14
  • matrix222
    #14
    Erdemes megnezni. Brad Pitt filmjet letekerte az iden.
  • Józsibácsi
    #13
    Milyen biztos? Nem tényként közöltem hanem véleményként, és nem beszéltem 14 évről.. de 16-18, amikor Jolie bevallottan igen züllött életet élt, drogozott, ivott tombolt... vígan belefért egy száj felfújatás... milyen szülők? Ő maga vígan megcsináltathatta titokban... Nem mondom hogy biztos, de ha végiggondolod logikusan. Hálivúd, ahol száj felfújás-para van.. azt hiszi a sok agyhalott zombi hogy minél puffadtabb a szája, annál szexibb... ami már a 80-as években is ment.... egy gazdag kis elkényeztetett nagy arcú, elszállt, drogos sztár csemete... és látjuk az irreális száját.. láttál már életedben Jolie-n kívül ilyen szájú nőt? Már olyanok közt, akiknek természetes, nyilván nem a Kelemen Annácska kategóriára gondoltam. Hát biztos hogy nem láttál, ahogy én sem, mert ez a szájvastagság abnormális... Nem mondom, hogy tökéletesen kizárt, hogy természetes (azonban akkor genetikai extremitás), de a valószínűsége igen csekély...
  • paby88
    #12
    Hát nem hiszem hogy van olyan elvetemült szülő aki a 14-15 éves gyerekének szájplasztikát csináltat de biztos úgy van.
  • Ender Wiggin #11
    kalapos, ugyanmár, oszkár díj? jennifer lawrence után (bár nem ő az első mihaszna, aki megkapta) te még nívónak tekinted? na jól van....
    jolie tényleg egy nagy nulla (merev lárvaaraccal, meredő szemmel nemigen lehet nagyot alakítani). de nem ő tehet róla, hogy mégis 20 millát kap a szerepekért, mert hollywood tele van szarabbnál szarabb színészekkel, akiknek csudajó a hátszele és a nagy nulla teljesítmény ellenére duzzogva fogadnak csak el 17 milliót egy kéthónapos bohóckodásért, amiből 6 héten át a dublőr dolgozik.
  • Józsibácsi
    #10
    Egy sztárról milyen szinten lehet még értekezni, mint bulvár szinten...? Esetleg van valamelyik egyetemen hálivúdi sztár tanszék és onnan merítsünk akadémiai szintű elemzéseket? S nem is vagyunk egy filmművészeti akadémián, hanem olyan helyen, ahová bőven elég ez a szint. Nemde? Nem írtam hogy nem szeretem. A legtöbb filmje tetszett... Nem szimpatikus, de ez magánügy, egyes filmjeiben kimondottan vonzónak találom, máskor taszítónak; pont ez az egyik titka, ezért érdekes különleges és titokzatos. Nem csak rosszat írtam róla, hanem jót is, végig kéne olvasni mielőtt reagálsz valamire. Azt sem írtam hogy rossz színész, hanem hogy középszerű, ami ugyebár nem ugyanazt jelenti. Ha valakinek kétségei vannak, nézzünk egy zseni színésznőt és vessük össze Jolie-val. Mondjuk legyen szép is hasonló korosztály, és persze amerikai.. hmmm...hmmm ki is legyen. Mondjuk legyen Cate Blanchett... nos? Fel tudod idézni a két színésznő játékát? Melyik katartikusabb? Ugye-ugye? Messze a Blanchett !!! Egy ilyen összehasonlításnál máris látható, hogy ki a zseni, és ki mérsékeltebben tehetséges, DE NEM ROSSZ, csak mondjuk egy közepes, vagy másszóval némi eufemizmussal jó színész. Jolie jó színész, és nem zseni. Jósága, nem a színészi tehetségében jön ki, mert az középszerű (egyébként a párja Brad Pitt pontosan ugyanilyen), a középszerű színészi képességeit viszont remekül kompenzálja, amit szintén írtam volt, jó forgatókönyvekkel, jó rendezőkkel, és extravagáns egyedi külsővel, egyéniséggel, csinossággal, ízlés szerint akár szépségnek is nevezhetjük (ezen felesleges vitázni(, van aki azt mondja rá, érdekesen csúnya.. tök mindegy... Brad Pitt sem egy színész zseni, de szintén jól választ projekteket, azaz ő maga egy jól megalkotott projekt (akárcsak Jolie), érdekesek a filmjei, nem rossz színész, tehát eljátssza a szerepeket megfelelően, de nem egy Nicholson vagy Hopkins (pontosan ezért is bálványozza őket), szép ember, és ki is hoz magából amit csak tud, fanatikusan edzi magát, és bevet mindenféle praktikát hogy vonzó maradjon és különleges karakter... ennyi a titkuk. Nem kell feltétlen istenadta tehetség színész zseninek lenni hogy valakiből sztár legyen.. nincs ezzel semmi baj... ez sem nem lehúzás, sem nem fikázás, csupán objektív kritika...
  • kalapos01
    #9
    Egy színészről leírtál pár dolgot bulvárszinten, ennyi. Nem szereted, megvan róla a véleményed, az Oscar-díjas sem mindig számít. Ráadásul rém felületesen, senkit nem érdeklő dolgokat kiemelve. (A száj különösen nevetséges és mindent elmond a kommentelőről, az meg, hogy kik a szülei megint nem számítanak.)

    De minek ennyit erőlködni? A filmnek remek a főszereplője? Igen. Hol érdekel, hogy másban milyen? Itt nagyon jó, a hátán viszi, majdnem élvezetessé teszi az alapanyagot.

    Egyébként meg hidegen hagy a színész, nem olvasok Blikket, hogy ennyit tudjak róla, mint te. Szerintem évek óta nem is láttam sehol a képét meg filmjét sem.
  • Józsibácsi
    #8
    Nem ártott semmit, csak a nyilvánvaló dolgokat leírtam... összességében nem fikáztam annyira... szerintem...
  • Józsibácsi
    #7
    Szájfeltöltést már a 60-as évek végén is tudtak csinálni USA-ban.. tudtad...? Angie drága pedig a 80-as években, mikor ifjú volt és bohó, vígan megcsináltathatta, a Voight vagyon bőven megengedte neki...;)
  • Molnibalage
    #6
    Az évesztőből csak részleteket láttam a havernál 10 éve. Azt leszámítva láttam pár filmet tőle. Hát tényleg nem egy nagy kaliberű színész...
  • paby88
    #5
    Hát nem sok filmjét láttam szerintem nem rossz szinész de az ajkai már fiatalkorában is ilyen nagyok voltak. Lehet más meglett rajta műtve de az nem hiszem.
  • dyra
    #4
    Mit ártott neked ez a nő, hogy így szétszeded szegényt?
  • Józsibácsi
    #3
    Jolie a remek főszereplő? Na ez érdekes lenne... Egy középszerű, mérsékelten tehetséges színész, aki abszolút a sztár apuka és a családi vagyon (nyilván profi lobbi és menedzsment tolta) és extrém külseje (nem véletlenül nem szépet írtam, mert nem az, csak különleges) miatt lett sztár.
    Remekségének leggyengébb pontja a színészi tudása, ami nyilvánvalóan középszerű. KB annyiból áll, hogy 3,14-csa szájjal csücsörítés, nagy szemek meregetése, és (hálivúdban kötelező fanatikus fitnesz eredménye) csinos combok kivillogtatása, továbbá a sztárcsináló biznisz, Jolie-projektnek köszönhetően, top forgatókönyvek és rendezők ki-grindolása. Ennyi a "remeksége", Angelina Jolie-nak.
    Bármelyik magyar színésznő a legkisebb vidéki színházból is tehetségesebb és ügyesebb nála, ezt borítékolom... Ezzel együtt vannak figyelemreméltó alakításai (nem nem a Lara Croft-ban :D ... hanem pl az Észvesztő-ben, de sajnos elég rövid ez a sor) és filmjei meg pláne, mely utóbbiak nem a színészi tudás, hanem a sztori, látvány és rendezés inkább ami a csúcsra emeli azokat. Nyilván ez a Demona is ilyen lesz.
    Egyedi külseje (műtét -gyanús extra vastag ajaka) és bár nem szép, de be kell látni érdekes, izgalmas, titokzatos és bizsergetően vonzó, ha másért nem is de az egyediségéért; nos ennyi az összes erő benne... (nyilván ez is valami, és nem is kevés, hiszen nem is lehetne ekkora sztár különben, ha tényleg az égvilágon semmi sem lenne benne)
    Ellenben Christophe Gans abszolút zseni. Rendező zseni, ami garancia arra, hogy a Szépség és a Szörnyeteg biztos hogy ütős lesz színészi munka, látvány vagy épp forgatókönyv ide vagy oda...
  • kalapos01
    #2
    Melyik?

    A Demóna csiricsáré, tipikus Disney-adaptáció 12 éven aluliaknak, egy remek főszereplővel, a Belle pedig egy klasszikus, de túlságosan ismert adaptáció, ami legalább szép lett.
  • CairoJack
    #1
    Idén kb az első film, amire azt mondom, hogy érdekel.