1026
  • Jim Morrison
    de mivel nem terveztem megvenni, így a béta az egyenlet lehetőségem, hogy kipróbáljam :)
  • scomcomputers
    Ne bánd...én az alfát is meg a bétát is kipróbáltam ,nekem nem jön be.......de a hibákat a feedback-eltem,végül is ezért van a teszt,nem a sok losernek.......
  • Jim Morrison
    Okt.1-ig tart a béta.

De én addig se fogok mailt kapni
  • oneal1
    kabaré :)
  • tutituti
    áá dehogyis.redditen írják hogy preorderesek se kapták meg.nekem két emailre se jött.haver adott nekem is.amúgy vicc ez a beta.alig van ember pont emiatt hogy senki se kapott beta keyt.
  • Jim Morrison
    Na talan holnap reggelre nekem is :D
  • Skypack
    Na végre elküldték a kódot :D
  • oneal1
    nah király :)

de te előrendelted gondolom azért jutottál be, halandóknak nem engedik még :D
  • tutituti
    na kipróbáltam.nagyon jó ha épp bedob valahova vagy nem dob ki a kliens és nem szakad meg meccs közben.
    De ettől függetlenül sokat javult és tényleg jó lesz.de könyörgöm a voip nem viccből van!
  • oneal1
    LOOOL ez igaz :D :D
  • Shep
    Na várjál, ők csak a kulcsot garantálták, nem pedig azt, hogy játszani is tudsz majd :D
  • oneal1
    amúgy ez tényleg a vicc kategória.... garantált beta kulcs, yeeee :D

ezt ők se gondolták komolyan remélem :)
  • Shep
    Nem lesz ebből már semmi úgy látom, pedig jó lett volna kipróbálni de hát ha nem küldik a kódot úgy elég problémás.
  • Dency
    Nekem az alfa még megvan, nem tudom hogy azt esetleg betudja-e frissíteni, ne kelljen újra letölteni.
  • Jim Morrison
    akkor meg már a fene se tölti le.
  • Béluska74
    Majd kapunk kulcsokat a béta vége előtt egy nappal...
  • Jim Morrison
    jól megcsinálták annyi szent...
  • Dency
    Na mivan már hol a garantált béta kulcsom? Elmennek a jó büdös..........
  • Jim Morrison
    "Just so that everyone is aware, matchmaking is hosted on dedicated servers. The only p2p is in custom matches and LAN matches. When you see the migrating host message, it is migrating the host of the team, which is necessary in order to maintain voice and text comms."
  • Jim Morrison
    https://game-rainbow6.ubi.com/
    nálam már a close beta feedback megy, más még nem... haladunk.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.24. 20:03:07
  • Jim Morrison
    https://twitter.com/Rainbow6Game/status/647098637177098240
    hát itt is panaszkodnak azért... nem csodálkozom... 4nap béte és kód még sehol.... meh
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.24. 19:43:49
  • Jim Morrison
    Csak jutnék el odáig hogy magát a játékot szidjam :D
  • Borg
    Igazából ez az automata matchmaking öli meg az egészet... besorol mindenféle orosz, amerikai, japán meg bantunéger közé, és 70-90-es pinggel mire észreveszem az ellenfelet már lelőttek.
    Aki háttal áll, abba is kell 1 tár...
    Aztán jön a killcam mikor megöltek, és valami teljesen mást mutat, mint amit én láttam :D
  • Jim Morrison
    ma még megérte volna letölteni mert rövid a béta... feltettem uplay klienst is... trial betat is kipróbáltam :D (10giga volt wtf)
    Állítólag a béta 7 giga lesz.
  • oneal1
    Hat az komoly...szokasos cumisoft :D
  • Jim Morrison
    ha nem jön most email akkor majd valamikor a kövi 4 napban .. .:/
  • Jim Morrison
    na most talán beindultak az emailek
  • oneal1
    dettó :S
  • Jim Morrison
    valahol ilyet írnak...
    (NOT GUARANTEED)
    New York (U.S.A. - New York) Thursday, 24 September 2015 at 9:00:00 AM EDT UTC-4 hours
    Sydney (Australia - New South Wales) Thursday, 24 September 2015 at 11:00:00 PM AEST UTC+10 hours
    London (United Kingdom - England) Thursday, 24 September 2015 at 2:00:00 PM BST UTC+1 hour
    Corresponding UTC (GMT) Thursday, 24 September 2015 at 13:00:00

Nézem email fiókom de még semmi :(
  • Baxo
    igen, várom az e-mail értesítőt. PC-guru 4000 kulcsot szort szét ;)
  • oneal1
    ma elvileg a beta indul nem?
  • Béluska74
    Kapott valaki ma valamit a játékkal kapcsolatban. Írták,hogy régiónként eltérő időpontokban "jelenik" meg. Remélem nem október 3 a Magyarországi megjelenés időpontja.
  • Borg
    Hát ebből se lesz az év játéka... 10 matchmakingből 1 ha összejön, és akkor is baromi unalmas az egész, kb 70 a ping, amit én látok az köszönőviszonyban sincs a killcam visszajátszással... de végülis van 200 fps.
  • Borg
    Engem is meghívtak.
    De szerintem csak a win10 meg a skylake konfig miatt... nem hiszem, hogy nagyon más okuk lett volna.
  • Jim Morrison
    Gondolom azert mert ha alphaban benne voltal akkor meghivnak a tobbire is hogy ne csak a bugos alfa jatekmenet legyen a fejedben a jatekrol :p
    Majd meselj, en betat mar nagyon varom
  • ozimak
    Nagyon szerencsésnek érzem magam. Anno az alpha-ban is az elsők között kaptam meghívót, most meg meghívtak a beta előtti technical test-re is (no és persze a beta-ra is mehetek).
  • bakvarnyu
    Rámentek a humble bundle akcióra? 10 euróért összes Rainbow six + Splinter cell ..
  • oneal1
  • Jim Morrison
    Szept 24
  • oneal1
    mikorra írják?