474
Megjelenés : 2015
-
#74 a sztoriban benne lesz, valószínűleg Quan-Chi által feltámasztva (mint sokan mások), így kicsit durvább jószág lesz, mint az MK9-ben volt :D
-
#73 Jax lesz? -
#72 -
#71 get over here!! :)
-
NiGhTM4R3 #70 Predator lesz helyette -
silverchain #69 Hol van Kratos? :)
-
#68 Én is így voltam vele, anno mortal kombat 2-3 al kezdtem majd a trilogy aztán a 4. 4-et haverral nagyon sokat toltuk egymás ellen, sok örömteli pillanatot okozott. Aztán ugye csak konzolokra jött a mortal , aminek a közelében sose voltam, ezért nem is érdekelt. Utána bejelentik a 9-et PC-re, nagyon megörültem végre PC-re megjelenik. Meg is vettem hogy a multit toljam, ami iszonyat laggos volt nem tudom hogy most is az, de azóta már el sem indítom. Maga a játék egyébként nem rossz de ezek a túlzásba vitt kombók meg bonyolult billentyűkombinációk..... MK4-ben szinte bármit kilehetett védeni a blockot ezerrel nyomtam :D, ebben azt furcsálom hogy nem nagyon. Valószínű hogy jó lesz a 10- is, de nem lesz akkora durranás, hamar feledésbe merül. Én úgy gondolom hogy vannak egyszeri és megismételhetetlen feelingű játékok mint pl: Doom, Duke Nukem, Wolfeinstein, Quake, GTA, NFS 1 stb.. még lehetne sorolni, és azt az érzést amikor először játszottál egy ilyen játékkal már a folytatások sajnos nem tudják visszahozni amit sajnálok.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2015.02.27. 19:23:44 -
#67 -
ChipHazard #66 Kitana már kevésbé néz ki ugy mint egy transfesztita Michael jackson, szóval ez már haladás. A mell méretekből visszavettek - ez nem olyan nagy baj, a csajok ruhája viszont kevésbé feltáró, és ez baj, minimum tangát azokra a seggekre, hamár az arcukat nem képesek, széppé varázsolni. Bár, mint mondtam Kitana most nem olyan vélszes, van egy kis Kelly Hu-s , hatása. Az assasin variáció pedig nekem is tetszik :) -
#65 volt egy Reptile kivégzés mutatva, plusz egy új map, következő stream tartalmával kapcsolatban erősen utaltak a Brutality-re is, lassan haladunk :D
közben összeszedtem a boltok kínálatát, megjelent egy új verzió, a Special Edition (steelbook, Goro DLC, poszter) -
#64 Reptile és Ermac is visszatér... -
#63 Négy gyűjtői kiadás lesz belőle. -
#62 most kezdték a streamet! -
#61 na Kung Lao és Kitana is visszatér az X-ben -
#60 na, így kell ezt csinálni, kérem szépen :)
-
#59 -
#58 várható volt hogy bekerül, főleg ahogyan véget ért az előző rész -
#57 Végre, már hiányoltam. Az előző mk-ban is ő volt az egyik legjobb :)
A warlock jó lesz :P
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.10.06. 09:36:04 -
#56 királyság -
#55 Megérkezett Quan Chi is...
-
#54 nem kérdés az előrendelés, de remélem nem csak amcsik kapják meg hanem minden előrendelő
-
#53 Aprilis 14-en jelenik meg az MKX amerikaban. Az elorendeloknek Goro jatszhato karakter lesz. -
Kis szubjektív:
"Srácok egyszerűen EPIC.
A régi időkben az MK 1-2-3-Trilogy volt az isten.
Átvette az Uralmat szerintem a Tekken 1-2-3 , majd mellé csapódott a Soul Calibur+Dead or Alive.
Most hogy kint van az MK9 eljött megint az idő, már ennél a 9.résznél érzem hogy döbbenetesen nagyot szól az MK, megint annyira érdekel és nyomjuk neten haverokkal vagy offline mint régen ha nem jobban.
Sajnos elcseszték a laggos multit pc-n
Rossz a multija.
De! remélem a 10. részben okulnak, és a 10 rész a 9.-nek látom hogy a grafikailag és mozdulatpalettájának kibővített változata lesz, ami egyszerűen egy hihetetlen alkotást ígér.
Egyszerűen szavak nincsenek rá mennyire nagyon meg fogom venni.
A verekedős témában eddig ez az egyetlen durva alkotás mostanában és előreláthatólag 2015-ig.
Még a Killer Instict érdekelne, de az ugye csak Xbox One-ra van... És nem biztos hogy tudok venni konzolt.
Ez az MK 10 eszméletlen már csak a srácoknak a multira kell odafigyelniük és pokolian nagyot fognak vele durrantani a kasszáknál!
HAJRÁ!" -
#51 egyre keményebb a game :o
-
bendáj17 #51 Elég jónak tűnik. Ki fogom próbálni. -
#50 mindenképp jó lesz és élvezhetően brutális :)
de most már a sokadik gameplay video után
nem érzek AKKORA előrelépést a 2011-es MK-hoz képest, mint
az MK 2011, amekkorát ütött minden korábbi MK-hoz képest
az indító CGI megtévesztően élethű volt :)) -
#49 a kurva élet, még Raiden is megtetszett, amúgy Kotal Kahn is egész jó karakternek ígérkezik. -
-
preziosi #47
-
preziosi #46 E3 2014 interview: Mortal Kombat X with Ed Boon
egy számomra kevésbé bíztató rész:
TRMK: Are you targeting development on next generation consoles or are you mostly concerned about keeping cross generational compatibility?
Ed Boon: NetherRealm is only doing the PS4 and Xbox One Versions. We may be doing the PC version as well, but the consoles are the priority. While we may be involved in the solution we will not be doing the implementation of the Xbox 360 and PlayStation 3 versions. -
#45 Ha már Scorpion és Sub-Zero
-
#44 +1
Csak ugye Scorpion és Sub Zero miatt linkeltem :D -
#43 ez jóabb :)
-
#42 pont illik ide :3
-
#41 újabb 15 perces videó IGN-től!
-
#40 Yepp. Megerősítve.
-
#39 Szóval Cage felcsinálta Sonnyát?
Itt meg lett erősítve :D
2:27-hez tekerjétek :) -
#38 Az eddigi karakterek:
Scorpion
Sub-Zero
D'Vorah
Ferra/Torr
Cassie Cage -
-
Evoluti0N #36 Uhuhuhuhu! Ez!!! Az előző rész is valami fenomenális finomság volt. Megjelenéskor megvettem, ennek is ez lesz a sora alighanem.