1026
  • Béluska74
    Most tudtam játszani pár karikát. Vagy én lettem béna mint a pics@ vagy a csiszoltak a mesterséges intelligencián mert otthagytam a kevés fogamat úgy kb 1 perc után...
  • Jim Morrison
    koszi!
  • Nagylaci
  • Jim Morrison
    Valaki tudna valami linket adni, hogy most ugyanazok a mapok lesznek e meg ilyenek?
    Koszi
  • zzeN
    Persze, működtek 2 percig, aztán már nem.
  • Béluska74
    Ma elindult a béta ,de én még egy szerverhez sem tudtam csatlakozni. Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
  • Nagylaci
    GTX970 -hez, most pár kiválasztott kártyatípushoz kapsz egy kupont amivel vagy egy Assassin's Creed: Syndicate -et, vagy egy R6: Siege -et választhatsz magadnak. Amúgy én sem hiszem, hogy megvettem volna a játékot. Nekem mondjuk az nem akar beleférni a fejembe, hogy nincs a játékban terrorista oldal. Ez mekkora marhaság már, hogy a különböző különleges alakulatok egymást lövik halomra?! Tudom, hogy ettől még lehet jó a játék amúgy, de ez egy szép nagy hangulatromboló tényező.
  • Jim Morrison
    rohadjon meg ubi, megint jönnek a fontos ZH k erre megint lehet siegezni... rohadjanak meg! :D
  • toza #176
    milyen vga hoz?
    egyebkent kicsit nem annyira jo ez a jatek. marmint kizarolag valodi csapattal erdekes. random emberekkel ugyis fejetlenseg es rohangalas lesz,mindenki csak okoskodni akar majd h igy meg ugy.. sok ertelme nem nem lesz.
  • Nagylaci
    Igen, már délután letöltötte, csak most meg kell várni huszonötödikét vagy aki benne volt a zárt bétában annak már holnap menni fog ha minden igaz. Nekem már biztosan megvan a játék mert új VGA -hoz kaptam ebben a "Bullets or Blades" nVIDIA akcióban. (az Assassin's Creed -eket meg valahogy sosem szerettem...)
  • toza #174
    es mar lehet is predownloadni...
  • Anthrax
    Most végre lesz időm, megnézem, hogy érdemes lesz-e megvenni. Van olyan csapat akihez be lehetne majd csatlakozni ? utálok egyedül gamelni
  • Jim Morrison
    Kár hogy múltkor letöröltem :/
  • bakvarnyu
    Már megint lesz béta?
  • Nagylaci
    Illetve kezdik befűteni a Hype Train -t a megjelenés előtt mert kijött egy TV Spot Idris Elba -val amiből túl sokat ugyan nem tudhatunk meg a játékról, de elég jól választottak színészt mert ez a csávó még felnőtt pelenkát is úgy tudna eladni szerintem, hogy a világ legkúlabb dolgának tűnne... XD

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Official - Siege The Day - TV Spot ft. Idris Elba [US]
  • Nagylaci
    Open Beta bejelentve! November 23-tól (hétfő) lehet majd előtölteni a bétát és 25-től 29-ig bárki játszhat vele mind XBOX ONE -on, PS4-en és PC -n. Link:

R6 Siege open Beta
  • KM
    Persze!
  • Rony94
    Szervusztok. Van itt olyan ember aki szívesen játszana csapatban? Nekem sajnos nincs ismerősöm akivel tudnék játszani, egyedül meg nem olyan jó.
  • Jim Morrison
    mármint shieldek op k? igen
    érdekes én ha a flashelős shielddel vagyok egyből meghalok hiába guggolok szembe a krapekkel és nem is célzok. valahogy engem nem véd a páncél, viszont megölni őket nem tudom. smoke tudna valamit csinálni, vagy c4 ugye.

legjobb 3 shield ellen...
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.03. 21:53:10
  • Dency
    Shieldes ellenek csak szerintem Overpowered?
  • hqx
    Pc:
    4GMF-CUCF-ADMB-X6C8
    TAKL-RRMV-8NCM-7HTF
    M9CR-L6QB-4JJM-VWV6
    PDPM-F4KC-L9ML-FLLD
  • rudii
    Sziasztok! Ha valakinek van egy PS4 kód fölösbe, kérem szépen privátba küldje el! :)
  • zzeN
    CBPW-3WLE-DL7K-6MWP
    LV4Q-8DE9-PFMC-4348
    QGMP-7QME-3CMF-MMX9
  • Jim Morrison
    jaaa.
    az mintha TH módban pedig lenne.

beef: nincs mit!
  • MarkBlade
    Köszönöm a kódot:
    TVFL-QHMH-9NL3-CKN9
    Vittem.. :)
  • beef
    A9JK ... kezdetűt lenyúltam, mert ugyan 3 helyről is kaptam értesítést, hogy bent vagyok bétába, de kulcs az nem jött eddig.
    Köszi.
  • Deluxe22
    Még mind a 4 szabad.

848Y-RR7D-EGCU-GQTD
    N64V-C6AY-WBLT-HXQD
    PMLN-PEDP-MG6K-QF4V
    6VXH-CPRJ-YNTG-WHXR
  • Jim Morrison
    Ha nem szóltok nem veszem észre hogy jött kód, ezt a mail címet ritkán nézem
    A9JK-CM6G-MQRE-DFKL
    UWTL-R94K-CW6X-AT4M
    LYKT-CEFC-76YL-8QBY
    (A negyedik kulcsot másnak kuldtem el, mielott valaki kerdezi)
  • Dency
    Ez k*rva jó nem kaptam kódot, de ma belépek az uplay kliensbe és ott van a béta. Ahelyett hogy 1 embernek küldenek 5 kódot, inkább kapta volna meg mindenki időben azt az egyet.
  • XenHai
    merry christmas
    QWYP-43BD-P4AD-GVQ4
    TVFL-QHMH-9NL3-CKN9
    DH8K-LMA8-G6KV-VQC6
    9NVY-RCT4-MVWM-LJC6
  • oneal1
    Mennyi gonosz ember....! Looooooooolllooooool
  • sznus
    XXAL-QBAC-UYCJ-RLFJ
    MRLL-TGKK-MGFA-PCBM
    B4A4-CDB7-EKEG-LY4J
    V9YC-WR88-G8LD-JDU7
  • Skypack
    Enjoy
    CP3C-C4TN-3RPB-Y63J
    9CAH-38RU-YGYV-VECL
    9MBF-U8D9-PVYP-AEN6
    8BJP-MUA9-KKJH-UMHG
  • oneal1
    és igen október 4 ig él a béta
  • oneal1
    na ember pontosan példája vagy a mentalitásnak amit leírtál, most kaptuk a kódokat és egyből kitettük, én pontosan 21:25 kor, de bocs, hogy csak 25 perces késéssel tettem fel.
    igazából érdekelne az érzelmi világod, hogy ezt most hogy találtad ki :D

micsoda egy paraszt vagy!

Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.09.30. 23:28:33
  • Bucser
    Ma kaptuk az extra kodokat.

Eddig csak 1 volt.

Es nem vagyok raszorulva a turorudi arara...
  • zzeN
    Én 21:16-kor kaptam a négy kódot, szóval ja, rendes embernek:)

P.S: Ha kell valakinek, 3 vihető.
  • Eikichi
    Most nem akarok paraszt lenni veletek, de ha karácsonyig tartott volna a béta, akkor is linkelgetnétek a kódokat?.... Vagy megpróbálnátok eladni egy túrórudi áráért? (magyar mentalitás)...
    A béta utolsó óráiban a fennmaradó (nem is egy) kódjaitokat megosztjátok azon szerencsétlenekkel, akik, gondolom... nem tudtak játszani a bétával. Nem idegesít, mert volt szerencsém kipróbálni, de már bocsánat... mi a ... ért ültetek eddig a kódjaitokon?? És k..va rendes embereknek tartjátok magatokat, hiszen ti belinkeltétek..... Nem hiszem, hogy Joe pl. te is most kaptad volna meg mind a 4 kódodat este 22:00kor. De ha igen én kérek elnézést. Ennyi erővel elnyalhatnátok egy fagyit is 40 fokba egy koldus gyerek előtt is, majd a tölcsér legalját oda adnátok neki.

Jóccakát.
    Utoljára szerkesztette: Eikichi, 2015.09.30. 22:21:11
  • zzeN
    E-mailbe október 4-et írtak.
  • Jim Morrison
    Nem ma van az utolsó nap? Erre az 1-2 orara mar minek...