1026
-
JoeSatriani23 #144 GJME-AUE6-TKGM-37WL
MHWC-YAT8-3CUN-EWXC
9NAY-WMET-YCL6-6QHW
MCYC-AFYD-WKAA-G7AC
4el beszallok en is: ) -
#143 szerintem több kód van most mint amennyi embert érdekel...:)
nem véletlenül osztják sajnos a kódokat ennyire, szerintem sokak kedve elment tőle -
toza #142 MXMT-MKGW-LX9R-DCAQ
RLTC-78J4-MREW-FAGG
en is adok kettot.
-
#141 Szintén, én is kaptam 4 kulcsot, akinek kell írjon! -
#140 aki még nem kapott kulcsot és ki szeretné próbálni írjon privátot ,van 4 db kulcsom -
toza #139
"chat" mint itt pl.. kezjelek v vmi.. z-t nem tudtam. bocsanat..
-
hawkie22 #138 Na fasza, megint nem tudom elindítani. Ez így nem poén. Legújabb NVidia driver, Win 7, gép spec elég neki, de elindítás után fekete képernyö, majd rövid úton az asztalon találom magam. Semmi hibaúzenet vagy valami, a tálcán meg megy a játék, legalább az ablaka ott van, viszont ha rákattintok, akkor megint feketeség, majd asztal.
Volt már valakinek hasonló? -
#137 Van ingame chat. Vagy arra gondolsz hogy keveset beszelnek?
Enemy spotting meg dronokkal kamerakkal van, vagy megnyomod a Z t.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.30. 11:56:06 -
toza #136 humblebumble pakkban 1 dollarert lehet venni kulcsot.vagy mar nem!?!
jatekban vicces h teton babralsz a dronnal,ellenseg meg kiszalad kertbe agyonloni...:(
sztem az ingame cset vagy enemy spotting is hianyzik..
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.09.30. 11:26:09 -
rudii #135 Csúzli kommandósok! :)
Ma újabb akcióra indulunk és továbbra és teszteljük a játékot. Gyertek nézzetek be! ;)
LIVE STREAM
-
rudii #134 Nekem semmi probléma nem volt. Játszottam 2 barátommal nekik is ment, sőt találkoztam több magyar játékossal is. ;)
Egyetlen probléma, hogy néha nem talál ellent, de egy game resi vagy újra indított keresés megszokta oldani. :)
Nem tökéletes még, de pár napig hentelni fogok. :D :P -
#133 Elég sok panasz van olyan bugra ami miatt nem lehet játszani. Sajna nekem sem sikerült még. Nálam miután betöltené a meccset van crash. Akármilyen graf beállítás mellett. Majd még este adok neki egy esélyt.
Insurgency-vel játszom mostanában, ami szintén taktikai lövölde, de nagyobb létszámmal. (G2A-n fillérek, aki jönne privit dobjon) -
hawkie22 #132 Közben megoldódott, csak ugye játékosokat alig talán, ma még nem tudtam menni se MP-t, se Terrorist Hunt-ot. :( -
hawkie22 #131 Letöltöttem, miután megkaptam a kódot, felinstalláltam, indítanám, de fekete képernyö, majd kirak az asztalra. A géppel nem hiszem, hogy gond lenne, leellenörizte a rendszerspec-et, nem jelzett hibát, a legújabb NVidia driver van fent. :( Mi lehet a gond? -
#130 Ez a béta kulcsos dolog kissé furcsa nekem, de sebaj, kivártam, megjött.
ÉÉÉS meglepően jó a játék, a jelenleg bent lévő pár mappal is.
Először kételkedtem hogy ez a 4-5 perc elég lesz -e, de rá kellett jönnöm hogy teljesen elegendő egy csatához.
Végre egy olyan játék ahol használni kell egy kicsit a fejedet és nem csak ölsz, meghalsz CoD fíling.
Amik most benne vannak mapok azok szerintem kitűnőek. Minden pontnak megvan az erős és a gyenge oldala, nincs abszolút jó pont ahhol aztán biztos lenne bármi is. Először talán a pincéket annak tartottam, de rá kellett jönnöm, hogy még ott is ezernyi szarul védhető rész van, amitől nem lesz ez egy campháború.
A pályák szépek, és kifejezetten sok szabadságot adnak 1-1 taktika megvalósítására.
Nekem kifejezetten tetszik, viszont jelenleg a szerverek nem túl stabilak, illetve ha a barátaiddal akarsz menni akkor néha a mágikus Ubisoft erő nem biztos hogy engedi azt, error és társai, illetve néha beragad az emberkeresésnél a játék.
A hibákról még annyit, hogy átlátszik a fegyver néha a barikádon, illetve elég ritkán,de volt hogy beleragadtam a falba.(sima egyenes falba 0 akadállyal). -
rudii #129 Nem toltam még vele sokat, de egyre jobban élvezem. Mi több úgy érzem egyre jobban megy. :)
Igaz én főként CS-zni szoktam esetleg BF, de ez is bejön. :P
Nem dicsekvést kép rakom ki, tudom valaki sokkal jobb, de nekem ez is valami. :)
Illetve továbbra is várok játékosokat akik szívesen jönnének játszani. ts3: onyx.voic.in:6390 pw: alma
Utoljára szerkesztette: rudii, 2015.09.27. 22:37:42 -
#128 Szerintem megamara, hacsak nem valami oknal fogva csinalnak egy statresetet....
Mondjuk ma minden 2. Meccsen nem adott cashet igy meg mindig csak 6 kasztot tudtam feloldani es meg semmi wep update...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.27. 22:24:59 -
#127 Az elért eredmények megmaradnak? Mármint tiszta,hogy ha megjelenik a játék akkor újra kell kezdeni,de felhőalapú mentés van benne és jó lenne ha megmaradna... Álom-álom édes álom? -
#126 Ez ugyanaz mint az Nvidia-s kódos cucc, ami kódot kapsz azt csak a rainbow six oldalán tudod beváltani, magában az uplay kliensben nem. Azért nem engedi neked mert már megigényelted, ugyanúgy mint én. Nincs más hátra csak várni és reménykedni. :) -
Eikichi #125 Kis segítség, légyszíves.
Na már most waitlist-es vagyok mert rá lett kattintva, de utána pont jött kód másik gamekkel foglalkozó oldalról is..... Erre nem engedi aktviálni, mert "köszönjük, hogy várólistán vagy, majd írunk neked emailt...." lehidalok :) Ha megnyitom az Uplay klienst ott se engedi azt írja érvénytelen kód, a hivatalos honlapjukon meg alapból nem engedi... Valami ötlet, segítség?
Ty
Hf,gl.
u.i.amit még kaptam:
YOU'VE ALREADY REDEEMED YOUR CODE. (PC)
You’ve successfully secured guaranteed closed beta access. We’ll contact you via email at a later date with instructions.
Utoljára szerkesztette: Eikichi, 2015.09.27. 19:00:06 -
#124 Tegnap este én is kaptam kódot. Azt kell mondjam, erős pozitív csalódásban volt részem. Nagyon tetszik a játék, a játékmenet, pl. kötél amivel tetőre felmászhatsz, falak, barikádok betörése stb. Sok féle fegyver és "képesség" közül lehet választani. Az optimalizálásra nem lehet panasz, rengeteg FPS van Ultra grafikán is. Nincs sok pálya eddig, de ezek nagyon kidolgozottak, szépek, egy ilyen játékban úgy is minden menet más és más. És ez egyre jobb lesz, hisz még csak zárt béta fázisban van, de ahhoz képest ritka jól sikerült! Erősen gondolkodok a játék megvételén. -
#123 Ja, used. :( -
#122 alattad lévőt próbáltad? -
#121 Akinek esetleg van felesleges kódja, megköszönném ha küldene. -
#120 ja meg itt egy kód:
LCHL-4BWM-8MKP-MBRY -
#119 egy nagy hiba van benne.hogy mindenki római taktikát alkalmaz.azaz megveszi a tactical shieldet mind az öt ember és benyomul attackerként.esély sincs rá mert ugye nem mindenki hoz gránátot csak flasht és mással kb lehetetlen mind az ötöt megölni.ez rohadt idegesítő.ja és volt hogy kidobott minden enemyt vége lett ugye és 0 xp-t kaptunk :D
jó ez csak még van mit csiszolni. a pisztolyok firerate-je is hagy maga után még mit.pl a revolver úgy lő ahogy kattintunk.a shotgun lövedék sokszor eltűnik a semmiben vagy O alakban lő és emiatt körbelövöm az ellent. -
#118 Játszhattam ma vele. És azt kell mondjam,hogy HÚÚV@ZE! Nem tudom ki hogy van vele,de amit eddig láttam az alapján nekem erősen vevős játékról van szó. -
#117 1napja még úgy volt, hogy 4 napos lesz... :) -
hawkie22 #116 Ez most komoly, hogy csak október 1-ig tart a béta? Hogyhogy? -
rudii #115 UPLAY nevem: rudii_
De pár hsz-sal lejebb ott a ts ahol mindig fent vagyok ha gép előtt ülök. :)
Most is tolom ezerrel! :P :) -
#114 tudom pár nap a béta, de valami sg group uplayen vagy valami, hogy együtt toljuk? valaki? -
#113 Nekem is megjott. Talan ma 10 perc holnap par ora.. -
#112 Hohó megjött a kulcsom, végre! Na akkor induljon a letöltés. -
#111 Asszem van egy bétakulcsom, a humble-s betát már aktiváltam, és most jött még1 kulcs, aki kéri, viheti, pm -
#110 + -
rudii #109 Nekem is volt 1 nap mire kiküldték email-ben uplayhez való aktiváló kódot.
Aki esetleg szeretne hozzám csatlakozni játszani azt szívesen várom majd. (Keresd "rudii" vagy várj egy szobában.)
TS3: onyx.voic.in:6390
PW: alma -
#108 Én meg most tudnék játszani hétvégén, azért is jó lett volna hogy 24.-én kiküldik a kódot a bétára azt hétvégén nyomatom egész nap. Erre....... -
Jude666 #107 hmmm már egy jóideje nem tudok belépni, nem tudok kapcsolódni a szerverekhez -
#106 na csak osszejott neki... -
#105 Nekem most jott mega kod, kb 1 hete regisztraltam. Bar matchet nem tudok jatszani, mert egyelore senkit nem talalt :)