4
  • MrSpock
    #4
    Egyéni szoc.problem ki mit miért nem vesz. Nem kell mindenhol hangoztatni,hogy tepsi,és minek ekkora. Én meg nem rontom a szemem tovább a miniképernyőkkel. Na akkor most ki apukája erősebb? :-) Mindenki azt vesz amit akar,és megengedhet magának. Ha nem talàl akkor lehet nem a cégek a hibásak. Van választék rendesen. Én tuti wp. telóra cserélem a jelenlegi minidroidom. 630asnak nem érzem a létjogosultságàt. Kicsit izmosíthatták volna még.
  • tomboy013
    #3
    Jöhetett volna a 630 ilyen hardverrel, nem is értem miért ugrott egy kategóriával lentebb az 520 szintjére. Bár az OS-nek mindegy az gyönyörűen fut ilyen hardveren is, szerencsére nem egy laggtenger mint a hasonló kategóriájú droidos telefonok. Mondjuk ha valaki olcsó telefont akar aminél felhasználói élmény is van nem csak idegbeteg lesz tőle az ember akkor inkább Lumia 520-at ajánlanék neki az azért jóval olcsóbb mint a 630 és tud mindent amit az tud sőt még támogatva is lesz egy ideig.
  • CairoJack
    #2
    mármint worst
  • CairoJack
    #1
    Mindazon túl, hogy WP-t soha többet (wors OS ever):

    Why choose 4" screen, when you can have 4,5" screen" ?

    Talán azért, mert baromira nem akarok egy nyomoronc tepsi magammal hordani? A (számomra) használható méret valahol 3,5 - 4 col között van, mára ez a katagórai teljesen eltűnt. Ha néha napján mégis kijön egy-egy ilyen teló, zicher, hogy valami hányadék hardver van benne. Fél giga RAM, 3MP kamera, még egy nyomoronc vakut se tudnak rátenni. Undorító!!
    Addig nem veszek okostelót, míg ki nem hoznak egy méltó utódot az Xperia U-nak. Addig felejtsenek el. A trendeket nézve ez viszont nem most lesz. Előbb váltok vissza butatelóra, mint hogy nagy telóra váltsak.