3
-
Etinger #3 Filmről nyilatkoztam csak, a könyv lehetett jó ettől függetlenül. Nem tudom, engem nem lepett meg a sikeressége. -
zetortraktor #2 És mi van a sok olyan filmmel, amire mindez igaz és nem sikeres? Vagy ott van a sok Nicholas Sparks-könyvadaptáció, amik nagyon sikeresek, de közel sem ennyire.
Nem is érdemes sorolni, utólag mindenki marha okos. De ha ilyen egyszerű lenne a recept, ha lenne egyáltalán bármilyen recept, akkor nem gondolod, hogy mindenki azt követné?
Egyébként úgy látom, hogy te nem ismered ezt a könyvet, mert nagyon mellélőttél a történettel kapcsolatban - a klisékkel meg főleg. Tudod, hogy miről szól? Bieber mellé is, mert láthatod, hogy mekkorát bukott a legutóbbi dokumentumfilmje.
Ez sajnos így még mindig csak "ahogy azt Móricka elképzeli"-kategória. -
Etinger #1 Kit lepett ez meg? Pontosan ez volt a céljuk. A lehető leghatásvadászabb kliséket egy filmbe gyömöszölték, aztán leöntötték 30 tonna cukorsziruppal, amire aztán rá is szálltak - nem kevesen. Üzletileg - marketing szempontjából klassz ez így, ahogy Justin Biebert és megannyi pop előadót is el lehet adni nagyon jól, ha szépen felépítik a dolgot, de attól még szar marad, hogy ez is.