421
A Darksiders fejlesztőinek új játéka
-
#20 Akinek gondja lenne a játék futásával annak egy kis segítség !!
-
#19 No aki jelentkezett az alfára figyelje az email-jeit!
"We just sent out our 3rd wave of keys! Be sure to check spam folders or promotion tabs!"
-
#18 Hangulatos a nappal is igen, de nem szép. Szerintem a mai grafokhoz képest ez átlagosnak mondható. -
#17 2k-ban vettem fel,ja win 10....köszi!
-
#16 Még dolgozza fel. Kivéve, ha nem 360p-be vetted fel ;)
Majd meglesem. Win 10? -
#15 Nem rossz de éjszaka nem szeretek kolbászolni....
Én is lőttem egy videót,de nappal....nagyon jól fut...szerintem nem csúnya...
...még lehet dolgozik a yt,a videón látni,hogy hogyan használja ki a procit a játék...
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2018.02.02. 10:50:51 -
#14 Nem rossz. Este mentem egy meccset. Kicsit csúnyácska a játék maga. Mondjuk az lehet, hogy a win 7 miatt?
Kicsit sötét egy két helyen, de nem megszerkesztett gameplay legalább. ;)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.02. 10:33:01 -
#13 Hunt: Showdown - Képeken a Crytek következő játéka (PC)
Ej de kár hogy no single campaign :(
[4K 60FPS] Hunt: Showdown Alpha Gameplay
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.02. 07:35:42 -
Since #12 Sziasztok! Ha valaki bekerült volna az alfába és van kedve együtt játszani az írjon egy privit (30+). -
#11 Hátha valakit érdekel
Hunt: Showdown - januárban indul az alfa, itt tudtok jelentkezni -
#10 Én a Crytek helyébe hallhatnék a sirámokra és tennék bele később egy 6-8 órás singleplayer kampányt amit akár coopban is le lehet tolni. -
#9 Nem is tudtam, hogy már 2 éve tudni lehet róla :o
-
#8 Hunt: Showdown - rajtol az Early Access
Minden ami Hunt: Showdown -
Kaixo #7 Van valami hír a játék felől? 2014 őszére ígérték a bétát, de még sehol semmi. -
#6 -
#5 Képek -
#4 Nem jó eséllyel van az, hanem 100% biztos hogy FTP lesz! -
#3 A lényeg lemaradt hogy jó eséllyel free to play lesz. -
TomStorm #2 Húha nagyon jól hangzik +FAV -
#1 E3 2014: Íme, a Darksiders fejlesztőinek új játéka
Noha a Darksiders és a sorozat fejlesztőinek közös pályafutása véget ért a THQ csődjével, ettől függetlenül a néhai Vigil él és virul: a Crytek csapataként ma bemutatták az új játékukat.
Szabályosan kényezteti a játékosokat a Crytek: nemrég leleplezte az Arena of Fate-et, tegnap újra előkerült a Homefront folytatása, ma pedig bemutatkozott a Hunt: Horrors of the Gilded Age, amit a Vigil Games romjain szerveződött Crytek USA fejleszt.
A Hunt PC-re és "konzolokra" készül, és egy négy főre kihegyezett kooperatív akciójáték lesz, amiben a játékosoknak külső nézetből kell ledarálniuk egy csomó szörnyet és végül egy főgonoszt.
A Crytek szerint fontos, hogy a vadászok taktikázzanak és összedolgozzanak, annál is inkább, mert mindig résen kell lenniük: a Huntba olyan tartalomgenerátor került, ami folyamatosan gondoskodik a megújulásról, az ígéretek szerint sosem kapjuk meg kétszer ugyanazt a környezetet és ugyanazokat az ellenfeleket. Körítésként egyébként a tizenkilencedik század szolgál.
A fejlesztők az E3-ra ígérik a bővebb részleteket, addig egy artworkkel, egy teaser videóval és azzal kell beérnünk, hogy már jelentkezhetünk az év végén induló zárt bétatesztre.
info: Gamekapocs