszható meg minden, de pl. sokszor eltűnnek gombok, nem lehet kilépni a játékból, megbolondul az iránygombokkal a menüben (beakad lefelé, nem tudsz váltani loadout-ot vagy behatolási szavazásnál a helyet). Szóval kicsit még döcögés, de persze alpha, el van nézve :) Maga a játék nekem tetszik. Szerintem összekovácsolja a csapatokat, mert nagyon is sokat számít a kommunikáció, mivel szűk területen, gyakorlatilag egymást "kerülgetve" hatoltok be/védekeztek. Ami nekem elsőre szemet szúrt az a grafika. Lehet hogy csak én vagyok már "hozzászokva" a BF-es és ehhez hasonló 2013-14-15-ös grafikához, de ez gyenguszabbnak tűnik mint a videókon. Nem is kicsit. Ami talán egy kicsit idegesítő volt még számomra az a "change loadout" rész (fegyverek beállítása/választása). Remélem hogy ez még módosul, mert ha csak a menetek közötti kb. 20 mp-ben lehet majd fegyvereket beállítani, akkor azért az kicsit kevés és kapkodós :) A menetek elég rövidek (legalábbis eddig), kb. 3-5 perc lehetett a leghosszabb menet is. De persze van visszavágó ahol helycserés támadás/védekezés van. Összességében elég pörgős. Viszont szerintem annyira pörgős, hogy lehet hogy hosszútávon ebbe fog belehalni. Nekem egy kicsit picinek tűnnek a "pályák", legalábbis 2x5 embernek. De gondolom máshogy nem tudták volna megoldani értelmesen a túszmentést egy adott épületen/repülőgépen belül. És lehet hogy a későbbiekben lesz TDM vagy egyéb más játékmód is, amiben már az egész pályát lehet használni. Ennyit most így hirtelen, de ez teljesen magánvélemény, ne adjatok rá! :) Ráadásul ugyanúgy ahogy a játék maga, ez is változhat! :)
  • Facek
    Infok majd szivarogjanak! :)
  • ozimak
    Köszii! :) Reméljük sokaknak sikerül!
  • Jim Morrison
    grat! :) mindjárt én is kapok emailt, aztán csatlakozom ^^
  • ozimak
    Most kaptam meg az E-mailt :))) Elérést kaptam a zárt alpha-hoz! :)) Sosem kerültem még be alpha-ba egyetlen játéknál sem, véégre!
  • Since
    Valaki bekerült az alfába, illetve lehet már tudni hogy mikor lesz a béta?
  • ozimak
    Élő
  • grebber
    Rainbow Six: Siege - október közepén jelenik meg?
  • grebber
    Rainbow Six: Siege - itt jelentkezhettek a bétára
  • RAZOR27
    Egyre jobban várom. Remélem az alfatesztnek csak azért volt ilyen gépigénye, hogy tutira mindenki a játék bajaira koncentráljon. Ne arra, h azért akad mert fos a masina. Csak mert ha karcsú lesz hozzá a gép akkor megdobálom az Ubi székházat bélsárral.
  • scomcomputers
    THX...
  • hunbalee
    Rainbow Six: Siege - 11 perc gameplay és új infók
  • hunbalee
    Jelentkezz az alpha tesztre, megjött a gépigény is

• grebber
    60 fps-ben fut majd a Rainbow Six Siege PC-n, PS4-en és Xbox One-on
  • mester1987
    Van benne valami ja, csak elég egyszerű...dehát ilyen is kell. Nem mernek kockáztatni szerintem a Patriots-cal.
  • a.carkey
    Én nem játszottam túl sok hasonlóval multiban, de tény, hogy a R6 sorozat pár része volt az, ahol - ha az utóbbi részeket nem számolom - a legtöbb időt töltöttem el online. Ez nem tűnik rossznak, és feelingben eddig ez hozza leginkább a régi feelinget.
  • mester1987
    Hiába ha nincsen sztori, ha multiplayerrel kihegyezett közösségi játék és irreális rombolás meg giccshalmaz meg papírforma az egész lyuggatás.
    Rainbow Six: Lockdown jut róla eszembe, az volt ilyen gyenge grafikailag is, bár az semmilyen téren nem volt híres.

Nem szól egészről a játék, mint a 2 oldal leszámolásáról a 'la bele a közepébe módon, persze ha összetartó játékosok vannak, akkor ki lehet ezt tolni valamennyire biztos, de a legtöbben szerintem mást vártak a Patriots után, márha valaki várt.

Szerintem visszatérhetnének a Vegas és a 3. részek stílusaihoz vegyítve vagy a Patriots folytatása (ami szerintem gyakorlatban és ötlet hiányában már sajnos elhunyt).
  • Maxtreme
    naj, ezzel is megcsinálják ugyanazt mint a watchdogs-al.. :)
  • scomcomputers
    Thx mate...
  • ozimak
    Jó kis képek :)
  • bakvarnyu
    Ez nagyon nagy tévedés,az volt a széria legrosszabb része.
  • mester1987
    Nálam Rainbow Six: Lockdown utánérzés főleg grafika terén.
  • mester1987
  • Prince23
    5v5 versusban jó móka lesz, fura hogy a multira koncentrálnak... nekem jobban tetszett a Patriots ötlet.