7
  • StoneCold7
    Ez mi? Kajak ennyire halott a mai filmipar? Szégyen.
  • Angelus1991ster
    Megnéztem ezt a trélert, és elnevettem magam. Már csak csimpánz párzás hangokat kell hozászerkeszteni és már adható az AnimalPlaneten. Tánc-fétisük van ezeknek, vagy ez egy univerzum ahol ha nem táncolsz meghalsz vagy megaláznak. Itt csak felsőbbrendű tökéletes humanoidok vannak. Az előzetes emberféléivel ne is próbálj meg azonosulni, lehetetlen , legalább egy nyüves kocka lenne a filmben. Ügyeltek arra, hogy minden rassz egyede egyenlő arányban megjelenjen.
  • kalapos01
    legvartabb? ezt honnan veszed?
  • Kelta
    ez a f.os a legvártabb??? aha hát bizonyos körökben lehet, de nem nálam
  • Zymkasithlord
    Kb. el is magyaráztad a film lényegét. Csak nem biztos,hogy muffot,hanem mondjuk dákót. Manapság lassan a dákószopogató menőcsávókat nyomatják az ilyen tánci tánci langyi szappanoperákban.Részemről inkább adták volna oda rákkutatásra a film költségvetését. Én már attól frászt kapok,ha egy filmbe elkezdenek kornyikálni.
  • Angelus1991ster
    Sose unják még ezt? Mintha valami hiperraktív banda lenne az egész. Mindegyik valszeg arról szól , hogy a szlömösödött elgettósodott barom és primitív környezetből ki akar törni a proli , megtalálja az aktuális muffot. Azzal siránkoznak majd kettyintenek. közben legyőzik az ellen csapatot amelynek tagjai szintén hiperaktivak.
  • Etinger
    Anyád! :D (Már bocsánat :)