6
-
torreadorz #6 Nekem nincs iphone-om, de szerintem is 4 col körül van a normális telefonméret.
És mostanában egyre többször olvasom fórumokon is amikor kijön egy-egy újabb telefon hogy szép meg minden csak k.rva nagy inkább lenne kisebb...
Egyébkén kiváncsian várom amúgy hogy mikor cseng le a hype és fordul meg a tendencia telefonméret kapcsán. Szerintem hamarosan ahogy az átlag telefonméret eléri a 6 colt és az emberek rájönnek hogy most már hátizsák kell a telefonjukhoz ez drasztikusan meg fog változni -
sanyicks #5 de hát az volt a mondás pár éve még, hogy a 4" (amekkora akkoriban volt az ájfón) mindenre elég, annál nagyobb az szar "tepsi". Most nyilván a 4,7" és az 5,5" lesz a jó, a több meg szar :DD
Mindenesetre én maradok a max 4"-nál mert szeretem ha egy normál zsebbe elfér a telefonom... -
#4 Apple-t sosem érdekelte a vevő kívánsága! Ha ezt szem előtt tartanák,sokkal előrébb lennének...Mert minőségi cuccokat gyártanak amúgy. -
M2 #3 Majd androidban lesz kisebb, gyorsabb, jobb. Hülye ez az Apple. -
Inquisitor #2 Lefordítva a képernyő méret háborúban az Apple a kínai gyártók után megy el. Ez a szép.
Nekik is lehetne külön phablet kategória mint a Samsungnak, de nem ...
A Pegatron meg nem az AsusTek OEM szekciója? Gyártanak alaplapokat Dell, HP, stb. gépekbe. -
culas25hc #1 Az a baj, hogy nekem már akkor a 4,3"- os méret volt az ideális, mikor ők még a 3,5-re esküdtek, és most hogy a 4,7 lesz a kijelzőméretek alfája és omegája, számomra még mindig a 4,3" lesz az ami a leginkább kézre áll. Érdekes hogy ők pont ezt a méretet akarják kihagyni.