118
Hitman 6 (Working Title)
  • robicarlos6
    Óriási Hitman-hírek estére
  • hunbalee
    Hitman 3 - működik a PC-s pályaimportálás
  • hunbalee
    Hitman III - Mit hoz a jövő?
  • hunbalee
    Hitman III Perfomance Teszt (dosgaming)

Hitman III Performance teszt (pcgameshardwer)
  • hunbalee
    Brit toplista: a Hitman 3 az új trónbitorló
  • hunbalee
    Hitman III - Az első értékelések
  • hunbalee
    Hitman III PC Performance
  • hunbalee
    "Hitman 3 – A fejlesztők megnyugtattak mindenkit: senkinek sem kell kétszer fizetnie a korábbi tartalmakért"
  • hunbalee
    Launch traileren a Hitman 3
  • hunbalee
    Hitman 3 - PC-n bajos az előző részek integrációja
  • hunbalee
    HITMAN 3: Ezeken a helyszíneken jár a 47-es ügynök
  • hunbalee
    HITMAN 3 AZ ELSŐ 5 PERC

• hunbalee
    Hitman 3 Gameplay

• hunbalee
    Nagyon meghálálja majd a nyolcnál több CPU-magot a Hitman 3
  • JonasSandor
    Ingyenes az első hitman 2016-os.
  • gebali
    Csak legyen, aki bevállalja, mert nagy kár lenne érte.
  • grebber
    Nincs bajban. Csak a javára válhat ha eladják ...
  • gebali
  • Shep
    Az olcsót úgy érted, hogy feltörték? .DDD
  • Mr. Perfect
    itt most féláron van a complete first seaon Link 7200 Ft.- hátha valakit érdekel...
  • ROBO35
    sziasztok ma olvastam a dobozos verzio állitlag nem 31 én jeleni meg ha nem csuszik!
  • Shep
    Nem igazán, ugyanaz a séma maradt, az amerikai helyszín jó lett, sőt talán a legjobb de igazából nem fejlődött a játék sehova.
  • JaSoN HuNTeR #94
    jelentem, nagy hitman fan vagyok de itt elszakadt cérna, a kérdésem az lenne hogy azóta jobb lett?
  • Attilasok
    Sziasztok. A magyarosításhoz kellene a 1.0.447 dlc, nem tudja valaki hol lehet letölteni?
  • Krisztiam #92
    most akkor jó vagy nem? :)
  • Shep
    Hát az új epizód is jó lett, ezzel is el lehet lenni jó pár órát.
  • Shep
    Hát én tök jól elvagyok vele, minden percét élvezem ,szerintem megéri az árát és látszik ,hogy foglalkoznak vele.
  • JaSoN HuNTeR #89
    Nem ajánlom senkinek ezt nem is értem hogy lehetett így elbaszni.... Vissza is kérem a pénzem.

Megvan az összes eddig megjelent pálya, de az a vicc hogy Absolutionnak jobb a grafikája és a fizikája mint ennek a Hitman 2016nak, pedig már az se volt olyan jó mint a régi Hitmanek, de legalább szépen ki volt dolgozva és szórakoztató volt...
    Ja és igen ami még nagyon felidegesít hogy nem értem hogy miért akad olyan ronda grafikája van hogy az már pofátlanság hogy 2016ban egy ilyent kiadnak és még akad,bugol,ronda stb.

Olyan mint valami szar alpha kiadás, egy forintot se ér, nehogy megvegyétek, még ha lenne torrenten akkor is sajnálnám rá az áramot.

ui: ja azt elfelejtettem leírni hogy csak úgy néha random összeomlik a játék, a Windows újratelepítése nem segít.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.31. 19:25:13
  • Shep
    Hát pedig, pont Párizstól indul be :) Na de ennyi, nem a te játékod kész.
  • JaSoN HuNTeR #87
    1 eurot nem adok még egyszer ezért... Elején tetszett de aztán eljutottam párizsig....
  • Shep
    Hát ez egy Hitman játék, nem tudom mire számítottál, egyébként Sapienza kb 2x akkora, mint Párizs és sokkal több a lehetőség.
  • Sith
    Nem.
  • JaSoN HuNTeR #84
    Tapasztalt valaki hasonlót a játék folyamán hogy csak fogja magát és kilép? PC
    Párizs

Kezdem megbánni a megvételét, bénácska a játék, kis költségvetésű.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.10. 19:53:50
  • JaSoN HuNTeR #83

Jó játék ez csak még szokni kell
  • grebber
    Szerinted igen.
    Szerintem meg amit leírtál az most is ugyanúgy igaz. Hogy aki csak a küldiket akarja lenyomni akkor ugyanúgy lenyomja azt leszarja. Ha 2 naponta jön 1 pálya ha nem!
  • Rodman6
    Szerintem jó dolog hogy epizodikusan jönnek a pályák. Ha nem így lenne, akkor egy csomóan kipörgetnék az egészet 8 óra alatt, felfedezetlenül hagyva a pályákat és mellékküldetéseket, játékvariációkat. Mert mindenki csak a főküldetésre koncentrálna, így hiába vannak megépítve a kidolgozott map-ek, kinyírná a 2-3 célpontot aztán jöjjön a következő pálya. Így pedig már 30-40 óra is van egyetlen egy pályában.
  • Shep
    Már megjelent az első epizód.
  • kissssss
    sajnos nem,csak nintendo64-re...
  • Gyuro353
    Ez a játék megjelenik PC-re?
  • Shep
    Beteg. :D