2151
Rise of the Tomb Raider
  • ChipHazard
    Én Angry Joe-ról beszéltem :)
  • R0GUE

Sírok..
  • Totti5
    Ezt ne, semmi értelme és nem is igaz.
  • Evoluti0N
    Ne személyeskedjünk. :) Totti nem konfliktuskereső, hanem Xbox fan (és Xbox exkluzív játék fan). Ez úgy működik, mint valami fantasy játékban egy idéző képesség. Benyomod az Xbox (Xbox-os játék) fikázó hozzászólást és Totti lespawnol.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 20:32:58
  • sadface #596
    Ebből még mindig a kedvencem: Square Enix *csing*
  • TBTPumpa
    Valaki össze is gyűjtötte az előző rész "hibáit" egy videóba szedve Van néhány, de ahogy elnézem, itt is lesz.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.19. 20:12:59
  • ChipHazard
    Hagyd már ezt a konfliktus generáló segfejet , csak a széke amiben a dagat valagát fekteti 90-100 ezer, Neki aztán kurvára mindegy, vegye meg Box-ra azt kussoljon.
  • TBTPumpa
    Naná!
  • Totti5
    Senki nincs leszarva mindenki megkapja, ki ekkor ki akkor.
  • TBTPumpa
    XBox eladásokat meg kell dobni az ünnepi szezonban, Microsoft részéről a PC is le van szarva (a múltkori mobilos előadásukon épp azt taglalgatták, hogy a PC 10 év múlva sehol sem lesz, ellenben a mobilos szarokkal). Azért ingyenes a Windows 10 is, hogy legyen ingyen bétatesztelő és lett is (hogy az XBox-os verzió már ne legyen hibás), 100 millió légy nem tévedhet!
    Nem fontos sem a PC, sem a DX12, csak kell valami marketing bullshit szöveg, amivel enyhíteni lehet a rajongók dühét, nameg kell valami kis szimpátia az emberekkel, mert az amúgy is jó hatással van az eladásokra.

Ha annyira kurva fontos lenne a PC-s port, meg a Windows 10, akkor ez is november 10-én érkezne PC-re, de nem. Bezzeg az Orit ki tudták hozni azonnal PC-re az XBox One mellé (Microsoft ott is a kiadó), meg a Cuphead-et is 2016-ban. Persze ez nem baj, csak valami kis következetesség legyen már bennük! Ha az egyiket azonnal kihozom XBox-ra és PC-re, akkor a másikat miért nem?! Square Enix nem hinném, hogy tiltaná a PC-s verzió azonnali érkezését az XBox mellé.
    Ja de nem, üzleti világ ez, le vannak szarva a rajongók, meg az érdekek is, csak a bevétel és a játékosok megvezetése a fontos.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.19. 19:52:52
  • MertHogy
    Lenne egy kérdésem, ha jól tudom a pc-s verzió dx12-es lesz, ami ugye csak win10-en van, na már most, ha a micro.-nak annyira fontos a win10 (platform egyesítés, dx12, blabla...), miért nem ők adják ki pc-re is, miért csak xboxra, és főleg, miért nem egyszerre. Ha azt nézzük, hogy mennyire közel akarják hozni a boxot, a pc és mobilt, akkor itt most miért kell várni a pc-sre. Azt gondolják, ez jó hatással lesz a xbox eladásokra, vagy mi?
  • lucifer9393
    Mindet végigjátszottam. Igen, egyik sem volt valósághű szimulátor, de azokat nem is úgy reklámozták. Nem tudom mennyire figyeled a megjelenés előtti blogbejegyzéseket a fejlesztés menetéről, de elmondásuk szerint a lehető legélethűbb Larát/játékot szerették volna létrehozni. Részben sikerült is, csak az akciófilmek kliséiből és az ismétlődő jelentsorozatokból kellett volna kicsit visszavenni.
    A legjobb Lara szerintem a 2008-as Underworld Lara volt. Kinézetre veri a mostani simán, de a személyiségében meg se közelíti.
  • TBTPumpa
    Nekem is totál új a hölgyemény. Amúgy aranyos a falon lévő utalás az előző részre (előző rész szereplői a fotón, illetve egy újság címlapján a "túlélők".)
    Emellett az enyhén bújtatott Microsoft reklám is megfigyelhető (Lumia telefon, Lara gépén (tán Microsoft Surface?) Windows 10 kezdőképernyő). Le sem tagadhatnák, hogy nincs köze a Microsoft-hoz.
    Lara nagyon szép, a popsi is rendben van és PC-n csak ennél szebb lesz. Nekem ez a nyelvtanulós dolog is tetszik. Várnám, de sajnos még korai ez az én esetemben és mivel így elbántak a PC-s és PS4-es táborral, így nem szavazok bizalmat nekik (se preorder, se day1 vásárlás), majd akcióban megveszem egyszer. Ha már így megváratnak, tudok én még várni tovább is, csakhogy ne kelljen ezeknek annyit fizetnem. Ha nem fontos a rajongói tábor, akkor nem fontos, én ráérek, ellenben az ő bevételi forrásukkal.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.19. 19:06:04
  • Totti5
    Hány TRel játszottál ki? ez nem valósághű szimulátor. Sosem volt egyik rész sem az.
  • Myselor
    engem is zavar ez a csákányos fos,a sivatagba is mindenhova viszi magával még a házban is azzal akar valakit leütni,szerintem a kenyérpirítót is azzal kezeli komolyan röhejes.szép meg minden de igazából csak szép
  • ChipHazard
    Kössz, lecsekkolom a finom kis seggét XD
  • lucifer9393
    Szép ez a Lara meg minden, de rohadt idegesítő. Ki a fene indul neki a legnagyobb viharban hegyet mászni? aztán csodálkozik, hogy lezuhan, de sebaj, ott a jégcsákány, amit zuhanás/csúszás közben mindig az utolsó pillanatban a szakadék szélén be tud akasztani egy X megnyomásával. Megtanulta ezt már a Yamataion, legalább 3x tuti volt ott is ugyanilyen jelenet, ezalatt a 20 perc alatt pedig kettő is. Ez az örökös ,,huh this was close" meg ,,I can make it" ,,No turning back" beszólogatások annyira klisések... de ez igaz a játék első 20 percére is. Komolyan mondom, inkább lenne csendben, mint az előző részekben, mint ez az örökös nyávogás és önmagában való megerősítés. Jó kis akciójáték lesz ez, csak nem Tomb Raider néven kéne eladni. Apropó... ki ez az Anna? Richard újranősült?
  • TBTPumpa
    Az első 27 perc!
  • Totti5
  • grebber
    NOVEMBER= Xbox 360 , ami már régóta van.

Csak egyszer gyorsan végigviszem ,hogy meglássam mit alkottak azt várjuk a pc-set az 1000ft-os kategóriába.
  • MerlinW
    Majd ha lesz magyarítás, meg gép :)
  • TBTPumpa
    Helyes! November elején várhatóan már nyomhatod is a tört verzióval.
  • grebber
    Várjuk ,várjuk!
  • TBTPumpa
    Xbox 360 - új képek
  • TBTPumpa
    Igen, az a főmenü, illetve a játékban is benne lesz - hisz Larával Londonban is megfordulunk (bár itt már többnyire nem egyedül, hanem az előző részből ismert Jonah-al), az új koncepcióképek szerint pedig lesz egy új helyszín is (Görögország).
  • lucifer9393
    Gondolom a háttérben Lara lakása londoni látható, amikor a kártyákat mutatják be. Hát nem egy Croft Manor, az biztos... és a rend se jellemző rá :D Ez a háttérsztori már kicsit az előző részben is szúrta a szemem. Egy arisztokrata családban nevelkedett lány aki egyetemista korára felhagy a luxussal, éjszakai munkát vállal egy bárban és egy lepukkant stúdió lakásban lakik....seems legit.
  • sadface #574
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mi a retkes kutyafasza ez? na rakom fel a dagger of xiant mielőtt felbaszom magam.

Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.10.17. 16:01:46
  • Evoluti0N
    Mekkora baromfaszomság ez?!
  • Although
    Nagyon, nagyon gagyik. Robbanó csirke? Mi a szar ez. Így van ez, ahogy a Beth meg a többi cég is, egyre inkább az akciójátékosoknak akarnak megfelelni. Reméljük tényleg benne lesz az alternatív vonal. Meg ezek a szar kártyák kikapcsolhatók lesznek. Az animációk is botrányosak egyenlőre ezek a robbanások ahogy a csoport szétrobban. Még a végén felsülnek ezzel a részel. Mert egy vérbeli akció játékosnak ez szar minőség. Nekünk meg botrányos, hogy benne van.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.17. 09:33:45
  • TBTPumpa
    Lara jól néz ki még mindig, de ezek a kártyák nagyon gagyik (nem a megjelenésük, hanem amit okoznak):

Erre így mi szükség volt, de most komolyan?!
    Azt az energiát és forrást, amit ebbe a szarba belefektettek, inkább ráfordíthatták volna az AI fejlesztésére is, mert az megint a félkegyelmű szintet idézi (magasabb nehézségi szinten is).
  • Although
    A játékba jópár kellemes puzzle is volt a video nem mutatja. Most is azt mondom ez egy jó középút. Eldható. De aki a logikai feladványokat keresi az is megtalálja amit keres. Mindezt egy jól megírt történettel, kis interaktív mozival. Maradt ami volt. Vagy ha úgy jobban tetszik, egy jobban eladható akció-kalandjáték lett. Edit: Ja kicsit sok lett benne az egy perce jutó ölések száma. És ez lehet még több lesz.
    Amit viszont a videok alapján észrevettem, igyekeznek alternatívát adni és lehet gyilkolás nélkül is végére érsz. Erre kíváncsi leszek mondjuk mert ez nagyon jó vonal lenne.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.16. 09:18:11
  • sadface #569
    Nagy igazság. :)
  • lucifer9393
    Az Anniversary egy nagyon jól sikerült remake volt. Én most épp a TR5-t játszom, csak kicsit bugos az utolsó pálya, és túl régen mentettem h visszakeresem és befejezzem :D
  • TBTPumpa
    "A Tomb Raider evolúciója a kezdetektől mostanáig. Az az igazság, hogy a video végén lévő TR nekem már nem TR."
  • TBTPumpa
    Új koncepciós rajzok
  • Totti5
    Miért kellene más HUD amikor jó ami van? ki lett találva, jól használható. Érettebb? egy TR??? a pályák TELJESEN mások, hisz totál újak a helyszínek.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.13. 20:27:12
  • Myselor
    a hudok is ugyanazok,a pályák is nagyon hasonlítanak kivéve a havas bár az is volt.a feladványok mi a szar?világít mit lőj meg nevetséges.egyszerűen legyen már legalább a hud más,ne ez a csákányos marhaság.legyen kicsit érettebb ne ugyanaz mint az előző.
  • Totti5
    Nem ugyan az, de mégis milyen legyen? ótóverseny és repülőgép szimulátor talán nem...
  • Myselor
    tényleg ugyanaz mint a legutóbbi rész,egyetlen újdonságot veszek észre,megigazítja picsásan a haját mikor ki jön a vízből .ennyi :) megint a csákányt kell használni mindenre,és a helyszínek is annyira hasonlóak
  • TBTPumpa
    14 percnyi új játékmenet Szíriából:

Lara vizes is, meg száraz is, meg megmutatnak néhány hűdenehéz fejtörőt is.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.13. 18:50:15