815
BF_Hardline_Promo_pic-.jpg
  • N3mus
    Nekem se ment elsőre de miután kivettem az adblockerből után egyből ment.
  • TDC Geronimo
    Én is chromeból indítottam. Első pár körben eléggé adta az assit
  • Fpocok
    Akkor áruld már el a titkod, mert én akárhányszor telepítem, sosem látja.
    Neten is rákerestem, nem volt megoldás.
  • Ra1n
    A játék elmegy, egyelőre még tolom, a Heist egyértelmű viszont ez a hotwire...Annyi hogy be kell ülni a kocsiba amik ki vannak jelölve és száguldozni kell azért jár pont...Hát nem tudom...
    A hitreg hozza a szokásost....Néha 2-3 találattól fekszik akivel szembetalálkozom,néha 8-10 találat után is még fut az ellen....
    Shotgunnal is valakit 1 méterről mellbe küldtem,se találat se semmi és meghaltam kb 1etlen lövéstől nem fejre...
    Network smoothing 0-n a másik "patch" ON....
  • Ra1n
    Hee? Chrome-ot használok BF4-nél is tökéletesen működött onnan,ebben is működik...
  • Neoncsoves
    Az első pár percben engem eléggé elragadott, aztán ahogy kezdtem "megérteni" a játékot , egyre inkább átlagossá vált az érzés, kezdett beütni a szokásos "BF szindróma". Néha vicceskedik a hit regisztráció, továbbá szokás szerint megvan a játék OP fegyvere jelenleg - shotgun személyében - illetve számomra az animációk elég lassúnak hatnak, a célzásról meg a recoilról ne is beszéljünk. Normal modeban autorifle-t felejtsétek el, szinte haszontalan. 1 tár = 1 ember, erre van az említett shotgun, ami jóó messziről is elég szépet beléd tud sebezni... Mint említettem, maga a mozgás a játékban elég lassúnak hat, így a CQB nem igazán nyerte el a tetszésemet sajnos...Heist mód a Bank Job mapon volt a "tesztalanyom", a CQB kedvelőinek eléggé kedvező. Sok gránát, shotgun, stb. Elég nagy a fejetlenség, sokszor halnak az emberek, kommandózni nem nagyon lehet sajnos, elég kicsire sikeredett ebben a módban az a pálya.

Majd később még írok róla, de egyelőre ez a benyomásom.
  • Krisztiam #409
    Vélemény a jàtékról? Én majd csak délután tudom kipróbálni
  • ChipHazard
    Én évek ota nem játszottam, szar is vagyok XD . Valamrt a Fraps nem mutatja az fps számot az jó lenne tudni, mert feltettem ultrára XD
  • Fletley9
    Srácok ps3-on még nem elérhető vagy csak énnem találom esetleg plussz kéne hozzá? a storeban csak pre order lehetőség van semmi install béta eh.
  • attiGT
    Szar játék szar játékosokkal, nem csalódtam.
  • Fpocok
    Az kurva jó, hogy arra a fegyverre és kiegre kültöm a pénzem, AMIRE AKAROM.
  • Fpocok
    egy kör után:
    +faszán fut
    +körök között alig van szünet
    +pályák gyorsan töltődnek

-kill cam közben nem lehet állítgatni.
  • ChipHazard
    mondjuk ez a böngészöből való inditás, kurva nagy hülyeség,
  • Fpocok
    Hány éve is gond, hogy nem tudják megcsinálni, hogy chromeból induljon a netes rész? Hát basszák meg az anyjukat már.
  • ChipHazard
    Remélem el futm ajd türhetően.
    Ami a kasztokat illeti, ott azért egy picit húzom a számat. Annak örülök hogy az Operator - tol elvették, ezt az ujra élesztőt, illetve hogy redukálták a használatát, de lehet hogy ezt dobni kellet volan a fenébe már az elején, rádobok egy kézi gránátot és vissza jön az életbe :S. , majd elválik. Viszont a Mechanic igen csak erősnek érzem, sokak kedvence is lett egyből, azt észrevettem, és nekem is szimpatizál, de akkor is picit erősnek érzem. , Több a variáció lehetőség vele, mint bármeik másik kasztal, és talán ezért érzem egy kicsit eggyenlőtlennek, igy a látottak alapján, de aztán kitudja, még pár óra, és személyesen is letesztelhetem. :)
  • TDC Geronimo
  • Fpocok
    Hours ahead of the Battlefield Hardline beta, Origin has published the game's minimum and recommended system requirements. They're a little more demanding than the Battlefield 4 specs: you can no longer run the game on a 32-bit version of Windows, and you'll need double the hard drive space, too.
    While the minimum specs below will apply for the final build, EA warns those running 4GB of RAM or less that they may encounter issues with the beta, as optimisation has yet to be completed for lower-end PCs. You're advised to "close all other applications while playing the game".
    The specs:
    Recommended:
    CPU: INTEL QUAD-CORE CPU, AMD SIX-CORE CPU
    MEMORY: 8 GB RAM
    GRAPHICS CARD: AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 760
    GRAPHICS MEMORY: 3 GB
    HARD DRIVE: 60 GB
    DIRECTX 11
    Minimum:
    PROCESSOR: Athlon II/Phenom II 2.8 GHz, Intel Core i3/i5 2.4GHz
    MEMORY: 4 GB RAM
    GRAPHICS CARD: ATI Radeon HD 5770 (1 GB), NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
    HARD DRIVE: 60 GB
    DIRECTX 11
  • Fpocok
    Conquestben 64.
  • TDC Geronimo
    CQ large az 64es, a többi mód az 32, de szerintem 64 az sok. 32/48 lesz az ideális CQ largera is ahogy néztem mapot.
  • attiGT
    Mennyi a max player szám? 64? Mert ezeken a kis mapokon a szar game módokkal elég pocsék lenne.
  • TDC Geronimo
    Még 1 NAGYON jó videó infókkal, arról hogy mik változtak. Fanyalgóknak kifejezetten ajánlott így próba előtt.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.02. 21:41:18
  • TDC Geronimo
  • attiGT
    Codnál is eljutottam addig a pontig, hogy nem vettem meg a legújabb részét, BF is sajna idáig jutott. A nagy BF veteránok éljenezik ezt a játékot, holott ennek köze nincs hozzá, szánalom, hogy idáig jutott a BF community, hogy egy ilyen szart megvesznek és elfogadnak full árért.
    Utoljára szerkesztette: attiGT, 2015.02.02. 20:18:24
  • TDC Geronimo
    Te ezt szerintem a bad company 2 óta minden BFnél már leírod. Engedd el...
  • Gyuszopapa
    De jó végre itt egy igazi BF játék.Ja nem,a EA és DICE és a többiek átmentek dedóba.
    Bocsi de ez nem bírtam magamba tartani.Szerettem az igazi BF sorozatot és sajnos az már nem jön vissza.ezért nem is játszom már FPS játékokkal.
    A BF4 is itt hever dobozosan bontatlanul,nincs erőm aktiválni mert tudom hogy egy csalódás lesz.
  • Fpocok
    Indeed. Én nem tudom mit olvastam akkor :D
  • TDC Geronimo
    Azt írtam nem? :p
  • Fpocok
    reggel?
  • TDC Geronimo
    Előtölthető originen. Holnap reggel 10kor unlockolódik azt írja
  • TDC Geronimo
    7től lehet szedni ma és azt pletykálják, hogy holnap este 7től indul csak, de erre nem vennék mérget.
  • ChipHazard
    Egész jó kis érvet hozott fel a conquest-el kapcsolatban, mind a 3 uj mod egy igen pörgös játékmenetet vetít előe,.
    Azt lehet tudni hogy a bete időre pontosan mikor indul majd ? Mert gondolom az hogy ha ma esetleg lekapjuk attol még nem lehet vele egyből játszani is , sajnos :(
  • TDC Geronimo
    jó kis montage

• Fpocok
    Most hirtelen azt hittem, hogy már valami hacker videó :D
  • TDC Geronimo
    HP/lőszer töltést is megoldották végre, ha nincs normális medic/support közelben. Pályákra ki vannak helyezve medicpackok/defib meg ammo lockerek, amiből lehet szedni cuccot meg ugye ha odamész medic mellé akkor is lehet 1 gombnyomással tőle venni.
  • Felgolos
    Köszönöm az infót!
  • scomcomputers
    Csak este 7-től lehet előtölteni......
  • Felgolos
    Már lehet tölteni a beta klienst? Ha igen hol találom?
  • TDC Geronimo
    2 videó Gamespottól, amit érdemes megnézni. Beszél mi minden lett más és jobb, mint korábbi BFekben. Mint mondtam azok az apró dolgok... Class balance, pályadesign, gun feedback stb stb.

• Ra1n
    Ezek alapján jónak tűnik (a hitreg is láthatóan jobb mint jelenleg a bf4-ben).
  • TDC Geronimo