5
 • zola2000
  #5
  Azért jópár magyar szívesen költözne Japánba vagy Dél-koreába is, Kína meg olyan úton indult el/halad már jó ideje -gazdaságilag- mint a fenti két ország.
 • end3
  #4
  Lehet, hogy tudnak valamit az operációs rendszerek "védhetőségéről" is?
  (A végpontok és azok alhálózatainak "bejárhatósága" egy egérkattintásnyira??? :-) )
 • Cat #3
  Tudod, mindig azt kell nézni, hogy honnan hová települnek az emberek. Magyarországról nem Oroszországba (vagy a "keleti nyitás" egyéb országaiba) mennek, hanem a hanyatló Nyugat vonzza őket. Nem az Egyesült Államokból Kínába tart a népvándorlás, hanem fordítva, onnan költöznek el. Minden más csak maszlag.
 • halgatyó
  #2
  folytatom, véletlenül nyomtam valamit és elment..
  ...szóval ennek ellenére az amerikai vezetés szerint a kínaiak teljesen szétkémkedik őket.
  Hadd ne kommentáljam, nem nehéz elképzelni, hogy ki kémkedi széjjel a másikat (meg a saját "szövetségeseit" is, erős idézőjelben!), és kinek kellene nagyon pirosló arccal befogni a pofáját.
 • halgatyó
  #1
  Vessünk össze 2 infót:

  1.) A kínaiak amerikai gyártmányú hardvereket használnak, amelyek -- többek szerint -- televannak hátsókapukkal (amit egyébként igencsak logikus feltételezésnek tartok, mégha jómagan egyetlen ilyen hátsókaput sem fedeztem fel:-))
  Az USA ezt kihasználva sz**rrá kémkedi az egész világot

  2.) Az amerikaiak a fontosabb és kritikusabb helyeken nem használnak kínai gyártmányú hardevereket (ha mégis, akkor nagyon hülyék, hisz van saját gyártásuk)
  Ennek ellenére az amerikai vezetés szerint a kí