X-Men - duplakritika a jól sikerült folytatásról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képregényekben annyi alternatív változata volt Vadócnak és mindenki másnak, hogy totálisan leszarom, hogy más módon interpretálták a filmbe. Azzal, ahogy a képregényben volt az egész sorozat céltalnná válna, mert képelenség beletenni a múltját és a képességeit értelmesen.
A Kitty féle múltba küldése az emlékeknek az, ami tényleg nagyon durván belenyúlás, de együtt tudok élni vele.
A magadfajtával az a baj, hogy képtelen vagy felfogni azt, hogy mit jelent azt, hogy interpretáció. A Hollywod Newsagancy-nek van errõl egy jó videója. Talán nézd meg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dupla kritika, dupla baromság. 😊
A nép??? Hát, basszus. Te kajálod annak ellenére, hogy unalmas. Sokan azért kajálják, mert szeretik, de az, aki úgy kajálja, hogy unalmasnak tartja, az aztán a nagy dolog. Nem csoda, hogy ekkora a siker.
(Nem mellesleg, mi ebben a meglepõ, havi szinten több száz képregény füzet jelenik meg 50-60 éve. Rengeteg sztori készült, van mibõl dolgozni és a képregényekre sem untak rá.)
Szerintem meg jó nõ és jó színész... (oh wait. Lehet az ilyesmi szubjektív?)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Forza.
All we ever wanted was an answer...
az meg sosem fogom megérteni, hogy ha logan lehet öregebb fiatalként, akkor mystique miért nem lehetett. ja, tudom, mert a parasztarcú most nagy sztár...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
http://lfg.hu/65535/ismerteto/x-men-az-eljovendo-mult-napjai/
Oké, nem én írtam...