815
-
Gyuszopapa #54 "Az meg, hogy nincs a piacon jobb, attól még nem a BF lesz jó, hanem a helyzet siralmas."
Na ez ütött.Ez a nagy helyzet hogy senki nem készít valami jó kis FPS-t.
Elkapták a COD hullámát mert látták hogy lehet vele pénzt keresni,nem számít hogy szar az egész de így is sikeres.Így ez lett a követendő példa az EA számára is.Fogták a jól csengő BF márkanevet és megalkották a maguk kis COD-ját.Meg is lett ásva vele a BF tipusú játékok sírja.Többet nem lesz semmi ilyen játék. -
Zero 7th #53 A BF-ekkel is "csak" ez volt a baj. Hogy egy kicsit többet várt az ember...
Örülök, hogy neked megérte az árát a BF, nekem biztos hogy nem, és őszintén már nincs kedvem próbálkozni sem vele.
Az meg, hogy nincs a piacon jobb, attól még nem a BF lesz jó, hanem a helyzet siralmas. -
Gyuszopapa #52 Helyes legalább biztos nem fogok vele játszani mert BF-ért többet pénzt nem adok. -
#51 Nekem az 1 és a 2 az etalon, nem volt rossz a 3, de én a sztorit is gyengébbnek éreztem meg a 2-nek a multiját is hiányoltam. A 3-ban egyedül a Coop az ami tetszett, de az is lehetett volna jobb, nem fikázom a játékot csak többet vártam tőle :)
Azért abban bízok kicsit hogy ez a Hardline jobb lesz mint a 4. A Visceralnak ez szerintem elég nagy esély, aztán majd meglátjuk mit alkotnak. De ez az évente új BF egy kicsit sok szerintem, 2-3 évente pont elég lenne. -
#50 Én nem tudom, miért fikázza mindenki a DS3-at. Szerintem kifejezetten jobb lett, mint a 2. rész. Persze ezzel még nem mondanék sokat. :D
Nekem tetszett, főleg, ha rájön az ember, hogy kell fejleszteni. Csak az a DLC ne kellett volna... -
#49 Nem véletlenül volt a kommentben smiley mivel poénnak szántam :)
Hibái ellenére nekem semmi bajom nincs se a BF3-al se a BF4-el mindegyik megérte az árát és messze nincs a piacon számomra olyan szórakoztató multi lövölde mint ez a kettő. Nem tudom mit rinyálnak sokan, hogy szar a motor szerintem elég jól össze van azért rakva a Frostbite vannak sokkal szarabbak a piacon. És mint ahogy írtad is nem a Dice itt a fő hunyó hanem a kibebaszott EA.... -
#48 Helyes. -
#47 Ugy nez ki nem F2P lesz. :)
-
#46 Azért a Visceral se nagy szám... DeadSpace3 elég gyenge lett.
Az meg hogy free lesz-e vagy fizetős szerintem tuti meg kell majd venni...
-
#45 Welcome cheaters to BF3,you dont need to rebuy the game anymore you are free to create multiple new accounts. -
Ironman2 #44 Ingyenes a Battlefield 3 az Originen! -
#43 A videó hat hónappal ezelőtt készült. Az új majd az E3on lesz. -
Zero 7th #42 Nem tudom, meddig lehet valamit akció-horrorként előadni. A klasszikus túlélő-horrorok vagy rövid sorozatok néhány résszel, vagy akcióvá alakultak.
Mondjuk annyira nem kedvencem a műfaj, szal javíts ki, ha tévedek. Resident Evil, System Shock, Alone in the Dark régi részei, Nocturne+Blair Witch project ugrik be, mint vagy rövid, vagy akcióvá alakult sorozatok. Silent Hillről pl fingom nincs, meg ami azt illeti, a Dead Space-szel sem játszottam... De úgy érződik egy minta a műfaj frencsájzai kapcsán... -
#41 De maga a játéknak a minősége megmaradt. Nem? -
Gyuszopapa #40 A Dead Space sorozat is egyre szarabb lett részről részre.Az is elakciósodott,pedig inkább az első rész túlélő horror részét kellett volna továbbvinni. -
Zero 7th #39 Nem tudom, mit köpköditek a DICEot, nem velük van gond, hanem az EA-vel. A DICE egészen addig tisztességes munkát végzett, amíg az EA rájuk nem tette a kezét. Persze azóta már szarfos, ami munkát végeznek.
De aggódni nem kell, a többi EA alá dolgozó csapatnak is ez a sorsa, csak legfeljebb még nem tartanak ott.
Írok jóslatot is, mert azok mostanában olyan frankón bejönnek:
Ez lesz az a játék, amitől megutáljátok a Visceral-t is.
:] :P -
#38 De az engine egy f@sz,amit a DICE keszitett. -
#37 -
#36 Meh :P -
#35 Mert nem a Dice készíti ? Így talán van remény :] -
#34 Mert ebben most a Visceral keze van benne. -
#33 BF4 is tele van még mindig hibákkal, ettől a játéktól miért várjak akkor valami jót? -
SNICKER #32 fúúú ez gecinagy játék lesszzzzzzzzz -
Zero 7th #31 Akkor nem lenne vele gond, ha lenne ugyanabban a stílusban helyettesítő játék. De nincs, ez meg így szar. -
#30 Visceralban bízom, a Dead Space-eket imádom.. -
#29 Azzal, hogy atalakul a Battlefield sok ev alatt, nem is biztos sok gond lenne, csak legalabb minosegi termeket adnanak ki a kezeik kozul, de ez mintha egyre kevesbe jonne ossze nekik az ujabb reszeknel. -
#28 Agreed. -
Zero 7th #27 Ezennel ünnepélyesen beverem a fejfát a Battlefield sorozat sírjára. A 3 egy fos volt, a 4-et meg sem néztem már, ennek meg a koncepciót olvasva fordult fel a gyomrom, hagyjuk ezt, nincs értelme ezt már Battlefieldnek hívni, a sorozat régen, a Battlefield2-vel meghalt, és a neve zombiként újraéledt, aztán most pusztít. -
#26 BF heroes swat payday edition -
#25 Tok egyszeru mi koze van a BF szeriahoz. :)
A Battlefield nevet a Hardline ele rakva tobb bevetel varhato, mert jobban felfigyelnek ra az emberek.
Ingyen reklam. :D
(Bar a Battlefield nev a BF4 utan mar sok embernek nem reklam, hanem inkabb riasztas. :D)
Persze bele fogjak magyarazni, hogy ez most nem egy katonai, hanem egy "polgari harcmezo", rendorokkel es bunozokkel. -
#24 Én azt mondtam magamnak, soha nem veszek még egy BF-et, de ez nem is igazán BF így elgondolkozok rajta. -
#23 Nem. Azt mondta, hogy a single player sztori része olyan, mintha egy sorozatot néznél (Wire, Shield, ilyesmi). -
#22 EA kiado alatt senki sem. -
#21 Jól néz ki... de ez egy epizódikus játék lesz? Külön adják ki részenként? Csak mert úgy hangzott. -
#20 Egyébként ennek konkrétan mi köze van a Battlefield-szériához? Mert ahogy én látom, semmi. Úgy gondolja az EA, hogy ezzel a brand-del manapság jobban el lehet adni valamit? -
#19 "A DICE nem képes egy komoly játékot készíteni."
Így jó lesz? -
#18 Basszus, ezt brutal gyorsan toroltek Youtube-rol. :(
Itt egy letolto link a videorol: BF Hardline / Omaha gameplay -
jé, liszenszelt Mustang, Challenger és Charger :D -
#16 Áááá faszom. Remélem valaki felrakja máshova.
In case this gets taken down by EA, I’ve had a look at the clip and noted some key points. First up, the voice over states that you can either be a good cop or serve yourself, which suggests there will be some kind of moral branch in the campaign.
Multiplayer
Multiplayer was also mentioned, starting with a clip of players zip-lining from one rooftop to another, and one guy even slides right into a vent shaft. There’s a zip-line gun that can be used to scale sheer walls, mention of a hostage rescue mode as SWAT, and bank heists as the criminals.
Heist Mode was named, and it sees player robbing a bank vault while the cops do everything in their power to block their escape. Rescue Mode sees SWAT players moving in to rescue hostages during a robbery gone wrong. Hotwire Mode involves cops pursuing robbers in a car chase, while their passengers shoot at each other across the wide terrain.
Bloodmoney Mode sees cops and criminals fighting over a huge pile of cash before taking it back to their safehouse. Planes and parachutes were seen it the multiplayer clip.
Battlefield_hardline
Campaign
The protagonist is Nick Mendoza (seen above), a young Miami detective who finds himself facing a personal dilemma of right and wrong. He goes across the US tracking his former partner to seek revenge, possibly concerning the $9.1 million worth of cocaine they find in the trailer. -
#15 !!!GAMEPLAY!!!
Abszolut nem tunik rossznak! (Csak ne legyen benne annyi bug es problema, mint a BF4-ben. :p)
Kb egy modern CS szeru valami, jarmuves uldozesekkel kibovitve.