10
-
#10 Most néztem meg a Forráskód c. filmet. Jó régi, de kb ua. -
#9 Nem kell hasra esni tőle, kb 9. ker. szint. Nem jobb, nem rosszabb. Klafa akció, idegenek, emberi/hétköznapi érzelmek, humor, irónia, minimális extra mondanivaló.
Amerika kapitány után maga az oázis a szuperember sivatagban. Az amcsik viszont a homokot csípják, de ezt tudjuk :D.
Nálunk Koncsíta egy világszenzáció, ott egy Szószpark/Fémiligály részben nem kapna pár másodpercet sem.
XD -
#8 "sok negatív kritika" -én amennyit láttam, mind hasra volt esve tőle. Meg fogom nézni valamikor, de azután, hogy a semmilyen Demónától is hogy hasra meg hanyatt van esve a sok kritikus minden szakoldalon, nem várok tőle olyan sokat. -
rchee #7 A sok negatív kritika és Cruise fura magánélete ellenére nekem kifejezetten tetszett a film, bár lehetett volna többet is kihozni belőle. Jó sztori, jó kivitelezés, és még humor is került bele :)
Mellékesen megjegyezném, alig voltunk páran a moziteremben, bár nem rögtön az első nap néztem meg. -
Ender Wiggin #6 egy szikkadt, törpe szcientológust, aki sokszor lejáratta már magát a hülye kirohanásaival senki nem vesz már komolyan amerikában (amíg fiatal volt, legalább a csajokat vonzotta a moziba). európában nála cikibb emberekből is sztárok lesznek, itt mindenez nem számít. magának a filmnek van a legkeveseb köze a sikerhez vagy a bukáshoz - ahogy írtátok eszméletlen nagy baromságokra mennek el emberek a moziba. -
cyberjedi #5 Lefikázni Tom Cruise-t: ezt könnyű. Logikusan írni (fordítani)? Ahhoz már ész is kellene: "A gyengébb szereplés fő ok a egyértelműen az, hogy a fiatalabbak érdeklődését nem sikerült felkelteni Amerikában. A hétvégi nézők mindössze 27%-a volt 25 éven *felüli*."
Itt "aluli"-t kellett volna írni, hogy értelmes legyen a gondolatmenet. Erre már nem futja itthon... -
#4 Pedig ez tényleg egy eszméletlenül szórakoztató és látványos idegeninváziós-partraszállós-időutazós sci-fi.
Az amcsik biztos azért nem nézik, mert nem valamelyik képregényfilmnek a valahányadik része. Ennyi. Ugyanakkor meg az egyébként tényleg jól sikerült halálosbeteges-romantikus Csillagainkban a hiba c. film tarol. Ki érti ezt? -
gombabácsi #3 ja igen tényleg, vasember, avengers, ezek aztán igényes, értelmes filmek, kb barátok közt szint :) -
kalapos01 #2 Lehet, hogy más címeket akartál mondani, nem? Batmaneket, Bosszúállókat, Vasembereket. Ezek a sikeresek ott. Nem, amiket te írsz. Vagy idén a LEGO meg az Amerika kapitány.
A Transformers bevételei Amerikában csökkennek, Európában meg itthon nőnek. A Pókember dettó már bukta Amerikában, a világ tartja el ezeket a filmet. -
gombabácsi #1 persze, mert az amcsik okosabbak mint hogy ilyen gagyi tomkrúzokat nézzenek. helyette kétpofára tömik magukba a tránszformerszt, pokkembert, ixmeneket és a többi fantasztikusan érdekes filmet :D